Over kelly

honden foto van kelly Hallo,
Ik ben Kelly (25j) en heb een huisje met mijn vriend Jesper (26j) en onze 2jarige dochter.
We zijn nu in het bezit van onze eerst hond: Taico/Ty
Na enkele keren gekeken te hebben voor een fokker of asiel en toch niet het te vinden, besloten om een pretnest op marktplaats te zoeken. (wel met nodige hersens erbij)
Hierbij vonden wij ons mannetje. Toch een beetje angstig over de omstandigheden... marktplaats staat niet echt voor kwaliteit dieren. Telefoontje plegen en worden we door gestuurd naar een site voor Spaanse adoptie honden.
Ons mannetje heeft nooit zijn ouders gekend, hij is bij het vuil gevonden en is groot gebracht (samen met 2broers en 1zus) met de fles in een adoptiegezin. Op 10 maart is hij bij ons komen wonen. Ach het is een echte pup. Verder gaat alles uitstekend ook met onze dochter, Hailey.
Als je mij vroeger vroeg een hond uit Spanje te nemen, had ik getwijfeld. Als je mij dat nu vraagt zeg ik welke mag ik nemen.

Krabbels aan kelly

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus schreef om 14 april om 16:41
Bacchus is nu 11 maanden, 57 cm en iets over 21 kilo, een slank mannetje met lange poten. Zal niet hoger/groter worden, misschien iets voller/dikker.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 30 maart om 14:40
Super ! Gaat er door mijn hoofd als ik dit lees. :-) Hij heeft zijn gouden mandje verdiend en gevonden .:-)
honden page profiel HermansHermans schreef om 26 maart om 21:22
Inderdaad Kelly , ik zie de gelijkenissen ook wel. Super!!! Trots op onze beesten !! Geef de hond maar een knuffel van me !!!
honden page profiel kellykelly schreef om 18 maart om 21:22
Buiten zijn uithouding zijn hier geen problemen die oogjes passen echt bij zijn karakter (lieve, ondeugende licht bruine ogen). Kijk er in en vergeet de deugniet even dan vergeef je meteen wat hij ook fout deed
honden page profiel DeesDees schreef om 18 maart om 14:14
Dankjewel. Jullie hebben ook een hele mooie hond! Die oren, geweldig. Helemaal compleet met ondeugende oogjes haha. Veel plezier met Taico. x

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

kelly heeft 370 ontvangen.

Berichten en online status
kelly was voor het laatst online 8 jaar, 4 dagen, 4 uur, 35 minuten, 45 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto oh kijk...Hailey negeert mij vrouwtje honden foto Taico honden foto Taico slapen met ratje honden foto Taico slapen honden foto kijk nu mijn oren staan recht honden foto Taico slapen
kelly heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Taico in Spanje, Taico thuis eerste jaar


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^