de vacht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mailymaily

honden foto van maily

 hallo, nu heb ik een vraagje, ik geef sience hill aan mijn golden en ze heeft een hele doffe vacht nu heb ik gezien dat je er vetri pharma kan geven als suppliment voor een glanzende vacht. denk je dat dat gaat helpen of heeft er iemand ervaring mee?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hond misschien in de rui net of geweest ? daar kunnen ze ook een doffe vacht van krijgen, een doffe vacht kan je met mate schapenvet geven, niet te veel , maar wat of blokjes van biofood of schapenvet wat je los koopt een lepeltje in het voer is al voldoende. en geef het dan wel even de tijd, zo,n week of drie.

honden page profiel YvonneYvonne

honden foto van Yvonne

Ik geef elke avond wat zalmolie door het eten. Nou heb ik wel kortharige honden, maar ze glimmend beide als spiegels..

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Het multiple purpose product Sanofor Veendrenkstof werkt bij mijn hondje goed. Ook krijgt hij Biofood schapenvet met knoflook bonbons.

 

citaat

Sanofor Veendrenkstof
Een product voor huid- en vachtproblemen. Sanofor Vds is een 100% veilig natuurproduct en is toe te passen bij o.m. huid- en vachtproblemen, maag-darmstoornissen, pigmentstoornissen, stinken uit de bek, winderigheid en het eten van straatvuil.

einde citaat

Bron http://www.petfooddiscount.nl/sanofor-veendrinkstof-500-ml?gclid=CN7H4casxsQCFUfkwgodZUoAFw hier worden 15 redenen opgenoemd om dit product te geven.

 

honden page profiel mailymaily

honden foto van maily

danku voor de informatie :) ik  denk dat ik dat van loesje is ga probere 

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Ik geef Biotine en elk dag en rauw ei met schil.

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

goedkoop en een goede bron van omega3, een lepeltje koolzaadolie.

Krijgt Ioki alle dagen samen met zijn voeding pro plan zalm en rijst en in de plassen in de bossen drinkt hij zijn bosdrenkstof  hihi, hij weet dat dit hem goed doet denk ik 

Hij blinkt als een spiegeltje

honden page profiel mailymaily

honden foto van maily

ooohh noella jij hebt een pracht van een hond wat is dat voor  een ras?

Anoniem (Gast)

Een vacht wordt niet dof door de rui. Het kan wel zo lijken, omdat de (niet glimmende) ondervacht boven de (wel glimmende) bovenvacht uit gaat piepen. Ook kan het zijn dat je hond veel stof/zand/vuil tussen de haren heeft zitten, dat haal je er het beste uit met een zwijnenhaar borstel (die ook het talg weer goed verdeeld).

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^