Even voorstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

" Beste Marloes, wij wijzen je graag op onze regels wb gecoupeerde honden: 4. Foto's in het fotoalbum en/of fotowedstrijd Foto's van gecoupeerde honden zijn op HP niet toegestaan, niet in het fotoalbum, niet in de fotowedstrijd en niet in topics op het forum. Hier is 1 uitzondering op, dit is wanneer de hond afkomstig is uit het asiel en dit aan het Moderatorteam toonbaar is door een kopie van de adoptie. Foto's van honden die een slipketting, prikband of blafband om hebben zijn niet toegestaan als profielfoto, in het album, de fotowedstrijd en/of topics op het forum. Foto's van honden met een slipketting, prikband, blafband, halti en/of gentleleader zijn niet toegestaan in de fotowedstrijd. Om deze reden hebben we jouw profielfoto en foto's in je album verwijderd. Mits je ons kan aantonen dat de hond zo is gekocht (bijv. geadopteerd en had al gecoupeerde oren) dan is het helaas niet toegestaan om de foto's op HP te zetten. Met vriendelijke groet, het Moderatorteam.

 

Helaas, het was leuk zolang het duurde. 

Voor de gene die nog even door willen babbelen: ik ben bereikbaar op kik messenger, onder de naam loezzje "

 




Toch vreemd dat er ik weet niet hoeveel foto's van mijn hond met een slipketting geplaats zijn, zonder enig commentaar....Willekeur??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Op vakantie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^