Zalmolie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

" Staat bij mij ook altijd in de koelkast. 
 
Weet iemand hoe lang je een geopend flesje kan goed houden ? Ik geef slechts af en toe enkele dagen zalmolie.......
 
Eens geopend telt de uiterste vervaldatum niet meer.  "

 

Als het product voorzien is van vit. E, dan kan het gemiddeld 8 maanden gekoeld bewaard worden. Maar persoonlijk....zorg ik er voor dat binnen 3 maanden een vloeibaar visolie product op is.

 

De biologische huidoliën bewaar ik gekoeld in opslag en na opening zijn deze 3 maanden houdbaar. Deze producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, maar kunnen wel degelijk oxideren als het te lang staat.

 

 

 

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

" Goed om te weten, volgens mij is die wat minder duur dan Doils. "

 

Zelf ben ik niet voor 1 type olie. Visolie wissel ik dan ook af met vooral krillolie (gec. zuivering) en visolie van roofvissen lager in de voedselketen (die van PUUR Natuur is goed met zuiveringscertificaat), dan eens zalmolie. Capsulevorm heeft minder oxidatiekans, maar kun je ook beter gekoeld bewaren. Vloeibaar is handig in dosering en naar mijn ervaring handig als je meerdere honden te voorzien hebt. 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  
Dat zie ik toch anders.
Zijn lijfje reageert direct als er iets niet goed is. Het lijkt me voor jou verschrikkelijk maar mij help je er mee. Ik kies vaak merken die Jeff verdraagt, dan verdraagt Spikkel het namelijk ook.  
 
Dat hij geen Krill olie verdraagt komt waarschijnlijk omdat dat verwant is aan zeewier. Hij is toch allergisch voor zeewier ?      "

 Das mooi om te horen dat het voor spikkel ook vaak werkt

Het was even zoeken maar heb hem nu wel aardig door

Jeff is een bijzonder hondje qua voeding

Het beste produkt is wat je hond het best verdraagt

 

Hij kan inderdaad niet tegen zeewier en meestal ook niet tegen schaal en schelpdieren bv groenlipmossel kan hij ook niet tegen

 

 

(krill is overigens nu wel goed bij hem getest maar ik weet dat het in een maand tijd weer heel anders kan zijn als ik het geef)

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Vachtverzorging Keeshond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^