bibbers

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

och mijn arme knul.

gister geschoren en hij loopt nu steeds te bibberen. de kachel staat al aan.
ik heb een fleece jasje, zal ik die vannacht maar aan trekken? en als ik weg ben? ik ben zo bang dat hij in een mouwtje blijft hangen.

honden page profiel -- 3 doggies

https://www.google.nl/search?q=hondenslaapzak&source=lnms&rlz=1Y1XIUG_nlNL612NL611&tbm=isch&sa=X&ei=HoW5VNG5KITeOL2TgKgM&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=615

 

Ahw. Hoe groot is ie? Is een slaapzakje niet iets? Linkje hierboven.

 

 

Of zo eentje met dekentje erin?

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

oh dat zou hij heerlijk vinden.
nu even doorbijten dan ga ik er naar zoeken.
hij heeft steeds vaker last van zijn huidje en kan daardoor niet meer wachten met scheren dus volgend jaar hebben we m dan maar vast in huis.

heb nu overal al fleeskleedjes liggen die zijn warmer dan de mandjes en lakens.

een slaapzakje rolt hij uit en heeft hij er nog niks aan maar die iglo echt een top idee. doe ik m nu t jasje aan en slaap ik er wel op er iets mis gaat.

honden page profiel -- 3 doggies

Ik heb deze zwarte bij de big bazar gehaald. Ik weet niet of ze die in jou stad hebben die winkel? Anders op internet ook wel te vinden maar geloof dat ik echt 7 euro kwijt was ofzo.

 

Bailey is er dol op. Niet alleen warm maar ook gewoon als ie even lekker op zichzelf wil zijn. Ik heb geen bench.

 

Sterkte vannacht even met t kereltje. Anders stiekum op bed nemen? onder de dekentjes  

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

hier 2 benches en hij woont s nachts onder het bed dus ja hij houd van holletjes. en hij mag op bed maar ik wiebel teveel. als hij het echt koud heeft komt ie ff opwarmen, gebeurd eens in de 2 jaar maar verwacht hem vannacht wel even.

ik moet morgen toch her en der wezen en sjezen ga mooi ff spieken of ik een big bazar tegen ga komen.
dank je, dit is volgens mij echt DE oplossing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een paar dagen bams lenen ? dat tie gewend is aan het korte vachtje ?

 

nu dat het kouder gaat worden, brrr, ja even koud natuurlijk voor een pas geschoren hond..... binnen ? is het binnen koud dan bij je ? hier wel, maar bij jou ? 20 graden ? dat is met een paar dagen gewend , niet aankleden binnen, want hoe moet tie dan naar buiten ?

 

buiten een goed jasje aan, geen punt, maar binnen niet te veel verwennen met kleertjes aantrekken, een mandje is lekker warm of op een kleedje op de bank, en ik weet zeker dat bij jou de kachel aan staat.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

nou ja hij wil wel een beetje bamseharen lenen. breng me op t idee, hier nu een huskyvacht all over the place. de kachel staat nu op 19,5 graden. normaal komt die niet boven de 18 graden uit en ik ben er zo aan gewend dat ik mn huis uit zweet en ook voor lisa kan de kachel gewoon niet hoger.

hij ligt nog steeds te bibberen, ik heb zijn mandje al bij de kachel gezet, maar natuurlijk is poes daar ook content mee (en ze hebben al een kussen naast de kachel een kleedje erboven op de vensterbank) gelukkig geef ik ook warmte af en vind ik het heel erg mijn gupje zo tegen me aan.

dus je zegt dat het over een weekje wel minder zal zijn?
ik voel me beetje schuldig, maar ja door laten lopen met een verstikkende vacht was ook geen optie en buiten met jas aan heeft hij nergens last van hoor, van lopen wordt hij ook warm

Volgende forumvraag: Gladde oprit en tuinpaden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^