Dagboek van Senna (herderwandeling!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Vandaag niet gefietst met het baasje, maar weer mee gegaan met een herderwandeling. Wel een stuk of tien andere Duitse herders, en waarvan de meesten een stukje groter waren dan ik... HELLUP!

Ik bleef maar even dicht bij de baasjes, want die grote honden vonden me veel te interessant. Mocht alleen niet van de baasjes, die vonden dat ik moest spelen. Doe het lekker zelf!!

Na wat gesnauw van mij lieten de meesten honden me wel met rust, op twee na. Een teefje dat iets kleiner was dan ik en die steeds wilde spelen. Ze was wel leuk, maar iets te druk...

En een enorme zwarte reu! Langharig, net als ik en wel een kop groter! In het begin was hij nogal vervelend, want hij liet me niet met rust, zelfs niet als ik naar hem snauwde. Hij bleef maar achter me aanlopen en snuffelen. Ik heb hem een paar keer geslagen en sprong tegen hem op, maar hij leek het allemaal maar leuk te vinden.

Dan maar weer terug naar de baasjes. Maar nee hoor, ik word weer weggeduwd, want ze zijn met het baasje van die reu aan het praten. Ik moet maar niet zo piepen en gewoon spelen. Volgens het baasje is hij ietsje jonger dan ik ben en is het de eerste keer dat ie zo achter een andere hond aan sjouwt.

Nou, hartstikke leuk, maar ik word er gek van! Ga toch een eind fietsen!

Alhoewel... Hij is zo groot, de andere honden laten me nu wel met rust. En zo vervelend is ie nou ook weer niet... Hm...

Ach ja, een hond kan van mening veranderen! Ik deed wel een beetje hard to get, maar stiekem was ie best leuk. Soms liep hij naar de andere honden toe en dan zocht ik hem wel weer op. Gelukkig gaf hij de andere teefjes niet veel aandacht.

De baasjes hadden het erover dat het wel leek of ik honing aan mijn kont had, omdat hij maar bleef snuffelen en spelen.

Nou, geen honing, maar voor die reu leek dat misschien wel zo. Ik moet namelijk weer loops worden. Tot die conclusie kwamen de baasjes uiteindelijk ook, omdat mijn grote zus het sinds vandaag ook is.

Nou ja, die reu was erg leuk, alleen jammer dat de baasjes me niet bij hem in de auto lieten gaan. Zijn baasje vond het wel grappig, omdat ik probeerde via de achterbank van haar auto naar hem toe te klimmen toen ze de deur open deed.

En daar ging mijn vriendje. Ik moest onze eigen auto weer in en werd thuis weer helemaal besnuffeld door Diesel. 

Hopelijk zien we hem weer een keer :)

Oh, mijn baasje wil nog wat zeggen....

------------------------------------------------------------------

 

Ja.. Eenmaal thuisgekomen van de wandeling zagen we wat bloedspettertjes door het huis liggen, al gedroogd, dus moest wel van Diesel zijn. Dan zal Senna ook wel snel gaan. Oepsie.

Naja, het ging goed, de reutjes deden niet vervelend gelukkig. En Senna heeft een vriendje XD

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Gossie, dat lijkt wel een romance uit Goede Tijden Slechte Tijden....

 

Gezellig hoor!

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Ja, echt net een soap XD

Wel super lief steeds :) Was net even op de facebookpagina van de groep aan het kijken, waar vaak foto's van wandelingen worden geplaatst. Kom ik een paar foto's van mijn monstertje en haar vriendje tegen :p Blijkbaar was het geflikflooi de anderen ook al opgevallen!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^