Zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Katrien (Gast)

Hallo! Ik heb een chihuahua (reu) die bijna 1 jaar oud is. Ik heb hem geadopteerd toen hij 8 maanden oud was. Ik neem hem om de 2 uur buiten voor een plasje. Tot nu toe hij is nog altijd niet zindelijk. S' nachts gaat hij de bench in en dan doet hij niets. Als hij binnen plast negeer ik het en neem hem mee buiten. Ik heb in de woonkamer een bakje water staan voor als hij dorst heeft maar sinds kort plast hij daarin. Ik dacht dat honden niet plassen bij hun eten en drinken? Hij plast er écht middenin. Iemand die weet wat ik moet doen?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik denk zelf dat je toch nog wat vaker naar buiten moet dan om de 2 uur. Je hebt een hondje van toen 8 maand oud geadopteerd, wie weet wat t beestje hiervoor heeft mee gemaakt? 

Let ook heel goed op signalen die de hond afgeeft voor het plassen, heen en weer lopen, snuffelen, plots heel druk worden in doen en laten, kan echt van alles zijn en sommige signalen zijn misschien heel miniem. Verder ben je vast goed bezig! Alleen het puntje van na het binnen plassen naar buiten zetten heeft denk ik niet zoveel zin gezien die dan binnen de blaas al heeft geleegd en buiten niet meer wat hoeft te doen.

 

 Hoop dat je hier wat aan hebt

Succes! 

Volgende forumvraag: Corgi bijt aan deurposten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^