Vaak poepen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Martine (Gast)

hallo ons hondje Guusje is nu 7 maanden oud,ze weegt 3,5 kg en poept 7 a 8 keer per dag,gewone ontlasting,maar ze is zo mager,voor de rest is ze levendig genoeg

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Wat geef jij jouw hondje aan eten? En hoeveel?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is erg veel, 8 x per dag poepen, wanneer de voeding te veel granen en ballast bevat , bietenpulp granen, dan is dat ballast en dat komt er uit.

kijk eens naar een voedingsbrok zonder granen.

als je hondje te mager is zou je ook eens een check kunnen doen bij je dierenarts om alles uit te sluiten.

wanneer je hondje van de voeding te veel ballast heeft, dan komt je hondje ook niet goed aan zijn voedingsstoffen, bekijk eens de voeding van je hondje.

granen daar heeft je hondje niet veel aan en ja daar poept tie dan wel veel van. brokjes geven waar geen granen inzitten.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Het is misschien een overbodige, maar is je hond wel goed ontwormd?

Als dat zo is denk ik inderdaad ook dat het om voedsel gaat: te veel poepen en toch mager worden: dan heeft hij beter voer nodig.

Misschien zelfs even terug op puppy voer en dan wat meer geven dan op de verpakking staat. Of overgaan op rauw vlees geven.

Je moet het uitproberen denk ik.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

heb je regelmatig ontwormt?

 

 

en inderdaad wat Willemijn schrijft kan aan voeding liggen

Martine (Gast)

ik geef ons hondje Hill's brokken,eerst puppybrokken van hetzelfde merk,maar de dierenarts adviseerde om volwassen brokjes te geven zodat ze minder zou poepen!3 x per dag 's morgens een vollevschep tussen de middag een halve schep en om 18.00 uur weer een volle schep!tussendoor heel soms een hondensnoepje

Volgende forumvraag: Mijn 2 honden hebben veel jeuk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^