Mijn 2 honden hebben veel jeuk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MyraMyra

Ik zit met een probleem en het rare is, het begon 1 jaar geleden met mijn oudste hond maar nu sinds de zomer ook mijn jonge hond, ze hebben veel jeuk, echt overal en bij een hond zijn ze flanken ( binnenkant) rood.

Ik heb verschilde vlooiendruppels geprobeerd, ook pillen bij de dierenarts vandaan. De oudste heeft ivm een hernia een tijdje prednison gehad en was toen jeuk vrij. Maar dit werkt nu ook niet meer en daarnaast kon hij door de prednison ook zijn plas niet meer ophouden. Ook verschillende voer geprobeerd en ook darf en dat 3 maanden lang en geen verandering, bij beide honden niet. Daarvoor had ik farmfood en daarna doglovers. Nu over op carocroc via een tip van iemand maar ben pas begonnen. Daarnaast ook via een tip van iemand begonnen met hennepolie. Dierenarts denkt huisstofmijt allergie, pollenallergie of vlooienallergie maar wat ik dan weer apart vind dat beide honden er last van hebben.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Is er een schraapsel van de huid genomen om te onderzoeken op mijten?

honden page profiel MyraMyra

Nee dat heeft mijn dierenarts niet gedaan, hij had het alleen over een bloedonderzoek en dat het dan nog lastig was om 100% uit te vinden wat het was en erg kostbaar. Ik zal hem daar eens over bellen.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ben je andere schoonmaakmiddelen gaan gebruiken?

Andere vloer gekregen?

 

Tijdje terug las ik ik op deze website dat de meeste allergie klachten komen van mijten.

http://www.voedingsadviesvoordehond.nl/

honden page profiel MyraMyra

Dank je wel, ik heb het gelezen maar ik heb ze zeker 3 maanden op vers vlees gehad maar helaas geen verbetering. 

Maar ik kan mijn dierenarts wel vragen of hij ze kan testen op mijt. De jeuk word met de dag erger. Heb ook shampoo gekregen van de dierenarts dat de jeuk verzacht maar ook dat werkt niet. Heb nu wel andere vlooiendruppels besteld met andere bestandsmiddelen waar mensen heel positief op waren, misschien dat het werkt. Overigens zie ik geen vlooien bij ze.

 

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Heb je toevallig planten in huis?
Of planten genomen voor de jeuk bij de eerste is begonnen?

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik zou, met wat ik nu weet, gelijk een doorverwijzing vragen voor de dermatoloog.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Wat is er dan een jaar geleden veranderd? Hebben ze vlooien, omdat je zegt al verschillende vlooiendruppels geprobeerd heb. Je hebt verschillende soorten voer geprobeerd, is het niet een beetje veel veranderingen in een jaar? Ik zou het bij een soort voer houden en verder voorlopig niks.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

was je de hondenmanden met wasverzachter?

Gebruik je freebreze?

 

 

Een van mijn honden begon te jeuken en rode huid ik ben erachter gekomen dat ze niet tegen kippensnoepjes en kippenvlees kan ben ermee gestopt en jeukvrij.......

 

hopelijk kom je erachter waardoor het komt

 

 

 

 

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^