goed bezig!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

ook al is dit nog maar het topje van de ijsberg, er word eindelijk actie ondernomen tegen invoeren van honden uit het buitenland.

 

http://www.gva.be/cnt/dmf20141203_01409344/ik-haal-de-rotte-appels-er-allemaal-uit

honden page profiel LoesjeLoesje 1 doggies

honden foto van Loesje

Het is inderdaad het topje van de ijsberg.

 

De rest van de fokstallen van de door de Belgische overheid goedgekeurde importeurs van pups uit de Oost Blok, zouden eens door de minister himself bezocht moeten worden en kunnen dan allemaal van de lijst geschrapt worden, omdat geen enkele zal voldoen aan de eisen, die men zou moeten stellen aan een hondenfokkerij.

 

Het is van de zotte, dat de importeurs van de lijst op onderstaande webpagina onbeperkt pups kunnen invoeren in België. De erbarmelijke toestanden in de fokstallen - vaak zonder licht-, is met geen pen te beschrijven. Ook weet intussen bijna eenieder op HP hoe de pups van 5- 6 weken vervoerd worden in kleine transportbusjes, vaak zonder ventilatie, met pups gepropt in benches, die bovenop elkaar staan.

 

Soms worden deze busjes bij toeval op de Duitse Autobahn aangehouden; nog nooit één in België; daar schijnt dat allemaal te mogen. Ja, wat wil je, als de overheid import van pups van meerdere broodfokkers in Oost Europa goedkeurt, dan staat men dientengevolge ook deze walgelijke transporten toe.

 

http://www.health.belgium.be/internet2Prd/groups/public/@public/@dg4/@animalsplants/documents/ie2divers/19074423.pdf

 

Bron foto: http://www.regio-aktuell24.de/43-hundewelpen-illegal-nach-deutschland-eingeschleust-36289/

 

 

honden page profiel luzluz 1 doggies

honden foto van luz

het is een begin....

Volgende forumvraag: Cesar Millan is niet meer?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^