Diarree

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Frits (Gast)

Hallo, onze pup van 5 maanden heeft sinds een paar dagen dat als we smorgens wakker worden dat hij binnen heeft gepoept. Op meerdere plaatsen in de woonkamer, en de ontlasting is ook wat dun en gelei-achtig. Terwijl hij de laatste ronde goed heeft gepoept. Zijn ontlasting is ook wat natter en dunner. We houden goed in de gaten dat hij geen gekke dingen eet tijdens het wandelen bv, want hij pakt alles in zijn mond en eet het op als hij de kans krijgt. Hij is goed levendig en vrolijk, oogt niet ziek. Wat zou dat kunnen zijn? Heeft iemand ervaring hiermee? Groetjes!

Anoniem (Gast)

ik zou toch even kontact met de dierenarts opnemen maandag wat te doen.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Als de diarree aanhoudt, zou ik de ontlasting van je hond laten onderzoeken door je dierenarts inclusief onderzoek op Giardia.

Om Giardia uit te sluiten moet een beetje ontlasting van 3 dagen worden ingeleverd. De ontlasting in de koelkast bewaren tot je dit bij je dierenarts gaat brengen.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kan altijd eens gebeuren dat je hond eens minder goede ontlasting heeft, verkeerd gevallen, misschien toch wat gegeten wat je net niet gezien hebt, een virusje opgelopen, alles is mogelijk.

wanneer de diaree echt dit weekend aanhoudt, dan maandag toch even naar je dierenarts , een pup is snel uitgedroogd, zorg voor voldoende drinken.

Volgende forumvraag: pup socialiseren met baby.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^