Kruising chihuahua

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Katrien (Gast)

Hallo

Ik heb laatst een hond gekocht die al 8 maanden oud is. Deze komt van een nestje bij mensen thuis. Hij was de enige overblijver, de ouders heb ik niet gezien. Nu zou het ras een chihuahua zijn. Maar ik denk eerlijk gezegt dat er nog een kruising in zit. Ik vindt zelf dat hij veel weg heeft van een franse bulldog. Vooral de bouw van zijn lichaam, zijn oren en hoofd een beetje. Mijn vriend denkt ook dat het een kruising franse bulldog en chihuahua is, door zijn gedrag. Welke kruising denken jullie dat het kan zijn? Verder is hij heel erg lief en aanhankelijk. We zijn gewoon nieuwschierig. :-)

Alvast bedankt

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Zonder foto is het niet te zeggen natuurlijk.

Waar was de moederhond dan gebleven, als hij bij die mensen thuis is geboren zou de moederhond er toch nog moeten zijn?

Maar als je geen ouderdieren hebt gezien, geen stamboom of wat dan ook, kunnen ze je natuurlijk alles wijsmaken.

Het belangrijkste is dat het een gezond en vrolijk hondje is.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

er worden wel nieuwe honden verkocht de chibull, een belachelijke combi en ook niet echt een combi wat bij elkaar past, dus misschien heb je wel een chibull.maar zonder foto, is het wel moeilijk om te zien hoor .

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^