Paris Hilton

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Hai hai,

 

Gezien dat Paris Hilton weer eens een nieuwe handtas hond heeft? Het lijkt me een Pomeriaan.

Zijn naam is Prince Hilton en ze zegt er $13000,- voor te hebben betaald. Huh??

 

Maar goed, het hondje heeft dus een eigen instagram account en natuurlijk slaapt het in een groot eigen bed. (lijkt een beetje op een uit de kluiten gewassen campingbed)

 

Wat ik me afvraag.....de hoeveelste handtashond is dit inmiddels? Wat doet ze met de andere? Het lijkt alsof ze een hobby heeft om een nieuw pupske aan te schaffen, die je dan in het begin steeds ziet en dan langzaam verdwijnt uit de publiciteit. Ik begrijp zulke mensen niet. Is het dan werkelijk zo dat een klein hondje een accessoire voor hen is? Waarom? 

 

En waarom wordt dit iedere keer opnieuw zo gepromoot op zowel tv, tabloids, social media enz enz.

Op deze manier doen dus de Barbie's onder ons exact hetzelfde. Pup kopen, even later is de hond weg. Ach, kopen we toch weer een nieuwe. Of eerst een nieuwe kopen en dan de vorige dumpen.

 

Geweldig toch?! Dat ze dit soort voorbeelden zo enorm in de spotlights zetten..........grrrrrrrrrrrr

 

(ik wist niet waar ik dit onder moest plaatsen, vandaar overig)

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ja eh tja, is dat niet de media? albert verlinde met zn shownieuws en shit...

het is met alles, wij zitten ons druk te maken om een bruiloft van yolanthe en Wesley, patty brard, barbie, een hond van paris hilton...ipv belangrijkere dingen in de wereld...

 

tuurlijk is het slecht voorbeeld...maarja, dat is tv gewoon tegenwoordig

 

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" ja eh tja, is dat niet de media? albert verlinde met zn shownieuws en shit...
het is met alles, wij zitten ons druk te maken om een bruiloft van yolanthe en Wesley, patty brard, barbie, een hond van paris hilton...ipv belangrijkere dingen in de wereld...
 
tuurlijk is het slecht voorbeeld...maarja, dat is tv gewoon tegenwoordig
 
  "

 

Nou....druk maken..... Zoveel eer wil ik haar nu niet geven. Meer dat het me opviel.

 

Ik kijk nogal veel buitenlandse zenders en als je het dan 4 keer achter elkaar voorbij ziet komen vraag ik me af wat er nu belangrijk is inderdaad. Wat jij aangeeft. 

Het gaat erom dat dit nieuws is. Dus niet alleen in programma's als boulevard of shownieuws verschijnt. Was dat maar zo......

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

domme tv, vinden we leuk..vooral in de de states bv. die zijn blind voor wat in eigen land allemaal gebeurt, en zitten lekker naar boney boob boo te kijken, en een paris hilton.

ik ben het wel met je eens hoor, is dit nu nieuws? maar voor velen zijn dit schijnbaar de dingen waar ze zich druk om willen maken en mee bezig houden.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Bah die dwergkees ... Uitpuilende ogen ..

 

waar ik ik eerder bang voor heb is dat mensen ook zo'n mini mini dwergkeesje willen ... Wat hier in belgie  al niet zo klein gefokt word door verantwoorde fokkers. Maar broodfokkers doen wel alsof ze van die "mini" dwergkeesjes hebben. En broodfokkers verkopen ze ook nog Eens aan een goedkopere prijs. 

honden page profiel GerardGerard 3 doggies

honden foto van Gerard

Ik denk dat de hondjes uiteindelijk netjes terecht komen of weer terug gaan naar de fokker. Het is nogal een boost voor je kennel om te zeggen dat Oprah 3 Golden Retrievers bij jou heeft gekocht of dat Paris Hilton een dwergkeesje uit jouw laatste nest heeft gekocht. Ik denk dat er op papier echt wel afspraken zijn gemaakt. En als ik weet dat zo'n ster een hond van mij wilt hebben, zou ik de prijs ook flink omhoog gooien... Het is toch weer een aantal maanden huur :) 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

De reden dat het zo gepromoot wordt?
Blijkbaar is het interessant nieuws voor velen?
Persoonlijk wist ik dit niet maar dat zegt meer iets over mijn band met de tv......
Het interesseert me ook niet echt.
Eigenlijk vind ik het heel erg jammer dat er aan mensen als Hilton, Barbie etc überhaupt zendtijd wordt besteed, echt een goed voorbeeld voor jonge vrouwen geven zij niet.
Maar dat is beetje off topic, sorry.

honden page profiel IreneIrene 3 doggies

honden foto van Irene

Ik heb wel eens gehoord dat ze in totaal 17 honden heeft. 4 daarvan neemt ze wel eens mee naar gelegenheden. Wat ze met al die honden doet overdag geen idee? Ik vermoed dat ze gewoon een verzorger (of meerdere) in dienst heeft. 

 

Zo lang ze maar goed voor de honden zorgt heb ik niet zo'n probleem met haar 'modeaccessoires'. Maar 17 honden? hallelujah. Ik denk overigens dat Paris een stuk slimmer is dan ze doet. Het is wel een echte zakenvrouw denk ik. En ja, dan wordt alles geëxploiteerd. Ook de hondjes.

honden page profiel TomTom 3 doggies

honden foto van Tom

Die pom komt van deze fokker: Bettys Teacup Yorkies

En als je de beschrijvingen leest die ze bij de honden zet die te koop zijn dan word het enkel maar erger. 

 

 with a turned up muzzle big around eyes with a flat bear face she is to die for she is 3 months old currently only weighing 12 ounces estimated to be 2 pounds fully grown.

 

Pairs has an extreme doll face, Very flat nose beautiful perfect silky coat.
she is a part of our 2014 pup collection, she is currently 3 months old only 7 ounces estimated to be 2-2.5 pounds fully grown

 

Erge is dat dit eigenlijk de mismaakte pups uit de nestjes zijn die ze fokt. Degene die te klein zijn, die te platte snuiten hebben, te grote ogen. Dus eigenlijk diegene die veel fokkers ofwel gratis en gecastreerd zouden weggeven, ofwel zelf laten inslapen na de geboorte. 

Levensverwachting van de meeste van deze hondjes is ook maar 3-4 jaar. 

Maar deze fokker vraagt er gewoon heel veel geld voor en krijgt het nog ook...

 

In elk geval heeft Paris Hilton wel genoeg geld om ook de medische kosten die ze hoogstwaarschijnlijk met dit hondje gaat krijgen, te kunnen betalen...

honden page profiel JennyJenny 3 doggies

honden foto van Jenny

Het enige wat ik eigenlijk weer over die hondjes van Paris is dat ze een gigantisch hondenhok heeft, met verdiepingen en alles.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Ik denk dat de hondjes uiteindelijk netjes terecht komen of weer terug gaan naar de fokker. Het is nogal een boost voor je kennel om te zeggen dat Oprah 3 Golden Retrievers bij jou heeft gekocht of dat Paris Hilton een dwergkeesje uit jouw laatste nest heeft gekocht. Ik denk dat er op papier echt wel afspraken zijn gemaakt. En als ik weet dat zo'n ster een hond van mij wilt hebben, zou ik de prijs ook flink omhoog gooien... Het is toch weer een aantal maanden huur :-)  "

 

Uhm...Oprah doet van haar leven geen hond weg! Die heeft meer de neiging om alles op te vangen wat ze tegenkomt ;-) 

 

Tja, of ik als fokker echt blij zou zijn om een hond terug te krijgen die bij Paris is geweest?? Vraag me af of ze überhaupt zo'n hondje wel zindelijk maakt..... Maar goed, voor de verkoop van de pom is dit natuurlijk erg goed!! Inderdaad fijn voor de broodf...

Ik vind het vooral erg zielig. Overigens vind ik het dus ook erg sneu dat hier aandacht aan gegeven moet worden......zucht...

 

Ps. En ik doe hetzelfde door er een topic over te openen 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^