Zo moeilijk! Jack 15 jaar

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lisette Tosa BinkLisette Tosa Bink

honden foto van Lisette Tosa Bink

Helge, weet jij hoeveel ouderen in een verpleeghuis liggen met een mega-absorberende luier die weet ik veel hoelang moet blijven zitten? Niet dat ik bedoel dat deze mensen ge-eutaniseerd moeten worden: die hebben meer zorg nodig. Daar kan ik mij wél heel kwaad om maken.
Maar een hond in huis met een luierbroekje? HONDonwaardig???
Wat denk je, lachen andere honden hem uit???
De keus tussen een natgeplast "nest"of een broekje (loopse teefjes dragen die toch ook wel eens?) lijkt me niet zo moeilijk. Ik vind het een simpele nuttige oplossing waar een hond heus geen last van heeft.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Helge, weet jij hoeveel ouderen in een verpleeghuis liggen met een mega-absorberende luier die weet ik veel hoelang moet blijven zitten? Niet dat ik bedoel dat deze mensen ge-eutaniseerd moeten worden: die hebben meer zorg nodig. Daar kan ik mij wél heel kwaad om maken.
Maar een hond in huis met een luierbroekje? HONDonwaardig???
Wat denk je, lachen andere honden hem uit???
De keus tussen een natgeplast "nest"of een broekje (loopse teefjes dragen die toch ook wel eens?) lijkt me niet zo moeilijk. Ik vind het een simpele nuttige oplossing waar een hond heus geen last van heeft. "

 

 

Ik weet niet waarom je bij mij komt, ik heb alleen gezegd dat ik Raf begrijp. Dat wil niet zeggen dat ik t er mee eens ben. Ik hou mijn mening in dit topic voor mezelf. Ik kan niet over deze situatie oordelen. 

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik snap de reacties wel. Ik denk niet dat ze bot of lelijk bedoelt zijn. Ik denk dat iedereen het erover eens is, dat als een hond nog gelukkig is, je geen spuitje geeft.
En de enige die dat goed in kan schatten, is het baasje. 

Wij hebben het er thuis ook over gehad. Sam is 10 jaar, maar ik merk dat hij snel oud is. Tibbe is 9, gedraagt zich veel jonger, maar heeft rugproblemen. We hebben samen afgesproken dat zolang dat hond nog lekker een hondenleven kan hebben en plezier heeft in het leven, ze uiteraard nog lekker bij ons blijven. Maar zodra het niet meer gaat, laten we hen liever te vroeg dan te laat inslapen. Dat klinkt voor sommige misschien hard, maar ik wil dat ze geen dag het gevoel hebben "Heh bah, wat voel ik me weer rot". We zijn er liever te vroeg dan te laat bij. Liever een kort en geweldig leven, dan een lang en ellendige laatste jaren. Het gaat mij om hen, niet om ons. 

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Ik,ben het er mee eens dat alleen de eigenaar goed kan inschatten wanneer het tijd is....

De TS heeft gevraagd om dit topic te sluiten en dat ga ik nu ook doen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: snotneus
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^