hondentaal

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Jaren geleden had ik een mooi gedicht over het houden van een hondje. Spijtig genoeg kan ik het nergens meer vinden, misschien dat iemand van jullie de tekst nog kent ? Het gaat namelijk zo, Hondentaal, ten eerste laat het u niet storen als ik mijn geblaf laat horen. Ten tweede waar je op moet letten is mij op tijd buiten zetten, en als mijn plasje is gedaan wil ik ook uit rennen gaan....Ten derde.............. Verder ken ik het niet meer, wie kan me helpen ?

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Daar hebben we google voor

 

Bedoel je dit?

 

citaat

Ten eerste laat het u niet storen, als ik eens mijn geblaf eens laat horen ten tweede waar u op moet letten is mij op tijd buiten zetten want zo denk ik een volle blaas dat is beslist niet lekker baas en als mijn plasje is gedaan wil ik weleens uit rennen gaan het derde onderwerp best mensen op tijd mijn eten dat zou ik wensen ten vierde een vlooienband om mijn nek want van die beesten word ik knettergek dit zijn de regels die ik belangrijk vind neem ze in acht mijn leven lang dan ben ik uw beste vrind (vriend)

einde citaat

 

Bron:http://mijnspace.punt.nl/category/view/de-vriendschap-van-een-hond

 

Anoniem (Gast)

Hartelijk dank Loesje ! thx

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^