Incontinentiestop tabletten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElsEls

Wie kan mij helpen aan incontinentiestop tabletten van 1200 mg. afkomstig van huisdierendokter.

Onze ruim acht jaar oude boxer Beppie is al jarenlang ernstig incontinent. Daar gaven wij haar langdurig Enurace tabletten voor. Omdat zij heel veel ging drinken en regelmatig erg misselijk werd, zijn we eind vorig jaar gestopt met de Enurace. Sinds half januari gaven we haar incontinentiestop tabletten van 1200 mg. afkomstig van huisdierendokter en na enkele weken werd de lekkage bij Beppie steeds minder en daarna was zij al snel de nachten droog, een verademing dus voor ons maar ook voor Beppie.

 

Wij bestellen altijd vroeg genoeg de nieuwe pillen, maar de laatste bestelling gingen we zo'n tien dagen geleden gebruiken. Het viel ons op dat de pillen anders van kleur en ook anders van geur waren dan eerdere pillen. Omdat wij in eerste instantie dachten dat er misschien iets aan de samenstelling was veranderd, wat verder geen invloed op de werkzaamheid zou hebben, zijn we ze gewoon gaan geven.

Helaas ging onze Beppie al snel wat meer lekken en de laatste drie nachten is zij weer drijfnat en ligt ze zich weer hele nachten te wassen en stinkt ze weer heel erg naar urine. Daarbij is ze weer net als voor ze de incontinentiestop pillen kreeg, dagelijks misselijk.

 

Ondanks dat er op de verpakking duidelijk een sticker zit waarop staat dat er Incontinentiestop tabletten inzitten, zijn er toch teveel aanwijzingen dat er iets niet klopt.

Vanmorgen stuurde ik een mail naar huisdierendokter en vroeg of het mogelijk zou zijn dat er per abuis de verkeerde pillen in het zakje zijn gedaan?

 

Tot mijn grote schrik kreeg ik een mail terug waarin staat dat zij tot 15 september op vakantie zijn en dus niet antwoorden en ook niet leveren.

 

Wij zitten nu met een groot probleem en mijn vraag is of er misschien iemand op dit forum zit die dezelfde pillen aan zijn/haar hond geeft en of degene er ruim genoeg heeft, zodat wij tegen betaling wat kunnen overnemen?

 

Ik realiseer me dat de kans erg klein is, maar denk maar zo dat niet geschoten, altijd mis is.

Hopelijk kan iemand ons kan helpen!

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik kan je helaas niet helpen . Is je teefje ook geteriliseerd soms enkele jaren geleden ?

Ik wist niet dat er zulke tebletten zijn die echt helpen. De goeie dan .

Een buurvrouw heeft zo een incontinent malteserke. Vreselijk...heel de dag lekt dat diertje. 

Ik ga haar jouw pillen van die dierendokter even aanraden. Vind ik die gewoon op dierendokter ? 

 

Spijtig dat ik je niet kan helpen hoor . Ik hoop van betere reacties die gaan komen. 

Anoniem (Gast)

De pillen zijn te bestellen bij:  www.huisdierendokter.nl

Ze werken heel erg goed, niet meteen maar toch merk je al snel resultaat. Bij de ene hond zal het sneller zijn dan bij de andere hond. Bij onze Beppie duurde het enkele weken, maar daarna ging het fantastisch.

 

Ik hoop dat je buurvrouw ook zulke mooi resultaat zal hebben met haar hondje!

 

Els (Gast)

De pillen zijn te bestellen bij:  www.huisdierendokter.nl

Ze werken heel erg goed, niet meteen maar toch merk je al snel resultaat. Bij de ene hond zal het sneller zijn dan bij de andere hond. Bij onze Beppie duurde het enkele weken, maar daarna ging het fantastisch.

 

Ik hoop dat je buurvrouw ook zulke mooi resultaat zal hebben met haar hondje!

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Het schijnt dat in NL deze alleen verkocht worden door huisdierendokter. nl

Via google vind ik geen andere resultaten.

Ik zie dat ook de leverancier in Duitsland dezelfde periode gesloten is.

http://www.naturheilkunde-bei-tieren.de

 

Wat is de samenstelling van dit product? Dit staat niet op de site. Misschien dat je dit nog op de verpakking vindt; mocht je deze bewaard hebben.  Dan kan je door met een stofnaam te googlen  wellicht alternatieven vindt.

 

Hopelijk weet een ander forumlid een manier om aan deze tabletten te komen.

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

incontinentiestop is een natuurlijk product, het kan zijn dat de samenstelling dan inderdaad wat veranderd.

vervelend dat je even niets hebt, maar je kan het via internet kopen.

en voor de nacht een nachtbroekje aan ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vakantie ? misschien kan je hiernaar toe een mail sturen ? voor incontinentiestop medicatie ?



Dierenapotheek - Dierenartsenpraktijk Schagen



www.dapschagen.nl › Huisdieren › Informatie praktijk


Bij de dierenapotheek in Schagen op de Zijperweg kunt u terecht voor het afhalen van medicijnen, dieet- en onderhoudsvoer en ook voor diergeneesmiddelen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

samenstelling van het medicatie middel....

incontinentiestop.

BIJSLUITER INCONTINENTIE STOP™
Samenstelling: Siliciumdioxide, Curcubita en pompoen.

Bijwerkingen: Voor zover bekend, geen bijwerkingen.

Combinatie met andere middelen: Het kan in het algemeen zonder bezwaar met andere middelen worden gebruikt.

Gebruiksduur: Zonodig kan het langdurig worden gebruikt. Bij aanhouden van de klachten is consult raadzaam.

Bewaren en houdbaarheid: Het dient donker en bij kamertemperatuur bewaard te worden. Minimaal 3 jaar houdbaar. Houdbaarheidsdatum staat op de verpakking.

Zuivere kwaliteit: Het product is natuur zuiver, zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

honden page profiel ElsEls

Heel erg bedankt voor de reacties. Morgen krijgen we voor zes dagen incontinentiestop tabletten opgestuurd en verder hoop ik natuurlijk dat er nog meer mensen zijn die ze in huis hebben en er een paar kunnen missen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Els, fijn dat je even een update maakt, nog even wil ik je er op wijzen, dat incontinentiestop met een ander middel samen gebruikt kan worden, als incontinentiestop niet voor 100 % werkt, kan men van de bestaande middelen een lagere dosering samen geven, dan hoef je geen grote dosering van de bestaande middelen te geven.

en als het alleen kan met incontinentiestop, ja dat zou fantastisch zijn, maar met de tijd kan de werking verminderen, hoef je niet gelijk van een ander middel de hoge dosering te geven.

Anoniem (Gast)

Dankjewel voor je advies Willemein, Alleen zou ik niet weten aan wat voor bestaand middel ik dan zou moeten denken. We hebben in de loop der jaren de hele medicijnkast van de dierenarts uitgeprobeerd, Incurin, Propalin en Enurace. Alleen de Enurace hielp een heel klein beetje, maar Beppie werd er heel erg misselijk van en ging er heel veel door drinken. Toen we stopten met de Enurace, veranderde zij van een zieke hond in een blije boxer, maar dan wel in een met enorme lekkage. Een broekje was ook geen optie, want mevrouw Bep vond haar broekje doodeng en durfde er geen stap mee te lopen. We hebben het twee dagen volgehouden maar uiteindelijk heeft Beppie gewonnen en daarna hadden we weer elke dag een wasmachine vol onder gepieste kleden. Toen we uiteindelijk de Incontinentiestop tabletten gingen uitproberen, hadden we eerlijk gezegd daar geen al te hoge verwachtingen van. Maar tot onze grote verbazing ging Beppie steeds minder lekken en uiteindelijk was zij bijna alle nachten droog zonder dat we haar midden in de nacht lieten plassen, iets wat we al jaren wel deden. Ik zou toch heel erg blij zijn als we nog wat van die pillen konden bemachtigen, zodat we het na 15 september weer gewoon bij huisdierendokter kunnen bestellen. En ja...als de werking vroeg of laat minder zal worden, dan weten we dat we er alles aan gedaan hebben en moet de wasmachine maar weer vaker draaien.

 

Wat fijn dat er hier op het forum zo goed meegedacht wordt. Dat waardeer ik echt enorm. Groetjes en een fijne dag allemaal!

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jouw dierenapotheek is met vakantie, Schagen, even mailen, staat op internet. als je mailt krijg je bericht terug. vraag om deze medicatie.

en dat het werkt ? super, ik weet dat de andere medicaties bijwerkingen hebben, en steeds meer gegeven moet worden.... al zou je voor de nacht een broekje om doen, is al heel wat waard, je hond ligt stil en op een gegeven moment, als jij volhoudt went de hond eraan.

heb jij niets aan :-D heb een newfoundlander gehad, gecastreerd, en met negen jaar incontinent. steeds meer moeten geven, en ook geen broekje aan willen, zoveel mogelijk lekker buiten op een vetbed wat zo de wasmachien in kan, en voor de nacht, ja echt, een broekje , en naast mijn bed laten liggen, lekker dichtbij, en dan geruststellend gesproken, en op een gegeven moment heeft ze het geaccepteerd voor de nacht... op de dag vond ik het niet nodig, meerderen keren uitlaten, wat meer dan normaal, en ging ze ergens liggen dan hoppa op een vetbedje. en haar broek kort houden, heb jij niet nodig natuurlijk, je hebt al een kortharige hond.

maar weet wat het is, niet leuk, maar geen onzinderlijkheid van de hond... en de hond zelf vind het ook heel vervelend. maar op een gegeven moment, door je eigen gedrag is er ook van haar kant acceptatie. en ooooo je hebt zulke leuke loopsbroekjes. :-D die heb je met galgjes. ze kunnen ze dan zelf niet afdoen, zou het voor de nacht doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



ik denk een beetje met je mee Els. broekjes in alle maten en modellen, google.. HIPDOGS.

al is het maar voor de nacht. ideaal.

Els (Gast)

Ik las hier ergens op het forum iets over Optimax Verikan Quertilla. Weet iemand hier iets van?

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Wat zijn galgjes Willemijn ?  Bretellen ? 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat goed Els, om even verder te zoeken, ook dit is een natuurlijk middel. :-D


www.deonlinedrogist.nl › ... › Blaas - Supplementen › Complex

Bloem Quertilla is een natuurlijk middel voor sterke bekkenbodem- en blaassluitspieren en voor een goede blaasfunctie. ... Optimax Verikan Tabletten 50st.

proberen waard Els. het is een middel voor mensen..... weet niet of het helpt voor honden, maar op barfplaats zijn er forummers die het gebruiken. Algemeen Bloem Quertilla is een natuurlijk middel voor sterke bekkenbodem- en blaassluitspieren en voor een goede blaasfunctie. Het helpt bij het ophouden van de urine. Quertilla is een voedingssupplement dat zes kruidenextracten bevat, waarvan St. Janskruid goed is voor de urinewegen. Dosering 2-4 maal daags 30-40 druppels met weinig water innemen, indien nodig ieder uur innemen. Kinderen de leeftijd + 3 druppels.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Els,

Je schrijft dat jullie boxer al jarenlang incontinent is. Is er een duidelijke oorzaak aan te wijzen. Misschien een sterilisatie?

kijk hier eens tussen; is wel humaan, maar zou toch ook voor een hond in de juiste dosis kunnen werken. Tegenwoordig mag men bij homeopathische middelen geen indicatie melden. Dit is bij wet verboden. Als er een product tussen staat, waarvan je denkt dat dit zou helpen, zou je contact op kunnen nemen met degene die dit aanbiedt.

 

http://m.gezondheidswebwinkel.nl/health/klachtenindex/incontinentie.html

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik denk even met je mee Els.

deze samenstelling van Optimax Verikan

EFLA® 940 pompoenpitextract 525 mg SoyLife® 40% soja-isovlafonenextract 75 mg




is ook in tablet vorm, en dan 2 tabletten per dag. er zijn forummers waar het bij 100 % helpt. kijk ook anders even naar hun reacties.... de verikan intikken dan kom je erop. en zie je hun reacties.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik zoek voor je, ik weet wat het is een incontinente hond te hebben, en ik wilde dat ik geholpen had kunnen worden, destijds was er niet veel.

misschien dit ook even bekijken ?

www.bol.com/nl/p/optimax-verikan-tabletten-50.../9200000005157291/

€ 20,99 - ?Op voorraad
Optimax Verikan Tabletten 50 st . Optimax Verikan bevat een unieke combinatie van natuurlijke werkstoffen die helpt bij het ophouden van de ... Bloem Quertilla.

Els (Gast)

Beppie is al ruim 7 jaar incontinent, van vlak na haar sterilisatie! Ik zou er geen probleem van maken, want we wassen wel en de vloer kan gedweild, maar ik weet dat zij het zelf als heel naar ervaart. Overdag is helemaal geen punt, wij zijn altijd thuis en laten haar naast een grote boswandeling ook nog tussendoor vaak een plas doen. Maar voor de nachten vind ik het wel erg zielig, want zodra ze begint te lekken is ze zich constant aan het wassen en daar wordt ze weer misselijk van. Nu ze weer even geen incontinentiestop tabletten krijgt begint de hele ellende weer voor haar. Hartstikke jammer want het ging echt buitengewoon goed met die pillen.

Anoniem (Gast)

Dat is grappig Willemijn, ik zat net te kijken bij Bol.com! Ik ga het maar bestellen, vind het toch het proberen waard.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Els.... misschien heb je hier wat aan ?


Ik heb hier ook een incontinente hond zitten.
Het is nog niet zo erg dat ze altijd alles laat lopen.

Bij Sammy is het voornamelijk in de maanden dat ze ook erg veel zwemt.
Op een ander forum kwam ik dit tegen en sinds ik dit gebruik lekt ze niet meer :cheer:

Misschien werkt dit bij jullie hond ook

Sinds 7 jaar is Pinkel echt zo lek als een mandje. Incontinent tot de macht 10. Ze was eerst aan de Enurace. Daar kreeg ze hartkloppingen van. Daarna Propalin. Daar kreeg ze ook hartkloppingen van. Ik ben met beide middelen gestopt en binnen enkele dagen plaste ze weer mijn hele huis onder. 's Nachts in haar slaap maar ook overdag lekte ze. Ernstig. Haar billen waren 's morgens gewoon kleddernat maar ook overdag lekte ze overal urine.

Sinds enkele weken staat zij op twee tabletten Optimax Verikan per dag en 2 keer per dag 15 druppels Quertilla van Bloem. Ze is al bijna 4 weken kurkdroog!!!

Els, heb ik hierheen gecopieerd, ik zelf ken het niet, maar is natuurlijk, en het proberen toch waard.... een tevreden iemand met dit product, alle produkten moet je van anderen horen en lezen, chemie helpt , maar natuurlijk is natuurlijk veel en veel beter, en chemie is op den duur ook niet meer , en geef veel bijwerkingen, proberen waard toch. :-D

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik zie dat het twee middelen zijn, druppels en tabletten, proberen . ???? samen ? de druppels en de tabletten ? even uitproberen ? kijk hoe jouw hond er op reageert. beiden is natuurlijk. dus geen bijwerkingen, en daar gaat het om.

Els (Gast)

Ik heb de druppels en de tabletten besteld en ik ben heel benieuwd of het gaat werken. Allemaal hartstikke bedankt voor het meedenken en ik zal jullie op de hoogte houden over het resultaat. Groetjes van Els en Beppie

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik ben ook heel benieuwd, voor de toekomst , je weet maar nimmer, als je het in huis hebt, en gebruikt, updaten... ik hou je topic in de gaten, en hoop dat het werkt. :-D

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat zijn galgjes Willemijn ?  Bretellen ?  "

 



yep. anny. :-D niet van elastiek, zit aangenaaid aan het broekje en kan op maat versteld worden.

Tukker (Gast)

Mijn hond lekte ook. Zij kreeg van de dierenarts Incurin voorgeschreven en tot op heden hoef ik haar daarvan geen een tablet per dag meer te geven, maar om de andere dag. Mijn dierenarts vond Incurin  een beter geneesmiddel omdat het zonder bijwerkingen is. Mijn vraag is ondanks dat U al een oplossing gevonden hebt "Waarom bent U op dat moment niet gewoon naar een andere dierenarts gegaan ?". Misschien had deze een ander misschien wel een beter middel voor de hond gehad. Tenslotte twee dierenartsen weten vaak meer dan een !!!

Els (Gast)

Hier dan eindelijk een berichtje over onze lieve boxer Beppie. Ik ben zo ontzettend blij met de tip van Willemijn betreffende het incontinentieprobleem van Beppie. Sinds wij op haar aanraden twee maal daags 1 tablet Optimax Verikan en daarbij ook twee maal daags 15 druppels Quertilla van Bloem aan haar zijn gaan geven, gaat het super goed met Beppie.

We zagen binnen enkele dagen al resultaat en na een paar weken was zij overdag kurkdroog en 's nachts lekte ze nog maar enkele druppels, terwijl ze eerst enorme plassen liet lopen.

Na ongeveer twee maanden is Beppie dag en nacht helemaal droog en daardoor is zij nu weer een heel vrolijke hond. Deze middelen werken nog veel beter dan de incontinentiestop pillen van de huisdierendokter en ze zijn overal verkrijgbaar. Ik zou ze iedereen die een hond heeft met incontinentieproblemen aan willen raden.

Het zijn geweldige middelen en het geeft geen bijverschijnselen.

 

Willemijn bij deze, heel erg bedankt voor je geweldig goede tip.

 

Ik wens jullie allemaal heel gezellige feestdagen!

 

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Els, mooi dat het helpt. houden zo, kan altijd even een terugslag komen, maar niet van uitgaan.

:-D :-D els, reuze dat je een update gedaan hebt, ook voor anderen met dit probleem is fijn om te weten dat er genoeg middelen zijn die je kan uitproberen.

Kitty (Gast)

Wij zijn voor onze Golden Retriever van 10 jaar ( gesteriliseerde teef) sinds een paar dagen overgegaan op Verikan tabletten in combinatie met Quertilla druppels tegen incontinentie. Nu heeft ze al een paar dagen last van overmatig ontlasting ( geen diaree) en soms ook in huis. Het plassen in huis is tot nu toe over. Heeft iemand hier ervaring mee en is het echt onschadelijk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^