Loki's leventje 3-1-14 / 23-9-14

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik reageer even met blauwe tekst in de quote om zelf even het overzicht te bewaren daar ik nogal met nadenken omdat ik even met links moet muizen en typen.
" Ok, Petra heeft vanmiddag contact met Loki gehad. Ik zal proberen verslag te doen. Voor de critici onder u, nee ik kan niks bewijzen, maar dat hoeft ook niet. Ze heeft me nog wel wat dingen aan de hand gedaan waar ik wat mee kan. En dingen die ik niet ken, en nog even moet opzoeken. 
 
Als eerste begon ze met de bench. Loki ziet dat als een veilige plek, als een houvast in zijn leven. Het liefst zou hij die bench om zich heen hebben de hele dag en overal.
Fijn te weten dat Loki de Bench echt als veilig plekje ervaart. 
Als een jas. Als tip daarover gaf ze me aan dat ik de Bodywrap van T Touch oid zou kunnen proberen als ik met hem ga wandelen. (ken ik niet). Of een thundershirt. (ken ik ook niet). Het shirt leek me niet zo handig ivm zijn snel overhit zijn.
Ik kan me goed voorstellen dat de thundershirt zou kunnen helpen. De lichte druk over het lichaam kan daadwerkelijk een gevoel van veiligheid bieden (zo overweeg ik zelf nog een speciale drukvest voor autisten.
Hoe hoger de spanning, ongemakkelijk voelen, kun je de druk iets opvoeren waardoor je je veiliger voelt. Lichte druk kan zowel veiligheid bieden bij spanning als bij angst.
Oververhit raken met thundershirt verwacht ik niet snel. Wat ik gezien heb is het dun materiaal en grijs of zelfs reflecterend. En als je je hond kent kun je op tijd zien wanneer het genoeg is als je tips nodig hebt hoe ik het aan Sadi zie kun je dat altijd in PB even vragen.
 
Ze vroeg Loki hoe hij onze relatie ziet. Dat was wel opvallend vond ze. Onze hoofden stonden naast elkaar, hij ziet mij meer als zijn maatje, partner, hond, dan als baas.
Op zich wel heel positief al zal hij moeten begrijpen dat ie niet met je kan spelen zoals met een andere hond al is het alleen maar omdat je geen vacht hebt die je beschermd. 
Ze heeft hem daar iets in laten zien, dus ik ben benieuwd.
Ik hoop dat wat ze Loki heeft laten zien, tot hem doordringt en voor jullie beiden iets bijdraagt. 
Ik zeg ook heel vaak tegen m, ik ben een mens, heb geen staart, maar t kwartje was dus nog niet gevallen.
 
Hij gaf rode harten aan, ze legde dat uit als dat hij veel liefde voelt of ervaart. 
Dat is superfijn en positief om te horen 
 
Als hij op gras komt ervaart ze een enorme opwinding. Ze ziet hem ook rondjes draaien dan. Door de geuren, en door iets van bij de fokker. Het happen wat hij dan doet is inderdaad ook in haar optiek, communiceren. He, kom op nou, doe mee. (want ik was ook hond in zijn optiek).  
Dat Loki sterk op geuren reageerde wist je al. Qua gras is het misschien handig nu je dit weet rustig op te bouwen vanaf de basis.
Alleen dan dus eerst een kort stukje op een gras strook. Net zo lang tot hij op die grasstrook dat stukje rustig kan mee lopen en geen overprikkelde signalen laat zien. Dan een stukje verder.
Misschien kun je uiteindelijk een apart stuk met gras op die manier samen met hem stap voor stap eigen maken en hij uiteindelijk op die manier op vaste plekjes gras daar rustiger leert zijn (in zijn hoofd vooral)
 
Hij geeft pijn aan onder in zijn rug, ter hoogte van zijn stuitje, met uitstraling naar de linkerheup.
Fijn om te weten waar je moet zoeken. 
Op een schaal van 1 tot 10 gaf hij een 4 aan.
Een 4 ondanks de pijn medicatie is inderdaad dan nog hoog. Dan heeft ie flink last. 
Dat vond ze toch redelijk wat, aangezien hij forse pijnbestrijding heeft. Ze gaf als eventuele optie een rode lamp, maar ze had t idee dat er daar iets niet goed zat. Ze heeft hem gevraagd of hij aan kon geven hoe het kwam. Hij gaf aan dat het door een draaiend ding kwam. Tja, geen idee, t is bij de fokker gebeurd, een draaiend ding in een schuur? 
Misschien heeft de fokker zo'n ring gehad waar je honden, paarden, koeien in kan zetten om te zorgen dat ze hun beweging krijgen. Al dacht ik niet dat het in Europa echt voor honden word gebruikt? Of een draaimolentje voor kinderen of zo. Heb je nog contact met de fokker? Zou er na te vragen zijn wat voor draaiend ding het kan zijn geweest. Al is het alleen maar om Loki te begrijpen.
 
Twee zinnen had ze die Loki aangaf die over ons allebei gingen.
 
Het uitbundige, maar niet verder gaan
Graag willen maar tegengehouden worden.
 
Ik leg dat uit als dat we allebei veel meer willen dan dat we kunnen vanwege mijn ziekte en Loki's pijnklachten.
Het is altijd lastig als je in je hoofd of qua energie meer wil doen maar beperkt word daarin door klachten, dat werkt frustrerend. 
Ik zou hem t liefst altijd los willen laten lopen, zodat ie veel meer energie kwijt kan, maar de volgende dag moet ie t dan bezuren. En ik zou veel meer met hem willen spelen, maar door mijn longontsteking plus nog wat dingetjes is mijn conditie zeer beperkt. Dus ja, we maken er het beste van. 
Je was al bezig met hersenspelletjes. Hier op het forum is ook een topic het hesenspelletjes topic (als je daarop zoekt op t forum heb je m m zo (weet de link zo niet)
 
Iets wat ze me nog mee gaf, en waar ik echt iets aan heb, is het woordje niet, niet te gebruiken, omdat honden dat woord niet oppikken, maar het beeld wel. Ze gaf als voorbeeld, dat als hij op de bank springt, en ik dan zeg, niet op de bank springen, hij dat plaatje in zijn hoofd heeft, van op de bank springen. Beter is dan om te zeggen wat ik wel van hem wil, liefst visualiseren. Nou doe ik dat bijna altijd, behalve als hij hapt. Dan zeg ik inderdaad, NIET HAPPEN, en ben ik daar mee bezig. Ik zou dus moeten visualiseren dat hij rustig moet zijn, en hem dat ook zeggen. 
Je zou wel de nee oefening kunnen aanleren om Nee te leren begrijpen. Nee is goed duidelijk te maken en aan te leren en voor honden beter te begrijpen als Niet.
Daarnaast hebben wij Sadi het commando, eraf aangeleerd. Ze mag op het tuinbankje en ze mag s'avonds even op bed. Tjaard vergist zich wel eens en zegt dan ga maar naar je plek... werkt niet ik zeg Sadi eraf, en ze gaat.
Kort en duidelijk aangeven wat je verwacht. Een knuffelmomentje op bed mag hier, maar ze weet ook dat ze erna er weer af moet en is ook oké dan zolang we het maar duidelijk aan geven. (Voor een commando noem ik haar altijd bij naam/weet niet misschien omdat we ook katjes hebben)
 
Verder vangt hij veel van mijn niet gezond zijn op, ik moet hem laten merken dat ik weet dat hij dat opmerkt, en dat het niet zijn probleem is. 
Onze Beauty pakte vroeger letterlijk alles van mij op. En nam mijn stress/spanning over en kreeg daarvan een enorme jeuk. Ik heb haar letterlijk meermalen verteld dat het mijn spanning en mijn stress is mijn rugzakje en ik daarmee moet dealen.
Dat zij zichzelf moest beschermen het niet mag overnemen maar op tijd afstand moet nemen. Na een tijdje viel op dat ze wel even bij me kwam maar bijvoorbeeld na 5 minuten vond dat het beter was afstand te nemen en ging dan weg en bleef dan een tijd op een meter of 5 a 6 afstand.
Sindsdien heeft ze geen jeuk meer gehad door mijn stress/spanning.
 
En verder kan ik nog iets met Fast EFT doen, maar dat moet ik ook nog even uitzoeken.
Fast Eft ken ik niet
 
Ik heb gevraagd naar een Bachremedie die aansluit bij wat hij op dit moment nodig heeft. Mede omdat hij op de rescue goed reageert. Die komt over de post.
Op zich al heel fijn dat Loki goed reageert op de bach rescue, ik hoop dat wat ze doorstuurt nog een extra bijdrage kan leveren voor Loki en daarmee dan dus ook voor jou.
 
Ze heeft hem gevraagd of hij iets zou willen veranderen, en daar kwam niets uit, kortom, mijnheertje is op zich tevreden met de huidige situatie. Hij heeft dus alleen wat meer bescherming nodig voor de boze buitenwereld. ;-) 
Ik denk dat bescherming tegen de boze buitenwereld iets is waar best veel honden behoefte aan hebben.
Zelf merk ik bijvoorbeeld ook destijds met Beauty al en nu met Sadi dat s'avonds laat en s'nachts als veel prettiger wordt ervaren omdat het rustiger is, minder prikkels van geluiden en van alles dat langs komt, geen geuren van uitlaatgas van brommers auto's bussen etc.
 
Ik heb t nog met haar over t bewuste paaltje gehad. Ze vond dat toch wel een goede optie, omdat hij dan even helemaal weg is van alle prikkels, weer tot zich zelf kan komen. De staat van opwinding waar hij dan in zit is niet te corrigeren op een ander manier. Tevens is dat voor mij dan een moment om goed op mijn ademhaling te letten. 
Dat paaltje is zeker een optie wat wij bij Sadi ook gebruiken is een gordel. Ik heb hem altijd om maar gebruik hem niet standaard.
Zo gauw ik merk dat ik onrustig word of ongewild gefrustreerd raak of wat ook koppel ik de riem aan de gordel en laat de riem los zodat ik op dat moment niet mijn gevoel via de lijn doorgeef aan Sadi.
Uiteraard pak ik waar nodig de lijn wel even vast om Sadi bij te sturen of even kort te houden langs een weg bijvoorbeeld. Maar het is wel duidelijk dat, dat op zich werkt voor Sadi.
Uiteraard doe ik zoveel mogelijk gewoon met de lijn maar ik kan heel wisselend in mijn emotie zitten, en als ik overprikkeld raak omdat het buiten druk is, hoef ik dat door de gordel niet meer over te dragen aan Sadi omdat ik dan de riem dus aan de gordel koppel. (Ik gebruik dan een politie lijn die je op verschillende lengtes kan vast zetten dus naar gelang de situatie kan ik bepalen dat de riem even korter moet of langer kan).
 
Betreft tegen je hond praten dingen uitleggen, ik leg letterlijk alles uit aan Sadi, ook toen de hart echo werd gemaakt we moesten haar met drie man op de tafel stil houden uiteraard voor haar heel eng. In eerste instantie spartelen, ik hield haar voorpoten vast (assistent stond in het midden en Tjaard aan het eind, de specialist aan de andere kant van de tafel voor scheren en echo) en stond voorover gebogen met mijn hoofd bij haar hoofd, omdat ze anders steeds haar boven lichaam naar voren/boven, wou gooien.
Ik weet dat ze me geen pijn wil doen dus ik dat veilig kon doen.Dus ik met mijn hoofd boven haar hoofd en tegen haar praten. Het is goed Sadi dit is een onderzoek.
De dokter gaat naar je hart kijken en moet eerst even onder je oksels scheren om een echo van je hart te maken.,omdat we willen weten wat er met je aan de hand is. We willen je helpen en weten wat er aan de hand is.
Het is heel vervelend maar we kunnen er alleen achter komen door dit onderzoek te doen, ik ben bij je en blijf bij je ik laat je niet in de steek vertrouw me meis het komt goed, nog maal heel even en dan mag je er vanaf.
Zo ben ik tegen haar blijven praten en ze heeft het grotendeels over zich heen laten komen. Zo ook bij het bloedonderzoek, de en de buikecho, longfoto's kon ik helaas niet bij zijn omdat er geen extra bescherm jas was.
Maar de specialist en de assistente hebben gezien hoe wij met sadi omgaan en ze heeft de longfoto's doorstaan zonder enkele vorm van sedatie. Wel was ze nadien de eerste 2 weken erg onrustig als we niet allebei bij haar waren of een van ons weg moest.
Nu we iets verder zijn zien we dat het allemaal weer wat normaler word.
 
Ook kijken naar oortjes, schoonmaken oortjes, tandjes kijken alles benoem ik. Ga ik naar de wc zeg ik dat ik naar de wc ga, moet ik even weg zeg ik dat ik even weg moet, wat ik ga doen en dat ik zo snel mogelijk terug ben omdat ik bij haar wil zijn.
Sommigen zullen me voor gek verklaren dat ik zoveel vertel en uitleg etc. Maar met onze rugzak hond Beauty heb ik destijds gemerkt dat het ontzettend veel verschil kan maken en dat ze op de een of andere manier meer ervan oppakken dan wij beseffen.
En of dat op basis van klank is of visualiseren weet ik niet.
 
Ik weet wel dat als ik boos was als er echt een rotstreek was uitgehaald ik niet schreeuw of moeilijk doe meer meer gevoelsmatig uitzend dat ik boos was (en fluister plaats) en dat, dat ook onmiddellijk werd begrepen.
Ik weet niet precies hoe het werkt maar heb gemerkt dat ik dat doe. Als het dan gezakt is roep ik haar bij me leg uit waarom ik boos was en dat ik het niet leuk vond dat ze dat deed.
Ik heb gemerkt dat je met heel weinig heel veel kan duidelijk maken. 
 
En alles wat ik niet genoteerd heb weet ik niet meer, maar dit is wel het belangrijkste. Je hebt heel wat onthouden dacht ik zo. En duidelijk omschreven.
Mocht je aan de hand van mijn antwoorden op dit alles, vragen hebben of meer willen weten over bijvoorbeeld mijn ervaringen met Beauty mag je me dat altijd vragen.
Wellicht handig dan per pb gezien anders het topic zo overvol staat.
 
 
 
 
 
  "

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Trraag is goed. Ik wou dat ik mijn leven met Yamalle traag opnieuw kon doen, maar het ging heel snel, die bijna 17 jaren. Traag is goed, Helge. je hebt je hart voor Loki op de juiste plek. Nu nog leren om voor jezelf te zorgen en alles komt goed.
 
Lieve groet. "

 

Ik zorg goed voor mezelf hoor, soms overkomen je dingen waar je helaas niets aan kunt doen. 

 

Bedankt voor je reacties Hein.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Bedankt voor je reactie Renate, er staan nog wel weer wat leuke dingen in, morgen nog even rustig naar kijken. 

honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders 3 doggies

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

 Veel zaken die je vertelt, doe k reeds met mijn dier(en), maar ik leer enorm veel van je, Renate, bedankt!.

 

En ja, dit gaat om Helge en Loki. Mijn excuses (nogmaals) dat ik inbreek.

 

Met liefs.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Breek lekker in Hein, geen probleem. Het is fijn dat we van elkaar kunnen leren.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

We zijn nooit te oud om te leren Hein. Zeker niet als we er voor open staan. Niks mis mee 

 

Helge gewoon je tijd nemen hoor, ik heb met best flink wat tekst over je stuk van vanavond gereageerd. waar je wat mee kan is mooi mee genomen en waar je niet mee kan lekker van je af zetten. 

 

En trouwens Loki en Sadi hebben wel overeenkomsten. Geuren en gras e.d. reageert Sadi ook heel sterk op. Ook gaat ze heel sterk speuren en routes die andere honden p het velt hebben gelopen nalopen en je ziet dan ook haar opwinding toenemen. Ook Sadi hoofd momenten dat ze happerig kan worden of naar je mauw gaat happen, alleen bij Sadi blijft het meer beperkt tot netjes happen. Maar komt deels op het zelfde neer. 

Nu we met Sadi alles inzetten op rustig zijn, blijven en worden etc. door haar aandoening merken we wel dat dit gedrag wat milder word. Ook aan de lijn wordt ze wat beter hanteerbaar, behalve als ze andere honden ziet of er een bekend persoon of kinderen passeren. Dan moeten we echt even werken om haar rustig te houden.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Ja volg het ook.. het is wel HEEL erg dat hij je tot bloedens toe beschadigd, ben je ook wel eens ECHT boos op je hond geworden als hij dat gedrag vertoond?
Ik bedoel echt met je stem kwaad worden en het echt laat zien dat je dat gedrag afkeurt ??
OOK honden zoeken hun grenzen en die moet jij als baas duidelijk aangeven.
  "

 

Moet nog wel even opmerken dat t niet zo is dat hij doorbijt. Maar soms zijn t net wat druppeltjes bloed, en omdat ik nogal ziek ben geweest en een weerstand van 0 heb wilde ik toch graag een tetanusinjectie. Geen hechtingen of bloedende wonden hoor. Dat zou niet best zijn. 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Ik heb vandaag een andere hond. Hij is zachter in alles. Gisteren na het contact met Petra lag hij helemaal relaxt, zijn pootjes in een boogje, nog nooit gezien. Meestal ligt hij met gestrekte pootjes. 

 

Nog geen beet gehad, hij komt wel steeds heel dicht bij me staan. Grappig hoor. Als t zo blijft teken ik er voor. ;)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Zeg hem ook he dat je dit prettiger vind. 

Of dank je dat je een beetje rekening me me houd.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Gedaan natuurlijk! Buiten blijft hij ook dicht bij me, in plaats van hard vooruit te willen. Zoekt duidelijk naar houvast, dat deed hij eerst niet. Joehoe!!!

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Dat moet een fijn gevoel geven en uiteindelijk voor hem ook. Want hard vooruit willen betekent in dit geval ook meer pijn voor Loki.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Dat moet een fijn gevoel geven en uiteindelijk voor hem ook. Want hard vooruit willen betekent in dit geval ook meer pijn voor Loki. "

 

 

Yep!

 

 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Tis echt een een mooie hond. En uhm spammen? Het is maar 1 foto  Ik ben gek op foto's 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Tis echt een een mooie hond. En uhm spammen? Het is maar 1 foto  Ik ben gek op foto's  "

 

Ik had me ergens maar eens officieel voorgesteld, daar had ik wat foto's geplaatst.

 

Edit, Dank je!!!

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Als dat al even terug was heb ik m denk ik gezien maar als het recent is weet ik het niet zeker. 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Vandaag gedaan. ;) Maakt niet uit, we kennen elkaar toch al? Ik had m nog niet eerder gevonden. 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Toch ga ik zo wel even kijken of ik m kan vinden. 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Jij wilt gewoon ook 21 doggies! ;) Ik heb een modmelding gemaakt btw.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik hou me niet echt bezig met de doggies als iemand in mijn topics reageert deel ik ze uit, maar ik houd niet bij of ik ze zelf krijg en hoeveel etc. Tis grappig dat wel, en soms helpt het wel om terug te zien welk bericht je al hebt gelezen en op terug gereageerd hebt en welke nog niet. Het geeft zeker als er veel reacties zijn houvast vind ik.

 

 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Nee joh was een grapje, maar t is inderdaad wel handig om te checken of je niet een reactie bent vergeten te lezen. 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Ik heb vandaag een andere hond. Hij is zachter in alles. Gisteren na het contact met Petra lag hij helemaal relaxt, zijn pootjes in een boogje, nog nooit gezien. Meestal ligt hij met gestrekte pootjes. 
 
Nog geen beet gehad, hij komt wel steeds heel dicht bij me staan. Grappig hoor. Als t zo blijft teken ik er voor. ;-) "

 

En dat heeft dus niks met mijn houding naar hem toe te maken, t is vanaf dat ik m uit de bench haalde na t contact met Petra. Niks wisselwerking, hij heeft echt iets meegekregen. Of er is gewoon een wonder gebeurd. Dat sluit ik ook niet uit. ;)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik ben er van overtuigt dat honden heel veel opvangen ook dingen die we niet zeggen of laten zien. Of hij reageert op iets dat Petra heeft gezegd of heeft gereageerd op Petra haar feedback aan jou en Loki op zijn beurt heeft gevoeld dat bepaalde zaken nu duidelijker zijn, je weet het niet. Maar das niet belangrijk als je het gevoel hebt dat je samen beter verder kan, en verder kan werken levert het voor beiden iets goeds op en dat is superpositief.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

" Ik ben er van overtuigt dat honden heel veel opvangen ook dingen die we niet zeggen of laten zien. Of hij reageert op iets dat Petra heeft gezegd of heeft gereageerd op Petra haar feedback aan jou en Loki op zijn beurt heeft gevoeld dat bepaalde zaken nu duidelijker zijn, je weet het niet. Maar das niet belangrijk als je het gevoel hebt dat je samen beter verder kan, en verder kan werken levert het voor beiden iets goeds op en dat is superpositief. "

 

Ik had de feedback nog niet gehad toen. Ik belde haar s avonds pas. Maakt ook niet uit. Alle beetjes helpen. ;)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik vind het in elk geval heel mooie dingen/situaties.

 

honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders 3 doggies

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

"  
En dat heeft dus niks met mijn houding naar hem toe te maken, t is vanaf dat ik m uit de bench haalde na t contact met Petra. Niks wisselwerking, hij heeft echt iets meegekregen. Of er is gewoon een wonder gebeurd. Dat sluit ik ook niet uit. ;-) "

 

Het is niet de eerste keer dat ik zoiets lees na het contact met een 'hondenprater'. Ook al sta ik voor veel open, ik vind het elke keer heel verwonderlijk te horen/lezen.

 

Heel fijn om te lezen dat alles nu een beetje relaxter is, Helge. Ben benieuwd naar de komende dagen/weken.

 

Had ik dit ook maar gekend, toen Yamalle er nog was. Al was het maar om te weten hoe zij zich voelde/wat zij nog wou. Ach het maakt allemaal niet meer uit... Heb een beetje een slechte avond qua gemis naar haar toe.

 

Geef Loki maar een flinke lebber van me.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik denk Hein dat je alles voor Yamalle hebt gedaan dat je kon en Yamalle vooral graag nog dingen voor jou had willen doen Ze hield zielsveel van je en nog. Probeer wat te slapen Hein 

honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders 3 doggies

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

" Ik denk Hein dat je alles voor Yamalle hebt gedaan dat je kon en Yamalle vooral graag nog dingen voor jou had willen doen Ze hield zielsveel van je en nog. Probeer wat te slapen Hein  "

 

Ben inderdaad moe.

 

Welterusten, Renate.

 

Merci!

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Moe, dat ben ik ook. 

 

Gisterenavond kreeg ik het telefoontje over mijn zwager. Hij is al langer ziek, gisterenavond is hij overleden. Het verdriet daarover heb ik nog even geparkeerd, ik moest immers vandaag met Loki naar de Tweede Lijn.

 

Nou, daar werden we ook niet vrolijk van. Heel aardige orthopeed, concludeerde al snel dat er inderdaad iets met Loki's rug was. CT scan gemaakt. Voorlopige uitslag, een hernia en een aangeboren vergroeiing helemaal onderin zijn rug. Exact de plek die Petra aangaf. 

 

Hij moet dus heel erge pijn hebben. 

 

Voorlopig 1 x metacam en tot 4 x per dag tramadol in capsulevorm. Die heb ik ook meegevraagd, aangezien hij die tabletjes echt niet door zijn strotje krijgt.

 

Ik hoef even geen opvoedtips meer, ik denk dat mijn gevoel wel klopte en dat de meeste problemen door de pijn komen.

 

Loki heeft alles heel goed ondergaan, ook het toch wel heel pijnlijke onderzoek door de orthopeed. Geen enkele keer gehapt naar hem of tegengewerkt. 

 

Ct scan ben ik niet bij geweest. Wilde ik ook liever niet, tenzij Loki heel angstig zou zijn, maar ik ben niet gebeld, dus neem aan dat t wel goed gegaan is.

 

Wat een dag. En dan woensdag de crematie van mijn zwager, pff. 

 

Edit, maandag waarschijnlijk de officiele uitslag, als de radioloog de scan heeft geanalyseerd.

        tips veranderd in opvoedtips. Tips over pijnbestrijding enzo altijd goed, nadat ik de officiele diagnose heb.

 

 

honden page profiel Het zoveelste showprofiel voor adverteerdersHet zoveelste showprofiel voor adverteerders 3 doggies

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

Ik begrijp dat je er nu even doorzit, Helge. Ik wens jou en je familie veel sterkte met het heengaan van je zwager.

 

Wat Loki betreft, het komt allemaal heel zwaar aan, en alles tegelijk, maar nu weten jullie tenminste waar de 'moeilijkheden' vandaan komen. Ik weet niet wat de precieze gevolgen zijn, en hoe er zal mee moeten worden gehandeld, ben best wel benieuwd, maar dit gaat jullie vast wel lukken. Moeilijk gaat ook. Stap voor stap.

 

Goede moed.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Dank je wel Hein. Ik zit er niet door hoor, maar verdrietig is het wel. Ik ben inderdaad heel blij dat er duidelijkheid is. Ik ga vant weekend een vragenlijst maken en die allemaal op de beste man afvuren;)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 11 12 34 5 6 7 8 9 10 11
Volgende forumvraag: Gedrag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^