Duidelijker vitaler en gezond sinds Kvv!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Mariska *In het bezit van 2 Shih-Tzu Broers, Boy & Djino*

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Mariska,24 jaar en ik ben nieuw hier op dit forum. Ik ben in  het bezit van 2 schatten van shih - tzu's!

Ze zijn 10 en 9 jaar. Tot een paar maanden geleden stonden ze op brok, veel soorten... Omdat ik niet beter wist! En savonds een kuipje cesar. Toen ik via een vriendin hoorde over 'vers rauw vlees' moest ik (z0als de meeste denk ik) eerst even over denken want ja, je weet niet beter!

 

Ik wandel min, 2 x per dag een half uur met beide hondjes. Hierdoor blijven ze fit en gezond :-) De oudste heeft zijn hele leven al last gehad van vieze oogjes die ik elke dag schoonmaakte met afgekoeld kokend water. en 4 x per dag oogzalf vitamine A. Dit hondje heeft ook sinds een jaar Lymfoom. 'de rotziekte' aan zijn lymfeklieren. Tot op de dag vandaag heeft hij sinds de KVV absoluut GEEN vieze oogjes meer!!! En hij is nog fitter geworden! Sinds de KVV wordt de brok bijna niet meer gegeten! Ik heb ze altijd laten staan 'voor het gevall ze honger hebben'  1 x perdag op dezelfde tijd ontlasting, maar in veeeel mindere mate en het stink amper !!! Voorheen grote vieze stinkende 'natte'  drollen! En nu minimaal en vaste consistentie! Ik ben nog steeds overrompeld door de verandering die ik met eigen ogen zie! Ondanks zijn ziekte heeft hij er beter dagen tussen zitten dan ooit! Tuurlijk heeft hij ook wel eens een mindere dag waarop hij niet vooruit te branden is, Maar daar houd ik rekening mee. Ik ben heel benieuwd of jullie ook zulke ervaringen hebben meegemaakt? Voor mij nooit meer anders! En binnenkort haal ik zelfs de brok weg (Orijen) omdat ze deze toch bijna niet meer eten, doordat de KVV alles bevat! Hier wordt Alaska, darf & Carnibest gegeten. Makkelijke eters, Lusten alles :-)

 

Groetjes! 

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

hier ook hele goede ervaringen met kvv.

Hier ook geen vieze oogjes meer, veel minder ontlasting, 2x een klein drolletje na hun

eten.En een prachtige glanzende vacht.

honden page profiel Joke en Joke en "Sem" 3 doggies

honden foto van Joke en

Ellen, ik zie dat je Chihuahua's hebt.
Onze dochter heeft ook een Chihuahuaatje...een dotje.
Maar wel vreselijk haren, hij is nu bijn aen jaar oud.
Jouw hondjes krijgen KVV....hoe staat het met het verharen>
Daar ben ik heel benieuwd naar.

ONZE Shih-Tzu krjgt ook KVV...bevalt prima, maar wat verharen betreft, kan ik niks zeggen, want een Shih-Tzu haart niet.
PS: hoeveel wegen jouw hondjes en hoeveel KVV krijgen ze?
Ik ben heel benieuwd naar je antwoorden.

honden foto van Mariska *In het bezit van 2 Shih-Tzu Broers, Boy & Djino*

Ha Joke!

Wat leuk ook in het bezit van een Shih -Tzu haha!

Boy weegt 7.3 (tenger gebouwd) kilo en krijgt max 100-150 gr. op een dag. (klein bodempje)

Djino weegt 8.8 (maar stevig gebouwde shih tzu) en krijgt hetzelfde. Ik voer beide op het oog. Ze zijn prima. niet te dik. en zeker niet te mager. Djino heeft een erg scheve poot dus hij mag al helemaal niet te zwaar worden.  Ik let wel heel erg op hun gewicht zeker omdat ze min. 2 keer per dag een half uur a 3 kwartier met ons naar het park gaan, dus de energie hebben ze wel nodig uit het vlees.

Ze hebben hier genoeg aan daar ze helemaal niet meer aan de brokken komen die er wel staan... 'voor het geval dat' In het begin aten ze er nog van maar nu totaal niet meer! 

En hoeveel voer jij?

Volgende forumvraag: Zijn dit goede botten?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^