Bobby

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Rianne (Gast)

Mijn allerliefste hondje Bobby is op 16 jarige leeftijd overleden.Het is allemaal zo snel gegaan ,zo weinig tijd voor afscheid.Het grote schuldgevoel van hoe heb ik niet kunnen zien dat Bobby zo ziek was.Wat een intens verdriet.    

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Wat naar Rianne! Ik wil je heel veel sterkte wensen! Honden zijn er soms een kei in om niets te laten zien van dat ze ziek zijn. voel je er niet schuldig om.

 

honden page profiel VavereVavere

honden foto van Vavere

Heel veel sterkte!

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker

honden foto van Habbelbabbel

Wat verdrietig en wat een respectabele leeftijd!

 

geloof me, je merkt pas iets aan een hond, als het te laat is. 

Voel je maar niet schuldig, dat zou Bobby pas echt erg vinden, als hij het alsnog wist.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat erg voor je Rianne, je beste Bobby is er niet meer, 16 jaar wat een leeftijd, zo lang bij jou geweest al die jaren ? dan heb je goed voor Bobby geweest. en je schuldig voelen ? niet doen, dat je het niet gezien hebt dat Bobby ziek was, misschien zo ingeslapen van ouderdom.

geen tijd gehad om goed afscheid van Bobby te kunnen nemen, wil zeggen dat Bobby in zijn slaap is overleden of niet ?

Rianne, heel veel sterkte met het grote verlies van Bobby.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Verschrikkelijk om je maatje te verliezen... Ik wens je heel veel sterkte met dit verlies! 

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Heel veel sterkte, weet helaas wat je meemaakt. De tijd daar moeten we nu mee omgaan. Hopen dat er weer een dag voorbij is. En dat je sterker wordt. Maar dat valt niet mee.

Je maatje, kindje, verliezen valt echt niet mee. Eens komt die tijd, dat weten we allemaal. Maar als die tijd komt weet je niets.

Je moet dit ervaren en jezelf er Door heen trekken.

Hou je vast aan de mooie momenten. Die kan niemand je afnemen.....

Sterkte en hou je taai.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Heel veel sterkte met het verlies van Bobby :'(

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Je krijgt nu schuldgevoelens omdat je je machteloos voelt.  Ongeloof, boosheid en verdriet wisselen elkaar af om dit te verwerken.  Als je van Bobby hield dan heb je gedaan wat voor hem het beste was of wat je het beste leek. 

 

Heel veel sterkte gewenst.

 

 

honden page profiel TessaRanoTessaRano

honden foto van TessaRano

" Mijn allerliefste hondje Bobby is op 16 jarige leeftijd overleden.Het is allemaal zo snel gegaan ,zo weinig tijd voor afscheid.Het grote schuldgevoel van hoe heb ik niet kunnen zien dat Bobby zo ziek was.Wat een intens verdriet.
 
  "

 

Heel veel sterkte met het verlies van Bobby. Bobby is 16 jaar lang je maatje geweest het is logisch dat je vreselijk veel verdriet hebt. 16 jaar is een hele leeftijd voor een hondje vergeet dat niet, heel veel honden halen deze leeftijd niet.

Honden laten niet gauw zien dat ze ziek zijn, daar kan jij niets aan doen. Je hebt je best gedaan heb geen schuldgevoel. Je bent er al die tijd voor hem geweest.

Hij zit in je hart en laat je nooit alleen. Huilen helpt, ook het van je afschrijven helpt. Hier vind je een luisterend oor. Velen van ons hebben ook afscheid van hun maatje(s) moeten nemen en weten wat je nu doormaakt.

Heel veel sterkte en neem de tijd om te rouwen.

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Oh wat mis ik mijn kleine lieverd.Heb ook zo stom Bobby eigenlijk nooit gefilmd.Alleen een keer bij cp.Dan had ik hem nu toch kunnen zien.Ook dat vreet aan mij.Zoveel van Bobby gehouden maar nooit bij me opgekomen om hem te filmen.Wat een spijt.Heb wel mooie foto's neergezet.

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

Oh wat erg, heel veel sterkte!

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Heel veel sterkte met het verlies van je lieve Bobby!

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Wat erg! Heel veel sterkte ermee! 16 jaar is inderdaad een mooie leeftijd voor een hond maar ik snap dat je het er erg moeilijk mee hebt. Ik wil er niet aan denken dat ik mijn Spaiky ook ooit kwijtraak. Wat voor een hondje was Bobby? En schuldig voelen is echt niet nodig. Je bent goed voor hem geweest want hij heeft toch een mooie leeftijd gehaald. En gelukkig heb je wel foto's.

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Het was een westie.Ik heb hem inderdaad alle liefde van de wereld gegeven en alles voor Bobby gedaan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dag Rianne, ben blij dat mijn mailtje je hebt bereikt, heb nog even gezocht er naar, maar je hebt het dus toch gekregen, mooi.

Rianne, weet zeker dat iedereen zich schuldig voelt als de hond overlijdt. het is niet wat , je beste maatje is er niet meer, je wilt niet loslaten, wie wil dat wel ? zelfs als je maatje doodziek is dan nog wil je van geen wijken horen. dat is logisch.

jij hebt jouw hond zo lang bij je gehad meis, langer dan ieder ander, het is een stukje van je leven geworden, en dan opeens valt dat weg, geen afscheid kunnen nemen, dat maakt het nog meer verdrietiger, voor jou rianne, niet voor je lieverd, die is niet echt weg, je lieverd zal altjd naast je zijn, kijkt over je schouder mee, en zal je altijd waar die ook is in ogenschouw nemen, waken over jou, waarom denk je dan ? je maatje is lang bij je gebleven, jullie hebben een band gesmeed niet alleen voor het leven ook daarna.

en de pijn..... dat slijt, het verdriet dat blijft, maar geloof me Rianne, er komt een dag dat je aan al die mooie herinneringen gaat denken, en niet aan dat laatste verdrietige stukje, een heel lang leven vol liefde samen gedeeld, wat is dat laatste stukje ? Rianne, probeer in de toekomst dat achter je te laten, als je dat niet doet kan je niet verder, en heus de pijn verdwijnt, maar de herinneringen aan je lieverd zijn onuitwisbaar.

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

Dag Rianne,

 

Ik voel me zelf ook murw geslagen, en ik weet niet welke woorden te gebruiken om dit meer dan intense verdriet van jou wat te kunnen verzachten.

 

Bobby hield zich sterk voor jou, Rianne. Blijkbaar doen onze schatten dat voor de mensen waar ze van houden. Dat was zijn geschenk aan jou, vergeet dat niet. Ja, het is onnoemelijk zwaar en woorden reiken niet toe.

 

Laat jezelf ook toe alles te voelen wat je voelt, Rianne. Hou niks in.

 

Veel liefde toegewenst.

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Bedankt allemaal,ik probeer inderdaad de 16 mooie jaren te koesteren.In mijn hart weet ik wel dat ik alles voor Bobby gedaan zou hebben als ik het eerder gezien zou hebben,maar dat zelfde hart heeft zoveel pijn.Maar ik put veel troost uit alle medeleven

honden page profiel BerthyBerthy

honden foto van Berthy

Rianne, heel veel sterkte met dit grote gemis. 16 jaar! Wat een mooie leeftijd. Dit heeft Bobby bereikt door al je liefde en verzorging. Voel je alstublieft niet schuldig, honden zijn een kei in het niet tonen dat ze ziek zijn. Je hebt het goed gedaan en daar is Bobby je zeker dankbaar voor. Heel veel sterkte !!!

honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny

honden foto van Hanne baasje van  Bonny

Rianne ik wens je heel veel sterkte toe !

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Wat mooi gedaan,dank je wel

honden page profiel cinnekecinneke

honden foto van cinneke

vaak is het zo dat als ze iets vinden bij de dierenarts het

toch meestal te laat is hoor............

na maand en half vechten tegen kanker 

moest ik yoni 13augustus 21.15u laten gaan (inslapen)

hij wilde nog maar zijn lijfje was op !

 

 

geen schuldgevoel hebben echt niet.

doet je te veel pijn ...

ben zeker dat hij hij hierboven 

gelukkig zal zijn

 

als ik je tekstje lees hier

ben ik 100% zeker dat bobby een super verwend leventje heeft gehad bij jullie .....

 

veel sterkte toegewenst ! 

 

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Al bijna 4 weken verder maar het intense verdriet is er nog steeds.Het gemis dat hij niet meer bij mij kan zitten en samen slapen.Lekker knuffelen ,het wandelen.Alles gewoon,soms denk ik dat ik nooit meer dezelfde persoon word , nooit  meer 100 procent blij.

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

" Al bijna 4 weken verder maar het intense verdriet is er nog steeds.Het gemis dat hij niet meer bij mij kan zitten en samen slapen.Lekker knuffelen ,het wandelen.Alles gewoon,soms denk ik dat ik nooit meer dezelfde persoon word , nooit  meer 100 procent blij. "

 

Onze schatten krijgen al vrij snel een groot deel van ons hart in hun bezit wanneer ze in ons leven verschijnen. Wanneer ze hier terug vertrekken voelen we daar dan ineens die kille leegte in ons binnenste. Ik, en velen hier begrijpen je zo heel goed in wat je hier zegt.

 

Laten we proberen blij te zijn dat ze een deel van ons hebben meegenomen naar waar ze nu zijn. Die verbinding gaat nooit meer verloren. En ooit komt alles weer samen.

 

Goede moed en warme groeten, Rianne.

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

Wat ik nog wou zeggen trouwens...

 

Mijn eigen vertrouwen is ook als een drenkeling in open zee. De ene keer is het kalm en hou ik me vast aan een stuk wrakhout, de volgende moment overspoelen me metershoge golven en denk ik te verdrinken.

 

Ik wou maar zeggen daarnet dat ik je volledig begrijp in je gevoel.

 

Nogmaals sterkte.

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne.

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Heel veel sterkte. 

 

Wat fijn dat jij 16 jaar van je hondje hebt mogen genieten. 

De afgelopen 2 jaar heb ik 2 westies moeten laten gaan op 9 en 11 jarige leeftijd.

 

Ik hoop dat Mecx de 16 ook mag halen.

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Ik ben ook heel blij dat ik Bobby zolang in mijn leven heb mogen hebben.Hopelijk blijven jullie honden nog een hele tijd bij jullie.

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Ik begrijp je zo Rianne, morgen wordt het 4 weken dat ik mijn meisje heb moeten laten gaan. En voor mijn gevoel is de lol in het leven even weg, de glans is er even af. Ik mis haar zo verschrikkelijk, het wandelen, knuffelen en gewoon het feit dat ze altijd bij me was.

Zolang ben ik nog nooit zonder haar geweest.

Ik begrijp je en leef met je mee....

Heel veel sterkte.

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Precies 4 weken geleden nu dat mijn allerliefste hondje Bobby is gecremeerd.Wat een verdriet over mijn lieve schat nog.Hoop dat je gelukkig bent waar je nu bent.Tot ooit XXXXXX

honden page profiel annekeanneke

honden foto van anneke

Sterkte Rianne,

Ik leef met je mee en voel je verdriet. Je bent niet alleen in dit grote verdriet. 

 

Liefs en heel veel kracht gewenst

 

Anneke

pagina 1 van 8 12 3 4 5 6 7 8
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^