Alleseters! Wat eet jouw hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

pas op met slakken, die zijn giftig voor je hond, veel parasieten zitten daar in, een infectie van de longen van je hond kan door het eten van slakken komen, de longworm, voorkom dat KIM> .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" M'n pup Bink vind alles nog interessant. Hij eet slakken, wormen, laatst probeerde hij zelfs in een bij te bijten. Dat kan natuurlijk niet, is gevaarlijk. Maar gadver, dan zie je hem weer met een verfrommeld slakkenhuisje in z'n mond. "

 



ik wil je niet bang maken, maar let op dat je hond echt geen slakken eet, een en al parasiet .

LONGWORMEN

Longwormen kunnen ernstige ziektes bij uw hond veroorzaken. Pas daarom goed op als u buiten bent. Leven er veel slakken waar uw hond vaak speelt? Dan moet u preventieve actie ondernemen, want die slakken zijn vaak drager van deze gevaarlijke parasiet. Veel gewone ontwormingsmiddelen helpen niet tegen longwormen. Vraag dus zeker advies aan uw dierenarts.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Goed dat je waarschuwde Willemijn.

Ik weet niet hoe het bij jullie ervoor staat maar hier in de UK zijn de meldingen steeds meer ah worden en breidt het gebied zich van meldingen zich steeds meer uit. Veel vossen en veel slakken hier helaas.

honden page profiel AnnelinnAnnelinn

honden foto van Annelinn

Pff.... DJ kan er ook wat van. Ik ben echt super alert, maar hij is zo snel. Heb een keer om 6 uur in de ochtend een stuk afgekloven kibbeling uit zijn mond moeten halen, dat is heeeedl vies op een nuchtere maag.

Het gekste wat die gegeten heeft is een hydrokorrel.... ik raakte al helemaal in paniek maar even contact gehad met de DA en hij zou er niet dood aan gaan.

Op stenen kauwt hij alleen, dat sta ik ook niet toe maar gelukkig eet die ze niet op.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Lexie pakte in het begin alles vast, op ze het op zou durven eten weet ik niet want binnen 1 sec haalde ik het uit haar mond. Sigarettenfilters, takjes, plastic, papier, steentjes, blaadjes, kluiten van planten etc etc. Heb haar heel snel Leave it geleerd. Nu is het enige wat ze nog prachtig vind wcrolletjes. Maar die moet ze ook inleveren, arm ding :P Opeten, geen idee, maar ze knaagd ze wel kapot

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Casper vanavond naar de kapper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^