Maylo op vakantie!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Maylo is toen mijn moeder en ik op vakantie waren naar Tenerife ook op vakantie geweest :D

Niet naar een pension maar naar zijn fokker :D en wat heeft hij genoten!

 

Mijn zus was wel thuis en vorig jaar heeft ze wel op hem gepast. Maar toen kwam ik er achter dat hij veel alleen heeft gezeten en dat wilde ik dus niet meer. Tevens hebben Maylo en mijn zus een haat/liefde relatie. Dus had ik al in gedachten voor een oppas. Het was of mijn vriendin die hondencursussen geeft en GT is. Maar die heeft katten en kleine knaagdieren...wat niet echt een super optie was, omdat Maylo nog steeds niet echt er mee overweg kan.

 

Of de fokker van Maylo, maar die doet het ook niet voor iedereen. Ik de stoute schoenen aangetrokken en der gemaild of ze het wilde doen. Ze deed het heel graag, ze wilde haar favoriete hondje wel weer eens zien . Dus zo was het geregeld, Maylo ging 8 dagen van de 11 dagen dat wij op vakantie gingen daar naartoe en de resterende dagen zou hij nog door brengen met mijn zus (is goed gegaan en is er toch achter gekomen dat ze in de toekomst geen hond wilt voor haar zelf en dat Maylo toch wel veel voor der betekend).

 

Dus zaterdag 26 juli hebben mijn broer en ik, Maylo naar de fokker gebracht. Een hele rit van 3 kwartier, maar ik deed het graag. Eenmaal daar waren alleen zijn Oma Simmy en zijn overgrootmoeder June in de huiskamer aanwezig. Beide dames gingen even snel kijken wie deze jongeheer was. Na wat gesnuffel waren de twee dames tot de conclusie gekomen dat hij oké was en wel bekend voor kwam. Oma Simmy sprong al snel op de schoot van mijn broer, en overgrootmoeder June vond het wel allemaal best en ging liggen (ze is inmiddels 15 jaar met COPD). Even geklets onder het genot van koffie en uitgelegd wat Maylo's routine was.

 

Maylo die niet zo snel gaat liggen bij andere honden lag plotseling al bij zijn overgrootmoeder June, ik stond er van te kijken. Zo snel al vertrouwd? Of misschien toch enige herkenning? De fokker vertelde me dat ze hem dadelijk rustig zonder mij ging introduceren aan de overige honden. Zijn moeder en volle zus van 3 jaar zaten buiten met nog 3 andere logeetjes en haar oud duitse herder reu zat in de kennel. Ze had de dag van te voren helaas haar andere oud duitse herder teef moeten laten inslapen vanwege kanker....heel triest ze was echt prachtig zo mooi. 

 

Nou wij zijn weg gegaan en eenmaal op vakantie kreeg ik wat leuke foto's doorgezet. Maylo was al snel gewend en had al een maatje voor het leven een groenendaeler reu genaam Jack. Ik stond echt te kijken want Maylo is echt niet van de herders, maar Jack en hij bleken 8 poten op 1 buik te zijn.

 

Hij heeft heerlijk genoten! en de 24ste zie ik de fokker weer samen met Maylo's moeder op de hondendoe dag in Venlo.

 

Hier zijn de foto's

 

Maylo is aan het toekijken hoe zijn zus Talea aan het spetteren is in het zwembadje

 

Ondanks dat hij Jack in het begin spannend vond, zijn beide heren dikke vrienden geworden.

 

En wat doe je dan met je nieuwe vriendjes? Spelen! Zus Talea en vriend Jack samen met Maylo....volgens mij was Jack aan het winnen aan de gezichten van Talea en Maylo te zien.

 

En als je zoveel speelt dan moet je ook drinken....en dat doe je dan niet uit een drinkbak...nee uit een....uhm geen idee wat het is.

 

Na het drinken kan je weer spelen! Talea, Jack en Maylo :D

 

Vooruit en tussendoor had hij ook nog tijd op de foto te gaan met zijn oma Simmy.

 

Groepsfoto!! Zus Talea, Oma Simmy en vriendje Jack.

 

Jep hij heeft genoten! Achterwerk is van zijn moeder hahahaha

 

Volgend jaar mag hij weer, hij was heel braaf geweest en de fokker heeft ook heel erg van hem genoten. Ze gaf me het compliment dat hij heel goed was opgevoed en dat het echt een leuk hondje is geworden. Ben trots op mijn ventje dat hij het zo goed gedaan heeft, maar ben wel weer reuze blij dat hij weer terug is en dat ik weer lekker met hem kan knuffelen

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Zo te zien had hij het prima naar zijn zin, fijn dat het zo goed gegaan is

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Zo te zien had hij het prima naar zijn zin, fijn dat het zo goed gegaan is "

 

Ja heel erg, nooit gedacht. De fokker zei me zelfs dat het ook goed voor Maylo zou zijn om een 2de hondje te nemen, dat zou Maylo prachtig vinden zei ze. Misschien kan ik nu mijn moeder overtuigen hahahha

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

"  
Ja heel erg, nooit gedacht. De fokker zei me zelfs dat het ook goed voor Maylo zou zijn om een 2de hondje te nemen, dat zou Maylo prachtig vinden zei ze. Misschien kan ik nu mijn moeder overtuigen hahahha "

 Haha zou misschien wel leuk zijn ja Zou je dan het zelfde ras willen(en zelfde fokker)?

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

"  Haha zou misschien wel leuk zijn ja Zou je dan het zelfde ras willen(en zelfde fokker)? "

 

Ja dan wil ik wederom een Parson er bij maar dan een teefje. Helaas gaat het niet meer bij de fokker van Maylo, wilde ik wel heel graag maar ze is gestopt. Nestje waar Maylo in zat was het laatste van haar. Maar de fokker waar Maylo's vader van komt fokt nog wel en die fokt ook hele leuke en sociale hondjes, dus misschien van hem een.

 

Of een fokker die ook puur ruwharige Parsons fokt. Maar ik wil een beetje kijken naar de lijnen van dit toekomstig teefje. Omdat ik ook plannen heb om ooit te gaan fokken en dan wil ik relatief een nieuwe lijn in gaan brengen, omdat veel Parsons in Nederland toch op een of andere manier familie van elkaar zijn. Weliswaar niet direct maar Maylo is bijv. een neefje van onze vorige Parson

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

upje

 

Maylo was in ieder geval blij dat ik weer thuis was

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Wat een leukerd....wat fijn dat het zo goed ging. Wat lief ook dat je vaak foto's kreeg, is toch fijn te zien dat het goed met hem gaat. En wat een mooi compliment van de fokker ook nog.

Mooiste is toch weer samen, he? Welkom terug.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Wat een leukerd....wat fijn dat het zo goed ging. Wat lief ook dat je vaak foto's kreeg, is toch fijn te zien dat het goed met hem gaat. En wat een mooi compliment van de fokker ook nog.
Mooiste is toch weer samen, he? Welkom terug. "

 

Haha dankje een leukerd inderdaad maar ondeugend als maar kan.

Ja was ook heel blij met de foto's, ik zie aan zijn koppie dat hij gewoon genoten heeft en inderdaad vind het fijn dat hij heeft genoten maar heb hem liever bij me hahaha

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Wat een leuke foto's van een leuke vakantie voor Maylo!

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Wat een leuke foto's van een leuke vakantie voor Maylo! "

 

Hahaha bedankt :D

Volgende forumvraag: Ook een beetje jarig..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^