Honden opvangen, DRUK de komende tijd!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Soms ben ik een béétje te enthousiast in het voor iedereen klaar willen staan, ik vind het onwijs lastig om nee te zeggen. Maar door al mijn geknik heb ik nu wel wat veel gepland, waardoor ik anderhalve week mijn flatje moet delen met maar liefst vier honden. Of nou ja.. drie en een half.

Zondag komt Pukkeltje..



Pukkeltje is de Chihuahua van een vriendin van me die twee weken op vakantie gaat. Ze heeft eigenlijk drie honden, maar ik ben nog wel verstandig genoeg geweest om maar oppas te bieden voor één van de drie.. ;-) Pukkeltje ken ik goed, ze kent mijn dames goed, en ze is onwijs klein, dus ik vermoed dat ik niet zoveel "last" van haar ga hebben :-)

En donderdag komt Luca..



Luca zit in het asiel in Spanje bij de mevrouw die Cosmic gevonden heeft. Hij is gevonden in een afvoerpijp. Het is een Podenco Maneto reutje van net een jaar oud. Er zijn al mensen die interesse in hem hebben, die graag kennis komen maken met hun eigen hond, dus als het een beetje mee zit voor Luca kan hij, nadat hij wat bijgekomen is, meteen door naar zijn permanente huisje!

En mocht dat het geval zijn, dan komt, als Pukkel en Luca beide weer weg zijn, eind augustus mijn volgende opvanger alweer aan, namelijk Sandy.. (als Luca niet geadopteerd wordt gaat Sandy naar een ander gastgezin)



Sandy is een klein Podenco-meisje die uitgehongerd en met een kogelwond in haar buik gevonden is bij een tankstation.

Een hoop drukte dus de komende tijd, maar stiekem ook wel heel erg leuk. Ik ben onwijs benieuwd hoe het allemaal zal gaan, vooral met Luca uiteraard, want die komt regelrecht uit de shelter. Hopelijk gaat het allemaal klikken met mijn dames, maar daar ga ik wel vanuit, die zijn nogal makkelijk met andere honden. Luca boft maar, naar Nederland en meteen een eigen harem! ;-)

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Je krijgt een hoop gezelligheid de komende tijd;-)

honden page profiel ErnyErny 3 doggies

honden foto van Erny

 

 

Zal denk ik best gezellig worden voor de doggies . Misschien even een kleine voor waarschuwing voor Luca. Het is een reutje rechtstreeks uit de shelter die bij mooie dames komt. Het kan best zijn dat hij wil gaan markeren in huis. Conan heeft hier ook dagen geprobeert alles te markeren wat er te markeren viel,toen hij bij mijn dames kwam. Na een paar dagen was dat gelukkig na veel corigeren over.

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

"  

 

Zal denk ik best gezellig worden voor de doggies . Misschien even een kleine voor waarschuwing voor Luca. Het is een reutje rechtstreeks uit de shelter die bij mooie dames komt. Het kan best zijn dat hij wil gaan markeren in huis. Conan heeft hier ook dagen geprobeert alles te markeren wat er te markeren viel,toen hij bij mijn dames kwam. Na een paar dagen was dat gelukkig na veel corigeren over. "

 



Bedankt voor de waarschuwing! Dit is de eerste keer dat ik een reu in huis krijg, dus ik ben heel erg benieuwd.. Hopelijk laat hij mijn nieuwe stoffen bank met rust.. ;-)

Gelukkig heb ik nog twee flessen Urine Off staan, hihi! :-D

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Zooo dat wordt een drukke gezelligheid! Veel succes en natuurlijk plezier gewenst!

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

Wat ontzettend goed dat je deze honden opvangt, en wat een trieste verhalen bij de buitenlandse hondjes

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Jaa, het is één grote ellende met de Podenco's in Spanje :( Ik ben blij dat ik iets kan doen om een beetje te helpen. Al moet ik zeggen dat ik me nu wel een hoop op de hals gehaald heb.. Cosmic en Wispa hebben het op hun heupen en zijn extreem jagerig op het moment, wat dus betekent dat ik overal heen gesleurd word door twee gillende Podenco.. met momenteel dus nog met een bonus Chihuahua die aan mijn broekriem vast zit.. Dat wordt dus leuk, wanneer Luca donderdag komt. Ik heb me even iets teveel op de hals gehaald geloof ik.. Maar goed, we gaan weer door, komt goed. Alles komt goed.

Het is wel genieten hoor, met dit kleine dondersteentje erbij.. <3




Gisteren 2,5 uur gewandeld en gepicknickt, dappere Pukkel heeft alles, op het laatste half uurtje na, gewoon meegelopen!




Het is wel een charmeur.. ;-)

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Anders vergeet je er eentje.. en deze is nog wel zo leuk.. :-)

Volgende forumvraag: Spuitpoep, braken en lusteloos
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^