Nestgenootjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Ik heb al een paar keer gehad dat mensen dachten een broertje/zusje van Saar te hebben gezien. Dit bleek dan niet zo te zijn achteraf. Maar het lijkt me toch leuk om te weten hoe het Saar's nestgenootjes vergaat. Daarom heb ik net een oproepje geplaatst in de afdeling'nestgenootjes' van HP. Overigens wist ik niet dat dit bestond. Jullie wel?

 

Wie heeft er ooknog contact met (de eigenaren van) nestgenootjes? Is dat inderdaad zo leuk?

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

Jaaa ik 

 

lolas broertje komt regelmatig logeren haha 

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik heb contact met 3 van de 5. Het is enorm leuk om met ze te praten en te horen dat hun hond net zulke streken heeft als die van jou.

 

Wij hebben nu 2 keer afgesproken als "nest-eigenaren" en het is zooo leuk om die honden te zien rennen en spelen met elkaar. Dat zijn overigens de enige honden (samen met Rivka van Iris) bij wie Odi niet meteen in de verdediging schiet.

honden foto van  Valérie, Milo en Noa

Wij hebben contact met alle 2 de baasjes van Noa's broer en zus.

Haar broer woont nog geen 2 km van ons en daar gaat ze regelmatig eens mee ravotten. Haar zus zien we alleen nog maar op foto, maar ze zullen elkaar zeker wel eens ontmoeten! 

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Nee, helaas niet, het lijkt mij ook erg leuk.

honden page profiel Noah & WolfjeNoah & Wolfje

honden foto van Noah & Wolfje

Ook wij hebben nog contact met broertjes/zusjes van Noah! Zelf vind ik het super leuk om te zien hoeveel ze op elkaar lijken, zowel qua uiterlijk als innerlijk

 

honden page profiel Rianne baasje van Ziva Rianne baasje van Ziva

honden foto van Rianne baasje van Ziva

Ja, dit nest is geplaatst door het asiel, en wij maken na iedere verjaardag een nestloop! heel erg leuk.

Een broer en zus van Ziva wonen op loopafstand, wij komen ze regelmatig tegen, spreken met de honden af heel leuk!

Hier een aantal van de knappers tijdens een bijeenkomst in het asiel zelf!

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Nee wij hebben helaas geen contact met de broers/zussen van Bruun...ik heb al bijna 3 maanden geleden een nest oproepje hier geplaatst maar helaas...geen reacties :(

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

Wij hebben geen contact met de nestgenootjes van Minion.

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Ik krijg af en toe een foto van het zusje van Finn via de fokker.

Van Kiara kende ik 2 nestgenootjes (2 zijn er bij de eigenaar van de teef gebleven).

De overige nestgenootjes heb ik niet meer gezien.

honden page profiel GerardGerard

honden foto van Gerard

Ik heb zo nu en dan wel contact met wat mensen en dat is erg leuk. Mensen blijven erg graag op de hoogte als het gaat om karakters en ontwikkeling van de honden. 

Ik heb wel meer contact met de engelstalige mensen. Mijn Duits is ok maar ik heb stiekem wel een vertaal programma open staan voor het geval dat. 
Gisteren resulteerde dit bv in 3 chatgesprekken op Facebook in het NL, Engels en Duits tegelijkertijd... 

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Ik heb al een aantal keer gewandeld met een broertje en zusje van Balou! Erg leuk!

Paar weken terug met wat nog twee zusjes erbij gewandeld. Ik had geprobeerd de familie uit te nodigen maar veel mensen konden niet.

 

Via marktplaats heb ik ook nog wat broertjes en zusjes gevonden en zelfs de vader! Dus misschien kun je daar ook een oproepje plaatsen?

 

 

Dit zijn de foto's van laatste keer :)

 

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Wat een goed idee Anouk! Dat zal ik na mijn vakantie wel eens doen.

honden foto van Sabine, baasje van Kimi en Kansoe

Wij hebben er 2 van de vijf uit het nest hier thuis, de andere drie heb ik niets meer van gehoord. Overigens zijn ze zeer verschillend, zowel van uiterlijk als van karakter

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Jammer genoeg ken ik geen nestgenootjes. Ik zou het zo fijn vinden om er te leren kennen. Heel toevallig woont er wel iemand met een Dalmatiër net zoals Perdie bij ons in de stad, helaas heb ik de kans nog steeds niet gehad om het baasje aan te spreken en heb ik haar nog maar 2 keer gezien... Bij Perdie denk ik wel dat ik het meteen zou zijn want ze is vrij uniek met al haar extra stipjes.

 

Ik ben ook zo benieuwd naar de broertjes of zusjes van Orga, maar de kans is klein dat ik er ééntje tegenkom vrees ik... Ik heb wel een Weimaraner groep voor België en Nederland of facebook dus wie weet kom ik zo ooit een broertje/zusje van Orga tegen! 

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White

honden foto van Team Black & White

Wij hebben nog contact met 1 nestbroertje en 2 nestzusjes van Mikai. met 1 nestbroertje niet, aangezien die ver weg woont (Noorwegen) en geen FB heeft.

zijn nestbroers-en zussen wonen ook allemaal ver weg ( Amerika, Zweden), maar hebben wel FB :)het meeste contact is dus via FB. Nu zijn we deze week wel op bezoek geweest bij zijn fokker, waar zijn zusje, halfzusje en halfbroertje woont. zijn zus moest wel niet veel meer van hem weten

Maar het is erg leuk om contact met ze te hebben ! Ik hoop voor je dat je ook een paar broers en zusjes van Saar vind !

sam (Gast)

Ik ben op zoek naar mijn broers en zussen. Ik ben een kruising labrador x bordercollie. Ik ben geboren op 1-9-2013 in asten -heusden. Ik heb nmiddels 1 zusje gevonden.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ja ik heb contact met de fokker en het baasje van een zusje van jayla via facebook. Leuk om de foto's te zien en hoe ze op elkaar lijken. 

 

Ik wist wel dat er hier op het forum een plekje voor is, maar helaas wordt het maar weinig gebruikt.

 

ik heb een lange tijd een site beheerd waarbij nestgenootjes gevonden konden worden. Dit lukt ook echt.. Meerdere baasjes hadden elkaar gevonden, maar op een gegeven moment kreeg ik allerlei bedreigingen van broodfokkers over me heen, dus heb ik het moeten sluiten.

 

ik zit er nog wel eens aan te denken om er 1 opnieuw te starten maar dan met bv alleen geboortedatum zodat er geen negativiteit meer is naar bepaalde fokkers zodat ik niet meer bedreigd hoef te worden.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik heb contact met 1 nestgenootje, de pups uit het nest zijn ook naar het buitenland gegaan dus is het helaas moeilijk om contact te houden. Morgen gaan we weer wandelen met een groep mt's en een nestgenootje van Thalia.

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Van Sandy helemaal niet
Van Diva 2 zusjes ( 1 daarvan woont bij de fokker ) en 2 broertjes

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Jazeker, van Dan heb ik contact met alle andere baasjes, behalve eentje. Helaas is een van Dan's zusjes met 5 maanden al overleden (die staat ook niet op de foto hieronder van toen het nest 11 maanden oud was (nu 22 maanden oud)) en zijn enige broertje Floyd is deze maand helaas ook overleden. Maar met beide eigenaren heb ik wel nog steeds heel goed contact. Die van Dan's overleden zusje zie ik ook nog geregeld op show met hun andere collie.

 

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

checko komt uit een nest van 11pupjes en met 9 van hen hebben wij nog een goed contact en we gaan ook 2 maal per jaar gezamenlijk wandelen super leuk en gezellig! en uiteraard is er facebook waar we met elkaar bevriend zijn en allerlei foto's van elkaar voorbij zien komen

deze zijn van in de soesterduinen

 

met Genna haar nest heb ik net op facebook 1 nestgenootje teruggevonden van de andere weet ik niet...

vind dit wel jammer want het is super leuk om de broers en de zussen terug te zien en dan met de ander eigenaars te praten over de overeenkomsten van onze honden  

 

 

 

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Ik zoek ook nestgenootjes. Van Judith kreeg ik de link hier, en ik heb t nest er bij gezet, maar ik kan t zelf nergens terugvinden. Op Marktplaats heb ik een advertentie gezet. Daar kreeg ik wel aardig wat reacties op, maar allemaal ouder dan de mijne. Toch is dat ook heel leuk om te zien, er zijn er bij die wel broers zouden kunnen zijn. En veel karakterdingen zijn hetzelfde.

honden page profiel --

honden foto van -

Hier komt Max uit een nest van 7 reutjes. Met 4 van Max zijn broertjes hebben we contact. 2 andere broertjes kennen we niet...

We spreken ongeveer 2x per jaar af. En met broertje Boris spreken we regelmatig eens af. :-)

Volgende forumvraag: Op vakantie in Drenthe!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^