wie is de schuldige?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

" Als het goed is, aangezien hij los loopt, komt hij gewoon als je roept. Anders 10m lijn eraan. Lexie kan ook ergens achteraan gaan, dat kost me 1 kik en ze staat naast me
maar je zegt contact gehad te hebben, er wordt naar het anwoord gevraagd en daar zie ik niks op, dus, wat was het antwoord? "

 ja 3 jaar getraind met Olly. Hij kan nu loslopen

 

Je moet geduld hebben op een antwoord. Ik heb nog geen antwoord.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi 3 doggies

honden foto van S met L&B, † Bifi

Nou zo duidelijk was dat niet uit die laatste post waar je het zei, althans niet voor mij. Kwam over alsof er wederzijds contact was geweest

honden page profiel --

honden foto van -

ER IS ANTWOORD!

 

er is toestemming gegeven zodat de paarden er kunnen staan en mogen weg na deze week :))

honden page profiel --

honden foto van -

" Nou zo duidelijk was dat niet uit die laatste post waar je het zei, althans niet voor mij. Kwam over alsof er wederzijds contact was geweest "

 Ik zie niks wat uitmaakt op wederzijds contact. Heb gezegd dat er een nummer hing. Dat nummer is niet van de gemeente maar van de eigenaren voor als er iets fout ging.

honden page profiel  Tosca en ik Tosca en ik 3 doggies

honden foto van  Tosca en ik

Hier stonden 7 shetlandponies op gemeentelijke grond, het losloopgebied hier in de buurt.

 

Nou hebben we hier ook runderen, die van het ene losloopgebied soms ineens in het andere staan, dus het is altijd kijken, waar zijn de runderen, zodat je die ontwijkt.

 

Mensen zijn zich rot geschrokken van de ponies....die hadden de runderen gezien, wilde dus het andere gebied in en zien de ponies....zij dachten dat ze met de honden aangelijnd er wel doorheen konden. Was er eentje bij die dus beet! Hij heeft twee vrouwen en een kind te pakken gehad...de eigenaar van de ponies had niets vermeld, de gemeente niet eens ingelicht, daar wisten ze van niks.

 

Ze hebben er twee dagen gestaan, ze moesten a la minuut van de gemeente weg.

Yann Sablerolles (Gast)

Als je 'n kind krijgt  , begrijpt IEDEREEN  dat het opgevoed moet worden. Het moet minimaal de regels van "de wereld" leren .

Datzelfde geldt voor honden .  Als je dat niet begrijpt , moet je geen  kinderen  en honden nemen .

Ik heb'n manège  gehad . NOOIT  problemen gehad .  Iedereen met 'n niet opgevoede hond sprak ik aan en legde uit wat er moest gebeuren. ( Ik heb ook 'n hondenschool gehad) .

Als je zo dom bent om niet op te letten met oversteken , word je overreden .

Als de hond achter paarden aan gaat krijgt hij 'n schop .  Zou ik ook doen als ik 'n paard was .

Als ik 'n inbreker betrap , zeg ik ook niet "lelijke ondeugd dat je d'r bent" !   Die krijgt ook 'n paar passende schoppen . 

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^