Ik maak me echt zorgen!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Niet van alles gaan googlen.... Bel de d.a. en ga er heen!

Die weten het gewoon het beste.

Nu maak je je druk om opties die hier geroepen worden zoals parvo enz maar als er geen d.a. heeft kunnen checken hoe of wat weet je het gewoon niet!!!

Chica had zondag avond dat ze heel anders deed als anders. Zwaarder ademen, in rust hijgen. Ik maakte me helemaal zorgen en ben ook gaan googlen, daar wordt je gewoon niet geruster van. Ik heb het gewoon proberen ''los'' te laten en heb het aangekeken.

Snachs 2x naar beneden ff checken en de volgende dag was er eigenlijk niks aan de hand...

 

Ik hoop dat het allemaal mee valt voor jullie en hoop ook heel erg da je moeder een beetje de serieuze kant er van in gaat zien. Vandaag de derde dag diarree... Ja echt even naar de d.a.

 

Succes

 

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Als het een maagtorsie was geweest, was je hond er al niet meer geweest ;-)

Maar het zijn in mijn ogen geen symptomen van een maagtorsie. Dan zijn ze juist onrustig.

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

Niet gelijk in paniek schieten, je hondje is zondag gekomen en kreeg maandag diaree. 

Dat komt vaker voor, weet je hoe spannend dat is, voor zo'n hondje. Weg bij mama, bij broers en zussen, nieuwe omgeving, vreemde mensen die aan hem zitten...

Als hij nog levendig is, drinkt en eet, zou ik het nog even aankijken. 

Waarschijnlijk gewoon stress.

mocht je nou merken dat hij echt ziek wordt, lusteloos, niet meer eten of drinken, dan wel even de dierenarts inschakelen. 

Je kunt natuurlijk ook even bellen naar de dierenarts, om te vragen wat ze adviseren.

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Als mijn pup maar af en toe 10 minuten actief is op een hele dag gaan toch echt de alarm bellen af.... Wat kan een ritje naar de DA nou kwaad? Kost je in het ergste geval 30 euro consult als het voor niks is.... 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Hoe is het nu??

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Ben ook wel benieuwd ,hopelijk ziet je moeder ook het nut ervan in

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Heel veel beterschap met je mooie pup, het zouden ook nog wormen kunnen zijn, onze Diesel heeft als pup ook erge diarree gehad, toen we haar net hadden, ze bleek wormen te hebben.

honden page profiel BowieBowie

honden foto van Bowie

" Hoe is het nu?? "

 

Sorry ik lees dit nu pas! In de nacht ben ik er nog 3x uitgeweest om haar te laten drinken. Dat wou ze niet dus heb ik haar uiteindelijk met een lepeltje laten drinken omdat ik heel erg bang was dat ze zou uitdrogen. De volgende ochtend ging het nog het zelfde als de avond ervoor en heb ik de da gebeld. Die zei dat ik in de middag gelijk langs mocht komen. Toen zag mijn moeder er gelukkig ook de ernst van in en heb ik haar dit forum ook laten lezen. Toen ik later nog een keer met Bowie uit ging, had ze plotseling geen diarree meer en was ze weer heel actief. Ik snap echt niet hoe het komt, maar ik ben er ontzettend blij mee!! De gekke geluidjes maakt ze nog steeds maar volgens mij hoort dat dan bij het ras. Ik hou het goed in de gaten maar volgens mij gaat het weer prima met haar en heb ik me heel erg druk gemaakt om niks.. In ieder geval heeeeeel erg bedankt voor alle reacties, fijn om te lezen dat jullie zo meeleven!!

 

Edit, we hebben haar trouwens ook haar oude voer gegeven en niet meer gemengd met haar nieuwe voer. Dus dat kan ook geholpen hebben. Ik doe nu op de 80 gram eten die ze krijgt maar een paar brokjes nieuw eten en dat probeer ik elke dag een heel klein beetje op te schroeven. Ik denk dat we daar te snel mee waren begonnen..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

VERPLAATST naar de juiste rubriek

honden page profiel Daven Daven

honden foto van Daven

 

Alleen maar prima als het vanzelf weer overgaat  

Voer kan ,maar het kan ook zijn dat je geen staafjes meer voert ,maar het is over dus wat zeuren we nog

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Lees alles nu pas door, gelukkig gaat het alweer de goede kant uit ;-) Welke rare geluidjes bedoel je ? Dat is niet eigen aan het ras hoor....Een te korte snuit of belemmering van de ademhalingswegen zijn afwijkingen waar de franse bull helaas mee te kampen kan hebben, vooral als de ouderdieren niet getest zijn en een degelijk fokbeleid niet aan de orde is...Niet leuk om te lezen misschien maar het is een feit....spijtig genoeg...Laat je da alles maar eens goed nakijken. Wens je veel succes met je mooie pupsel <3

honden page profiel BowieBowie

honden foto van Bowie

" Lees alles nu pas door, gelukkig gaat het alweer de goede kant uit ;-) Welke rare geluidjes bedoel je ? Dat is niet eigen aan het ras hoor....Een te korte snuit of belemmering van de ademhalingswegen zijn afwijkingen waar de franse bull helaas mee te kampen kan hebben, vooral als de ouderdieren niet getest zijn en een degelijk fokbeleid niet aan de orde is...Niet leuk om te lezen misschien maar het is een feit....spijtig genoeg...Laat je da alles maar eens goed nakijken. Wens je veel succes met je mooie pupsel <3 "

 Ze maakt als ik haar op til geluidjes alsof ze geen lucht krijgt. Niet echt stikgeluiden maar meer een soort 'kuchjes', kan het niet zo goed uitleggen haha. En soms maakt ze dat geluid ook zomaar als ze loopt, maar dat gebeurt niet vaak. Ik moet volgens mij volgende week naar da voor inentingen duss dan zal ik gelijk vragen  of hij dr even na kan kijken. Ook kan je bij mijn da elke maand of 2 maanden geloof ik op puppy consult gratis, dus dat ga ik ook zeker doen!

Bo (Gast)

Mijn pupy  bo heeft hetzelfde...ben gelijk naar de dierenarts  gegaan..ze heeft nl een parasiet. Ze is nu onder behandeling.ps  je pupy  toevallig toch niet in kaatsheuvel  gekocht.ik ben nl op zoek naar de eigenaren die een pup uit het zelfde nest hebben gekocht.mvg franky

 

honden page profiel MaryMary

" Mijn pupy  bo heeft hetzelfde...ben gelijk naar de dierenarts  gegaan..ze heeft nl een parasiet. Ze is nu onder behandeling.ps  je pupy  toevallig toch niet in kaatsheuvel  gekocht.ik ben nl op zoek naar de eigenaren die een pup uit het zelfde nest hebben gekocht.mvg franky
  "

 Dit topic is van iets meer dan 2 jaar geleden.. Dus geen pup uit het nest als waar jouw pup uit komt ;) Misschien de TS even een prive bericht sturen voor meer informatie enzo?

Beterschap voor je pup!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Verlamming hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^