Huilende Husky

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Joannes (Gast)

Wij hebben een Husky pup, 16 weken oud, die steeds huilt (als een wolf) als we weg zijn. Soms 5 minuten, soms 1-2 uur. Uiterst vervelend voor de buren aan beide kanten. Hoe kunne we hem dat afleren?

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Hoe heb je het alleen leren zijn dan aangeleerd?

Hoe lang moet jullie hond normaal gesproken op een dag alleen zijn?

Hij is nog erg jong natuurlijk.

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Hoevaak en hoelang zit jullie husky alleen? En wat heb je gedaan om het alleen leren zijn al aan te leren?

Anoniem (Gast)

In het ergste geval is ie 4- 5 uur alleen. Maar helemaal alleen is ie nooit want we hebben nog een oudere hond (husky/Labardor) die heel goed met hem overweg kan. Echt getrained hebben we nog niet omdat we niet goed weten hoe of wat.

Joannes (Gast)

In het ergste geval is ie 4- 5 uur alleen. Maar helemaal alleen is ie nooit want we hebben nog een oudere hond (husky/Labardor) die heel goed met hem overweg kan. Echt getrained hebben we nog niet omdat we niet goed weten hoe of wat.

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Ah! De grootste 'truc' wbt alleen zijn is: rustig opbouwen! Je pup moet leren dat jullie terugkomen en dat hij in de tussentijd rustig kan wachten. Dat er een andere hond aanwezig is, maakt niet zo veel uit, want hij voelt zich onveilig zonder júllie.

Volgende forumvraag: Ik weet het niet meer, hoe verder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^