Puppy blijft blaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolande Jolande

honden foto van Jolande

Mijn puppy blijft blaffen ook bij het commando stil of nee, je wordt er dol van, kan het komen door dat hij aan het wisselen is en in de puberteit zit. Hij is 16 weken oud en het is een kruising tussen een Duitse en een Mechelse herder

honden page profiel KimKim 2 doggies

honden foto van Kim

Zit je pup dan in de bench of gewoon los in huis?

Blaft hij gericht naar jou (uitdagen, spelen) of gewoon algemeen op alles?

Met 16 weken zit hij denk ik nog niet in de puperteit hoor, dat is snel. 

Door wisselen lijkt me sterk dat hij blijft blaffen, maar zou kunnen natuurlijk.

 

Geef je ook genoeg rust? Een overprikkelde pup kan ook wel eens blijfen blaffen en vervelend doen (was hier toch zo). Verplichte rust in de bench was hier dan echt vaak broodnodig.

 

Ik denk maar wat, komen wellicht nog meer reacties.

honden page profiel Jolande Jolande

honden foto van Jolande

Hij loopt op het ogenblik los in huis en met een half uur gaan hij naar buiten om te wandelen en te trainen als hij dan terug is gaat hij de Bench in om te rusten, hij slaapt niet zo heel veel over dag maar s 'nachts slaapt hij door. Om 22.30 in de Bench en om 06.30 uur eruit om te plassen en dan tot 07.30 uur weer in de Bench en dan gaan we wandelen. ????

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

" Hij loopt op het ogenblik los in huis en met een half uur gaan hij naar buiten om te wandelen en te trainen als hij dan terug is gaat hij de Bench in om te rusten, hij slaapt niet zo heel veel over dag maar s 'nachts slaapt hij door. Om 22.30 in de Bench en om 06.30 uur eruit om te plassen en dan tot 07.30 uur weer in de Bench en dan gaan we wandelen. ???? "

 Overdag slapen is toch ook erg belangrijk hoor. Aston speelt 1 uur en moet dan echt wel ff een uurtje slapen, anders draait hij door.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Ik sluit me aan bij bovenstaande reacties, het zou heel goed overprikkeling kunnen zijn. Onze herder werd echt een terror-pup van te weinig slaap!

Volgende forumvraag: Benchen Overdag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^