plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Giddi (Gast)

Ik ben op zoek naar een pup en onze aandacht gaat uit naar de old englisch sheepdog. Maar ik kan nergens een prijsklasse vinden. Kan iemand mij een richtprijs geven? Thanks.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik denk dat je dan gewoon het beste een aantal fokkers kan bellen. Kun je daar ook gelijk je andere vragen stellen.

Let ook vooral op hoe ze fokken. Of de ouders getest zijn, of ze goed letten op de gezondheid.. Dat lijkt me belangrijker dan het prijskaartje.

 

Veel succes met het vinden van een leuke en gezonde pup.

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Je kan je vraag ook voorleggen bij de rasvereniging, vragen of er een richtlijn is waar fokkers zich aan moeten houden, of of er een gemiddelde prijs is waar je rekening mee kunt houden. 

 

Prijskaartje is niet alles... maar je moet het ook maar op kunnen brengen, en bovendien is het fijn om te weten waar je rekening mee moeten houden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Succes! 

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

geen idee, ik weet dat de prijzen van rassen weleens verschillen, toch kosten de meeste honden rond de 900 euro.

en ja ze zijn vast en zeker ergens goedkoper, dan krijg je er wel een heel europees paspoort bij (wat je bij elk dier hoort te krijgen) maar of ze erfelijke afwijkingen kunnen hebben krijg je er ook gratis bij.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^