Hond lekt plas/vocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ThijmenThijmen

Hi, we zaten net te eten. En onze hond zat netjes naast ons te wachten todat we klaar waren met eten. En we zagen opeens en hele grote plas onder zijn kont. Hij is nu ook 12 jaar en is wat aan de dikke kant. (het is overigens een teckel teef) En heeft wat vetbulten op zijn poten. Maar hij is nog vrolijk en loopt nog wel mee goed mee. Toen we verder keken zagen we helemaal zo'n spoor van vocht en kleine plasjes. Het kwam uit haar vagina het drupte zeg maar, het is niet geel. En het ruikt ook niet echt naar urine. Wat kan dit zijn ik vrees het ergste eerlijk gezegd.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Je kan het nog opnemen vanaf de grond (als je het al niet hebt opgeruimd) en bellen naar je dierenarts of het nu nog nagekeken kan worden.

 

Gewoon even met een spuitje of een pipetje o.i.d. opnemen en meenemen.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik denk inderdaad ook even laten checken. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

misschien incontinentie, of door de spanning van jullie eten geen blaascontrole, tenslotte is jullie hond al op leeftijd.

neem morgen een monster , even de plas opvangen, en ga daar mee naar de dierenarts, dan kan je uitsluiten of er medisch wat aan de hand is. ik zou er even een steelpannetje onder zetten, en zo de plas opvangen, en dan wegbrengen , wel in een schoon potje, kan je halen bij de apotheek.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dag Thijmen, laat je het nog even weten wat er eventueel aan de hand is ?

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Ik volg

honden page profiel Daven Daven

honden foto van Daven

 

 

Denk gewoon urine ,zal wel hoognodig hebben moeten plassen

Oudere honden houden het niet meer zolang op of misschien heeft ze wel een blaasontsteking  Kleur van urine hoeft niet altijd zo geel te zijn  (zeker als hij veel drinkt )

Thijmen (Gast)

Het blijkt niet veel te zijn. Iets met ouderomincontentie ofzo. Gelukkig maar want, je houd toch zoveel van zon beestje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Thijmen, ook niet leuk, maar je weet nu wat het is, er kan wel een medicatie gegeven worden hiervoor, voor incontinentie, wil je dat niet, kan ik heel goed begrijpen, dan gewoon een pamper broekje aan, dat zijn broekjes die je kan kopen bij de supermarkt, die zijn voor kinderen van kleuter tijd... broekje is dan groot genoeg voor jouw hond, in het broekje zelf zit al een pamper, dus klaar zo.

en als je er meer hebt kan je dat goed verschonen, beter dan dat tie overal drupt. medicatie kan je wel overleggen met je dierenarts. maar daar zitten altijd bijwerkingen aan.

en tuurlijk hou je van je hond, maakt niet uit wat die heeft, ouderdom komt toch met gebreken, en als het dit is..... helemaal niet ernstig, er zijn middelen voor, zoals een broekje.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Je hond af laten vallen helpt ook. Te dikke honden zijn vaker en erger incontinent.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^