Wat gaat de tijd toch hard.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk is volgende maand een jaar officieel in huis 7 juni heb ik hem op mijn naam laten zetten door middel van een chip. ook laten enten ,hij had notabene alleen de eerste pup prik gehad verder niets. en dat voor een hondje van toen 4,5jaar een mager schriel hondje wat nog geen 1,5kilo woog ipv van de 5kilo die zijn toenmalig vrouwtje beweerde nu weegt hij 3kilo en is een bonk energie,eet meer dan Lobke die weegt 10kilo. soms word ik wel gek van hem als hij weer eens een plas in huis doet of een drol neerlegt . gaat nu wel beter maar het blijft opletten. ondanks dat ben ik reuze blij met hem . en met al mijn dieren. het fijnste is dat hij af en toe op schoot wilzitten ,iets wat Lobke niet doet die ligt graag met Vlaai mijn 17jarige jeweet wel kater op de luie stoel heel soms kruipt Lodewijk er bij. verder is het een kleine oproer kraaier zeker alss hij juist dat speeltje wil dat Lobke net heeft dan weet hij van gekkigheid niet wat hij moet doen om juist dat speeltje te krijgen. geduld is ook niet zijn beste kant Lobke speelt hooguit 5minuten dan is ze het speeltje zat, wat vliegt de tijd toch Hein.

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Lekker een beetje reuring, dat houdt je jong 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

" Lekker een beetje reuring, dat houdt je jong  "

 Inderdaad houd het mij jong  voor drie jaar terug was ik veel minder nu doe ik dagelijks weer dingen die ik jaren lang niet deed op mijn knieen kruipen om een geliefd speeltje te pakken waar de honden niet bij kunnen  ,bij voorbeeld de sloot in gaan omdat Lodewijk drijgt te verzuipen nadat hij tig maal kopje onder is gegaan gelukkig haalt Lobke hem er uit als hij weer in paniek raakt, maar hoop volgende week zijn zwemvest binnen te krijgen . had hem al uitgeprobeerd maar dat ding was te lang nu is hij aangepast hij speelt zo graag in het water maar veiligheid voor alles,Hein.

Volgende forumvraag: Advertentie broodfok op HP
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^