Applaws

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Heb, naast mijn gewoonlijke Taste of the Wild deze keer ook een zak Applaws kip/lam gekocht. Op de voerwijzer staat hij beter aangeschreven als TOTW, iemand er ervaring mee?

Het valt me op dat Luna deze brokken kauwt in tegenstelling tot de brokken van TOTW terwijl ze eerder kleiner zijn als groter.

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Niet echt ervaring, wou het wel proberen

Maar alle soorten van Applaws bevatten kip en Nyx reageerde al eerder niet goed op een brok met kip, dus probeer t liever niet :p

 

Schijnt inderdaad wel een goede brok te zijn :) dat is ook de reden dat ik ernaar gekeken heb.

 

Hopelijk wordt je van iemand anders wijzer :)

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Bedankt voor je reaktie, wel staat er dat het een brok voor medium honden is maar dat lijkt me zo'n onzin. Ben benieuwd wat anderen ervan vinden.

honden page profiel Emma & de golden mannenEmma & de golden mannen 3 doggies

honden foto van Emma & de golden mannen

Voor mij staat Applaws mee op nr 1 met Orijen als graanvrije brok qua kwaliteit, ookal is de samenstelling niet exact hetzelfde. Beide brokken zijn misschien wel te zwaar voor sommige honden.

 

Soms overweeg ik vanwege de gunstigere prijs om over te stappen, maar ik ben ook verschrikkelijk merkentrouw als iets bevalt. 

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

Ik vind het een super brok. Helaas kreeg mijn hond ee giga allergie aanval door de hoeveelheid kip dus had de zak weg gedaan.

honden page profiel SproetSproet 3 doggies

honden foto van Sproet

Ik voer Barf, maar heb in een vakantie deze brok gevoerd. Beviel prima. Mijn hond deed het er goed op, vind de samenstelling voor een brok ook goed

Volgende forumvraag: Hondje rolt in farmfood brok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^