wat te doen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Immy (Gast)

Hallo ik woon al jaren naast buren die dieren hebben ,maar heel laks zijn met het verzorgen ervan wat mij mateloos ergert. Nu liggen ze in scheiding en heeft hij nog 2 katers een hond kippen konijnen en paarden,maar heel vaak  water vergeten of expres  vergeten . De buurman gaat s morgens[ 7.00] naar zijn werk en dan zit de hond tot s avonds 18.00 in de berging zonder uitgelaten te worden[dobermann]vorige week had ik het er over om de hond uit te laten maar zijn nieuwe vriendin zei dat kon best zo[ze heeft nog nooit honden gehad]. Maar dan het allerergste het dier heeft ook geen drinken staan dit is al jaren een punt waar ik op hamer maar je praat tegen dovemans oren. Nu is mijn vraag wat te doen want het begroot mij van de hond. Het is niet mijn bedoeling om trammelant te schoppen maar ik wil gewoon dat de dieren goed verzorgd worden.

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Hoi Immy,

 

Je kan hiervoor de Dierenbescherming inschakelen. Zij komen dan kijken en ondernemen indien nodig actie.

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

In het belang van de dieren,onderneem actie.Geen oogkleppen opzetten en doen of jij het niet kan veranderen.Dat kun jij wel.Doen dus.Geen beste maatjes meer met je buren? sorry,maar dat soort mensen horen geen dieren te hebben.Dieren zullen je in ieder geval wel dankbaar zijn

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Zéker dierenbescherming!

honden page profiel APBTAPBT

honden foto van APBT

" In het belang van de dieren,onderneem actie.Geen oogkleppen opzetten en doen of jij het niet kan veranderen.Dat kun jij wel.Doen dus.Geen beste maatjes meer met je buren? sorry,maar dat soort mensen horen geen dieren te hebben.Dieren zullen je in ieder geval wel dankbaar zijn "

 

Dat is makkelijk praten vind je niet? Spreek anders met ts af om haar te helpen.

 

Idd zoals de anderen al aangeven, dierenbescherming bellen.

honden page profiel Mango &MonaMango &Mona

honden foto van Mango &Mona

Is dit dan niet hetzelfde als wat de andere zeggen? wanneer je de dierenbescherming belt,wordt er dus aktie ondernomen en zullen zij toch ook wel weten van wie dat telefoontje afkomstig is.Of wordt dit geheim gehouden in het belang van eventuele ruzie tussen de buren? Als dat zo kan is op zich wel fijn,want kan me ook voorstellen dat het niet fijn is als verrader aangekeken/aangesproken te worden.dus sorry dat ik zo reageerde,maar er gebeurt in nederland veel slechte dingen,waar helaas stilzwijgend toestemming aan wordt gegeven.

honden page profiel KalijnKalijn

Je kunt nog altijd de dierenbescherming bellen em vragen of anoniem mogelijk is. Wanneer je je buurman al dingen aan zn verstand hebt proberente brengen maar hij luisterd niet dan zou ik zeker verdere stappen ondernemen. Denk hierbij ook zeker aan je eigenveiligheid en ga voor jezelf na hoe haat dragend de buurman is.

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

Hier nog eentje: inderdaad dierenbescherming!

De regels zijn dat een hond voer, drinken en beschutting moet hebben. Op andere verwaarlozing kan de dierenbescherming vaak niet veel doen, behalve sommige mensen hun oogkleppen eens opentrekken.

In jouw geval heeft de hond geen drinken en daar kunnen ze echt wel iets mee!
Anoniem kan ook, maar de kans bestaat dat je buurman wel weet dat het van jou komt.
Echt doen, een hele dag niet drinken, arm beest, met de zomer op komst :'(

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^