Ervaring webshop zoofast.nl

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElsEls

" Ik heb ook ooit 1x bij zoofast acana besteld omdat het een stuk goedkoper is maar ook ik heb me rot gezocht na de datum. Daarna er niks meer besteld. Alleen maar nog via zooplus en daar kan ik wel altijd netjes de datum vinden.
  "

 Heb je dat hondenvoer nog gebruikt? Kan dat überhaupt echt slecht worden? :/

Heb sowieso de klantendienst van zoofast (ondertussen al meermaals) gemaild, hopelijk morgen antwoord.
Want ik lees inderdaad niet veel klachten over verstreken/ontbrekende houdbaarheidsdata en blijkbaar handelen ze alle klachten wel netjes af.. Fingers crossed ... :(

Voor mij is het ook de laatste keer bij zoofast vrees ik.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

"  Heb je dat hondenvoer nog gebruikt? Kan dat überhaupt echt slecht worden? :/
Heb sowieso de klantendienst van zoofast (ondertussen al meermaals) gemaild, hopelijk morgen antwoord.Want ik lees inderdaad niet veel klachten over verstreken/ontbrekende houdbaarheidsdata en blijkbaar handelen ze alle klachten wel netjes af.. Fingers crossed ... :(
Voor mij is het ook de laatste keer bij zoofast vrees ik. "

 

Ik heb het toen wel gebruikt omdat ik er van uitging dat ik gruwelijk miskeek in verband de  datum niet kunnen vinden. De mijne krijgt ook dagelijks kvv.

 

Ik weet wel dat de voedingswaarde achteruit kan gaan naarmate de datum verstreken is. Maar het was voor mij ook de laatste keer zoofast

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

" hoezo dat hebben de winkels aan zichzelf te danken, als nederlandse winkel moet je inkopen bij de benelux distributeur, dan kan je een pallet of iets inkopen grotere containers kan je misschien rechtstreeks kopen maar dan heb je 1000-den zakken en dat moet je maar kwijt zien te raken dus het blijft gewoon heel vervelend, als je dan de oude prijzen van zoofast zag die lager zijn dan de prijzen inkoop dan weet je hoeveel die distributeur erop verdiend , zoofast verdiend er natuurlijk ook op. "

 

Als ge als verkoper mail krijgt van de invoerder dat je je aan de prijs die hij oplegt moet houden en je doet dan niks tegen die prijs afspreek,tja...

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Db

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Ik heb de reacties niet gelezen maar kan zeggen dat ik daar niets zou bestellen ;-) Het voelt absoluut niet veilig, vooral wege de vele spelfouten.

honden page profiel FrankFrank

honden foto van Frank

Ik heb er wel besteld en naar volle tevredenheid. En nu de prijzen niet heel veel meer verschillen kies ik voor het gemak van online afrekenen en dan maar weer ietsje meer bij een ander.

 

Men doet er zo moeilijk over vind ik. Je hebt maar één belang dat is het belang van jezelf en die personen/dieren die jij belangrijk acht. En de een importeur hier of winkel daar iets niet leuk vindt... ja, rot maar niet mijn probleem. Aan hen om met moverende redenen te komen om bij hen te kopen. En kunnen ze dat niet ga ik naar een ander. En als die ander mijn vertrouwen niet schaadt zit ik prima. Tot ik weer een reden zie om te wisselen.

 

Maar medelijden met distributeurs en zo... nee. "Zwarte lijsten". Goed verhaal, op basis waarvan dan? Er wordt zoveel gezegd. Kortom; doen waar je je goed bij voelt en er vooral niet een heel avontuur van maken.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Mijn vriendin heeft daar een paar maanden terug ook een acana besteld en die was identiek hetzelfde als die acana van mij die van zooplus kwam.

De zak was vacuum verpakt,datum inderdaad niet te vinden maar voor de rest was alles precies hetzelfde,ook de geur,vorm van de brokken,de voeding zag er goed en haar hond ziet er goed uit.

Dat champfood benelux niet blij is snap ik maar volgens mij is acana nu nog amper te krijgen bij zoofast ze zullen misschien wel op de vingers getikt zijn omdat ze onder de prijs verkopen.

honden page profiel ElsEls

Het blijft zo dat lotnummer en houdbaarheidsdatum "miraculeus" verdwenen zijn van die zakken, dat vind ik al louche genoeg op zich. Dat zijn op zich al illegale praktijken.

En dat zoofast geen afnemer is van champion petfoods. Waar haalt zoofast hun Acanaproducten dan?

Voor mij in elk geval de laatste keer, ik wil de gok niet wagen of dat voer nu "vervallen" is of niet. We spreken hier over voer zonder bewaarmiddelen, (bijna :) )puur natuur. Als alles in orde was met die houdbaarheidsdatum, dan was die er toch niet afgehaald? Dus betaal ik voortaan liever die 17 euro meer op zooplus.

Blij voor iedereen die wel tevreden was van zijn bestelling, ik had daar liever ook bijgehoord, maar voor mij is het de laatste keer. 

Daar gaat deze thread toch over, ieders ervaring met zoofast?

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Ik bestel ook niet bij zoofast.

Maar voor degene die twijfelen aan de kwaliteit van de brokken,zolang de brokken niet wit uitgeslagen zijn,is er meestal niks aan de hand.

In de asiels krijgen de honden ook vaak brokken die over de datum zijn.

Als de brokken vacuum verpakt zijn dan denk ik dat het met de kwaliteit wel meevalt.

 

Misschien eens een mailtje naar zoofast waarom er geen houdbaarheidsdatum op de brokken staat?

honden page profiel ElsEls

Inderdaad, heb ik gisteren gedaan, tot nu toe nog geen antwoord. Normaal gezien antwoorden ze vrij snel.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Inderdaad, heb ik gisteren gedaan, tot nu toe nog geen antwoord. Normaal gezien antwoorden ze vrij snel. "

 Ben benieuwd of je antwoord krijgt.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Els,

 

quote

Dus betaal ik voortaan liever die 17 euro meer op zooplus.

unquote

 

Zoals in dit topic al is geschreven, zijn de prijzen - in ieder geval van de betere graanvrije brokken - door Zoofast drastisch verhoogd en is het verschil met bijv. Zooplus en food4pets.be per grote zak slechts een paar Euro. Voor mij niet de moeite waard om voer uit Polen te laten komen.

 

Als er geen lotnr. en houdbaarheidsdatum op de zakken staat, zou ik alleen al om die reden daar niet meer bestellen, ondanks een eventueel substantieel lagere prijs. 

honden page profiel ElsEls

Het verschil op Acana Chicken & Burbank Potato 18kg is nog 17 euro, heb ik gisteren nog gecheckt.
Maar dat is het inderdaad absoluut niet meer waard voor mij, als ik niet zeker kan zijn wat ik mijn hond aan het voederen ben ..

honden page profiel ElsEls

Ik vraag me echt af of ik nog iets ga horen van Zoofast...

En het probleem doet zich enkel voor bij het Acana-voer, bij de andere merken staan houdbaarheidsdatum en lotnummer er nog op, als ik het hier zo lees?

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Zo,nu ben ik toch benieuwd waar ze dat voer vandaan hebben.

Dat is acana nl., Acana komt toch van canada,eigenlijk zou je daar ook een mailtje moeten naar toe sturen om enige duidelijkheid te krijgen.

 

Ik ben echt benieuwd hoe dit allemaal in elkaar steekt. Is het voer echt/nep?

 

Ik heb even op de site van acana gekeken en daar staat polen niet bij als store locator.

 

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Champion petfood nl is zelf ook niet te vertrouwen vraag maar eens aan de keten pet place met wat een financiële kater ze daar veroorzaakt hebben,zijn hele families die letterlijk door hun genekt zijn geweest,laten ze zich snel failliet verklaren om na 4 maand onder een andere naam opnieuw invoerder te worden maar ondertussen stak het geld wel mooi in hun zakken

Dan nog die prijs afspraken waar ze zich schuldig aan maken,alle is er u geen 1 winkel die de ballen heeft om daar tegen in te gaan,want die vraagt echt belachelijk veel voor een zak aan zijn klanten (winkels)de winkels houden dat handeltje zelf in gang en liggen verder ook niet wakker van die hogere prijzen want voor hun is het ook simpel dan vragen wij ook gewoon meer. zoofast heeft hun voer niet van een of andere rare criminele organisatie hoor het voor zal ook nog wel prima in orde zijn ze verwijderen gewoon de gegevens zodat niet te achterhalen si vanwaar zij het hebben want als dit naar buiten komt wordt er niet meer aan hun geleverd.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik heb goede ervaringen met Zoofast (in tegenstelling tot Z**plus...).

Ik betaal pas bij ontvangst, dus loop geen enkel risico.

Ik bestel er TotW, de levertijd is wat langer, maar de houdbaarheidsdatum is prima en daar is niet mee geknoeid.

Misschien kan iemand je hier vertellen waar de houdbaarheidsdatum van Acana normáál staat, dat je nog eens goed zoekt. Misschien kijk je er toch overheen.

 

honden page profiel ElsEls

Ik weet ondertussen exact waar die datum moet staan (informatie en images opgezocht op google en mailtje gestuurd naar Acana) en hij staat er niet op.

Ik ben blij voor jou dat alles telkens top verloopt, maar ik vertrouw het zaakje niet meer. Toen ik een mailtje stuurde over de levering had ik dadelijk antwoord en nu ik een mailtje stuur over die ontbrekende codes blijft het heel stil aan de andere kant.
Als ik 58 euro betaal voor een zak voer, wil ik zeker zijn dat het 1) nog niet vervallen is en 2) het ook echt het voer is dat ik bestelde , anders bestel ik liever elders.
Leuk dat alles goed verloopt met TOTW, maar met Acana duidelijk niet.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Ik zou me niet te veel zorgen maken het voer zal niet vervallen zijn en er zal heus geen andere bok in de zak acana zitten

Uiteraard horen zakken als het verwijderen van datums en lotnr's niet en daar moet ook streng worden tegen opgetreden,net zoals er eens mag opgetreden worden tegen de onwettige prijsafspraken waar winkels en de invoerder lustig aan mee verdienen.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik heb laatst elders Acana besteld. Ik scheurde het zakje op de aangegeven plek open en gooide het los gekomen stukje weg. Na mijn kat wat brokjes te hebben gegeven, ging ik opzoek naar de datum.. Die bleek op het afgescheurde stukje in de vuilnisbak te zitten. Ik heb het stukje maar op de zijkant van de zak geplakt. Niet over nagedacht door Acana..

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Net ook een mailtje teruggekregen van Acana zelf, zelfde antwoord. Ik vraag me echt af of ik nog iets ga horen van Zoofast...

En het probleem doet zich enkel voor bij het Acana-voer, bij de andere merken staan houdbaarheidsdatum en lotnummer er nog op, als ik het hier zo lees?

Hieronder het mailtje:

"Zoofast is idd niet een betrouwbare site zij halen alle datums en lotnummers van de verpakking waardoor nooit te achterhalen valt Hoe oud het voer is en waar het vandaan komt .

ons advies is retour sturen of weggooien niet voeren aan uw hond  .

Als u meer info wilt kunt u met champion petfoods  bellen zij zijn de enige importeur  in Europa.  

Zij leveren niet aan Zoofast  sterker nog er lopen verschillende rechtszaken tegen dit bedrijf .

Mvg Ellen 

Acana.nl " "

 



Ik heb eens aan petfood gevraagd hoe ik kon zien dat het geen nep zak was: witte sticker met ingrediënten. Die had ik, dus ik vraag of die winkel waar ik het toen vandaan had, betrouwbaar was. Dat was het volgens hun niet. Dus ik confronteer hun met het zogenaamde betrouwbare etiket van de zogenaamde onbetrouwbare winkel. 3x raden.. Ik kreeg geen antwoord.
Ik geloof dan ook niets van die "nep brokken".

Ik verwacht dat er slimme winkeliers zijn, die bij andere importeurs van andere landen goedkoper bestellen. Dit wil de Nederlandse importeur natuurlijk niet en dus probeert die de boel tegen te gaan.

Toen ik aan de Nederlandse importeur een zogenaamde betrouwbare winkel in mijn buurt of op internet vroeg, kreeg ik een winkel waar ik in totaal meer dan 1 uur voor moest rijden en dan betaalde ik het dubbele voor een zak Orijen: meer dan 90 euro!!!
In die tijd gebruikte ik 1,5 tot 2 zakken per maand..

honden page profiel ElsEls

Ondertussen contact gehad met Zoofast, de (reeds geopende) zak hondenvoer wordt morgen opgepikt door DPD en mijn geld wordt teruggestort (toch maar een bewijsje gevraagd daarvan VOOR die brokken hier de deur uitgaan :p).
Die zak moest kost wat kost vernietigd/opgepikt worden.
Hier is toch meer aan de hand, hoor :). Aan mij hebben ze in elk geval enkel verlies gemaakt ..

Anyway, nu hopen dat 'k m'n geld wel degelijk terugkrijg en ik ben tevreden :), maar ik blijf ver weg van Zoofast, hoor :)

Bij Acana blijf ik wel, m'n hond is er gek op :p.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Heb even met vriendin contact gehad. Er staat geen datum op haar acana maar als ze de cijfers van de streepjescode googled,dan komt wel,het goede produkt boven. Er staat ook toll free op de verpakking maar voor de rest is de zak identiek aan die van mij.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

"  


Ik verwacht dat er slimme winkeliers zijn, die bij andere importeurs van andere landen goedkoper bestellen. Dit wil de Nederlandse importeur natuurlijk niet en dus probeert die de boel tegen te gaan.


. "

 

En hierbij is alles wat er speelt dan ook in het kort mee gezegd.

Die brokken zijn prima maar CpN gaat dat uiteraard niet vertellen,van CpN uit zal er nu meer en meer druk komen naar andere importeurs van andere landen om niet te leveren aan zoofast want anders zal de toelevering gestopt worden ook van andere merken,waarom denk je dat ze dat lotnr verwijderen bij zoofast,sommige winkels doen uiteraard of hun neus bloeit en komen af een toe eens klagen over te lage prijzen maar verder doen ze gewoon mee aan de prijsafspraak.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

"  En hierbij is alles wat er speelt dan ook in het kort mee gezegd.

Die brokken zijn prima maar CpN gaat dat uiteraard niet vertellen,van CpN uit zal er nu meer en meer druk komen naar andere importeurs van andere landen om niet te leveren aan zoofast want anders zal de toelevering gestopt worden ook van andere merken,waarom denk je dat ze dat lotnr verwijderen "

 Het is mij nu duidelijk...

honden page profiel PipPip

honden foto van Pip

Ik heb net een zak acana binnen gekregen. Heeft wel veel langer geduurd dan de vorige x maar er staat wel met een houdbaarheidsdatum er op.

honden page profiel ElsEls

Ondertussen is de zak Acana van bij Zoofast opnieuw opgepikt door DPD en mijn geld is mooi teruggestort.
Heb deze keer rechtstreeks bij Acana.nl besteld (gisteren) en DPD stond vandaag al netjes aan de deur. De zak was trouwens wel vacuüm deze keer, dat was niet zo bij die zak van Zoofast... Had waarschijnlijk de laatste zielige zak uit het magazijn gekregen bij Zoofast, zonder codes en niet luchtdicht.

Eind goed, al goed, baasje blij, hondje blij :)

Besluit : Zoofast, no thanks! ;)

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Je kan wel zeggen dat zoofast,een goede service heeft verleend.

Maar inderdaad als je geen goed gevoel hebt moet je daar ook niet bestellen.

Aal (Gast)

Prima bedrijf !! Heb er diverse keren besteld. Altijd goed. Duurt iets langer dan Zooplus.

Inessa (Gast)

Geweldig adres!! Aan te bevelen.

Kreeg vandaag het bestelde hondenvoer franco thuisbezorgd. In portugal betaalden we 120 euro, hier bij de dierenarts 90 en dit koste ons 60 euro.

Royal canin hypoallergenic.

Lees maar over de taalfouten heen en ze hebben een Nederlands banknummer.

Perfect!!!!

Inessa

 

 

 

 

 

 

pagina 9 van 12 12 3 4 5 6 7 8 910 11 12
Volgende forumvraag: iemand ooit van carob gehoord?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^