lotgevallen van Lobke Lodewijk en Vlaai.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lang geen streken meer verteld over mijn relteckels. niet dat ze nu opeens brave hondjes zijn ,integendeel.  Lodewijkwas vanmorgen verdwenen, nergens te vinden in huis of tuin, niet reageren op mijn gepiep met zijn lievelings speelgoed , dus ik raakte lichtelijk in paniek.dus rustig nadenken wat heb ik zoal gedaan oja de scoot in de hal gezet. nu weten beide dat ze niet in de hal mogen en doen dat zelden, vandaag dus Lodewijk wel is hij de trap opgelopen en lag meneer te slapen op de deurmat van de buren 1hoog . ik was niet van plan die trap op tegaan ,naar boven lukt mij wel maar naar beneden niet dus hoe krijg je een relteckel beneden zonder hem te halen? oplossing jas aan Lobke roepen scootmobiel starten en voor ik de sleutel om draaide kwam hij heel voorzichtig naar beneden, ik heb ze weer naar binnen gedaan, mijn jas uit want was ik met Lodewijk weggereden dan denkt hij de volgende keer leuk ik loop de trap op dan gaan we rijden , een half uur later zijn we dan toch gegaan .Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lobke is lief geweest, heeft alleen maar de roodekat van de buren de schrik van zijn leven bezorgd een keer blaffen en de kat sprong een 2meter hoog terwijl de drol aan zijn kontje bleef hangen , ze laat die kat niet eens rustig kakken inhaar tuin.Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

up

 

     op    

 

 

up

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^