schuldig

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

debora (Gast)

Hallo allemaal, ik wil even mijn verhaal kwijt. 3 jaar geleden. Had ik mij een berner sennen pup gekocht  Spijtig genoeg bij een slechte kweker . Ik lag dat moment ook met mezelf enorm in de knoop. En aan gezien ik ook veel problemen heb gehad met haar. Ze kon bijna niets binnen houden van eten of drinken. Ik moest 4 x per nacht opstaan voor haar om haar bench uit te kuisen enz. Na enkele dierenarts bezoeken zijn we samen op het besluit gekomen haar terug te doen naar de kweker. Ik had aafgesproken hen dat ze mij gingen laten weten waar ze naartoe ging en gingen foto's sturen. Ik heb dagen, weken gebeld maar kreeg antwoord meer. Ik heb ook later ontdekt dat de kweker is moeten stoppen. Elke dag voel ik mij nog schuldig en vraag ik mij af hoe het met haar is. En of het goed afgelopen is. Weten jullie soms Hoe ik iets zou kunnen te weten komen van haar? Alvast bedankt  Debora. 

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Je kan een advertentie plaatsen op marktplaats of iets dergelijks

 

maar eerlijk gezegd denk ik dat ze niet meer in leven is :$

honden page profiel ALMALM

honden foto van ALM

Pfff... Wat vervelend! En wat erg dat je hier nog elke dag een schuldgevoel over hebt :'(... Dat hoeft niet, jij hebt gedaan wat volgens jullie het beste voor haar was, en ze zal vast een goed baasje hebben gevonden! :-)

Misschien een advertentie plaatsen ja.. Misschien vind je haar dan nog..

Volgende forumvraag: husky klein trapje laten lopen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^