hond hartstilstand

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

diana (Gast)

Had jy dat ook dat je het heel leuk vond dat je puppy kwam maar dat je het ook eng vond? Ben zo aan kwibus gewend en nou komt er een hele andere ik weet zeker dat ik helemaal gek op hem word maar ben nog zo verdrietig om kwib

diana (Gast)

Had jy dat ook willemijn dat je het best wel eng vond toen je je puppy kreeg omdat je nog verdrietig was om je overleden hondje? Ik verheug me en toch vind ik het eng! Omdat kwibus zo vertrouwd is!

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Wat erg voor je Diana om je hond zo te moeten verliezen.

hier ooit onze Misty een jack russel verloren, we gingen naar bed en

geen aanwijzing dat er ook maar iets aan de hand was en bij het opstaan bleek ze overleden te zijn. Voelde me doodongelukkig en ook schuldig dat niemand iets had gemerkt en dat ze eenzaam was overleden. Eigenlijk wanneer ik dit schrijf nu na 3 jaar voel ik weer de pijn en het verdriet maar goed we moeten verder.

 

Voel je niet schuldig als je nieuwe pup komt maar geniet met volle teugen van je prinsje.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Lieve Diana,jij kon het niet weten maar mijn Thibo is er ook niet meer,op 28mei zal het 4jaar worden dat ik hen heb laten inslapen ik weet dus heel goed wat het is als ze er niet meer zijn,je blijft ze missen,maar in ons hart zullen ze altijd blijven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hoi willemijn! Ja dat lykt me super leuk!!! Alleen moet dennis ff zo,n account aan maken, ha ha ben ik niet handig in! Als hy thuis komt laat ik hem dat doen stom he dat ik dat niet kan! Ja lachen he kan ik fotos op sturen van appie! Lieve groetjes van diana "




;-) ;-) niet moeilijk en zo gedaan, fijn dat je dat doet. een nicknaam mag ook hoor, je hoef niet alles van jezelf neer te zetten, hahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Had jy dat ook willemijn dat je het best wel eng vond toen je je puppy kreeg omdat je nog verdrietig was om je overleden hondje? Ik verheug me en toch vind ik het eng! Omdat kwibus zo vertrouwd is! "



ja ook ik doorgewinterde dat ik ben, wilde helemaal niet echt van de pup houden, dacht, straks weer afscheid nemen ?

en Diana, het gaat vanzelf, let maar op, niet onzeker zijn, je gaat zeker weten zoveel weer van de nieuwe pup houden, daar sta je echt verbaasd over.

Ik dacht altijd, een lievere hond krijg ik nimmer meer, maar.... Bamse .... is het einde :-D zo veel liefde die ik van dr krijg, en dan is het vanzelf wederzijds. :-D je overleden hond, zal altijd met je verweven blijven Diana, altijd, ver weg, maar o zo dichtbij , en zo zal het altijd blijven, koester al die mooie momenten met je overleden hond. en kijk vooruit naar je nieuwe huisgenootje, ook daar ga je zoveel weer van houden, maar vergeten zal je je overleden vriendje nimmer.

diana (Gast)

Had jy dat ook willemijn dat je het heel moeilyk en toch ook leuk vond toen je je puppy ging halen na het overlyden van je hondje toen?

Diana (Gast)

Heb jy me laatste bericht ontvangen willemyn? Die heb ik om 4 uur verstuurd er gaat iedere keer wat fout met versturen vanmiddag

diana (Gast)

Dank je wel lieverd !!! Ik ga ervoor! En bedankt voor je steun!!!

diana (Gast)

Er is wat mis gegaan ik dacht dat je de andere berichten niet ontvangen had iedere keer de zelfde ! Ha ha wat dacht je die is echt aan het door draaien

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Had jy dat ook willemijn dat je het heel moeilyk en toch ook leuk vond toen je je puppy ging halen na het overlyden van je hondje toen? "



ja Diana, het is dubbel, je verwelkomt nieuw leven in je huis, terwijl de geur en de schaduw nog steeds aanwezig is in je huis van je overleden hond.

maar dan zie je twee donkerbruine reebruine ogen die vol verwachting naar je opkijken, en dan gaat er heel wat door je heen, verwelkomt de nieuwkomer Diana, met een blij gevoel, heus je andere hond doe je niets te kort, zelfs niet als ze samen zouden zijn. het is niet het evenbeeld, integendeel, het is een kleine rakker een rebel die nog moet uitgroeien tot een stabiele hond, en dan....... hou je net zoveel van de nieuwkomer , als dat je gedaan hebt van je overleden Kwiebus, geloof me maar Diana, het is echt waar.

:-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb jy me laatste bericht ontvangen willemyn? Die heb ik om 4 uur verstuurd er gaat iedere keer wat fout met versturen vanmiddag "


Diana, zolang je nog niet aangemeld staat kan je geen priveberichtjes sturen, hier kan je schrijven, maar alleen als gast. heb je een account dan pas kan je prive berichtjes sturen, maar zo hier steun ik je ook hoor. :-D

diana (Gast)

Nee ach ingrid dat wist ik niet!!!! Wat erg 4 jaar jeetje veel te jong!!!! Het verdriet blyft he? Maar je krygt er vrede mee in de eerste 2 maanden was ik helemaal in de war echt de kluts kwyt! Nu langzaam aan heb ik meer rust kwibje was ook maar 6 jaar! Lieve groetjes van my

honden page profiel dianadiana

Ach jeetje tineke wat een ramp ook!!!!!! Al die vragen die je hebt he! Ik heb die ook hoor dan denk ik had ik de bel eraf moeten halen had ik dit en zus en zo het heeft geen enkele zin en toch doen we het he? Is dit het hondje die je nu hebt? Lieve groetjes diana

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Aller eerst gecodoleerd met Kwibus, en felicitatie,s met je nieuwe pup. zelf heb ik al vele malen afscheid moeten nemen ,maar vergeten doe ik hen nooit zeg mijn dierbareschatten iedere avond gedag als ik naar bed ga,hun foto,s dan die hangem in de gang ,smorgens wens ik ze goedmorgen , de hondjes die ik nu heb krijgen genoeg aandacht die twwe momenten van opstaan en naar bed gaan zijn voor mijn sterretjes aan de hemel. wens je veel geluk met jou nieuwe pup. Hein.

honden page profiel dianadiana

Dank je wel! Ja by my hangt ze ook in de gang en een grote foto in de huiskamer praat ik ook tegen en haar urn staat  op het kastje met kaarsje enz. Ach ja het blyft zo onwerkelijk dat ze nooit meer terug komt het klopt niet!!!! Maar verheug me gelukkig wel op me puppy hy gaat me weer blij maken! Gr diana

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ja klopt Diana ik had ook veel vraagtekens bij het overlijden maar die konden niet meer beantwoord worden. Op de foto dat is Rambo de draak van mijn roedel die al voor heel veel verrassingen heeft gezorgd maar ook zorgen want hij heeft volgens mij een dubbele persoonlijkheid hij doet namelijk nooit wat je verwacht. En de andere honden staan op mijn profiel.

honden page profiel dianadiana

Hoi tineke wat een gaafe stoere hond ! O ja het kunnen ook zorgen kinderen zyn! Kwibus was altyd aan het sukkelen we hebben wat in amsterdam gelopen maag darm onsteking te laage bloedplaatjes en ga zo maar door maar ze was altyd vrolyk myn kanjer!!!! En uiteindelyk die hartstilstand niet te vatten! Heb het er heel moeilyk mee! Appie zal het verdriet verzachten nog 9 dagen dan gaan we hem halen ik ga kyken naar de andere honden op je profiel lieve gr diana

honden page profiel dianadiana

Ooooooo wat een leuke honden zyn het er in totaal 3 nu?

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Hey Diana,ofwel heb ik het niet goed geschreven maar mijn Thibo is bijna 15 jaar geworden en in mei zal het 4jaar worden dat hij er niet meer is,missen is menselijk hé.

honden page profiel dianadiana

Oh sorry ik zie het nu myn fout ik het verkeerd gelezen!!dat is wel een prachtige leeftyd! Maar het missen is net zo erg als dat een hondje jong is wat sterft! Daar worstel ik mee dat kwibus maar 6 is geworden en die hartstilstand was zo erg om te zien! Dank je ingrid

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

pff, wat een verschrikkelijk verhaal. Wat erg om zoiets mee te maken. Het was ook zo plotseling.

Hier zijn mijn hondjes ook alles voor me. Vooral onze Lady, die kwam bij ons omdat mijn vriend veel voor werk weg was. Ik ben bij ons thuis ook degene die veel met de honden bezig is en als ik er al aan denk dat ik ze ooit niet meer om me heen zal hebben, dan word ik al bijna niet goed.

Heel veel sterkte met het verlies van Kwibus, Diana.

honden page profiel dianadiana

Dank je wel !!!! Ja by my precies het zelfde verhaal was altyd met haar samen ze was is me beste vriendin gewoon me alles !!! Ikhoop dat ik het een plekje kan geven! Ik moest niet denken aan een ander hondje maar over 9 dagen gaan we hem op halen dan is kwibje 4 maanden dood! En ik weet zeker dat ik van hem ga houden maar het is zo dubbel en verwarrend allemaal!!! Het verdriet zal verzachten maar blyf haar missen heel veel geluk met je honden verder! Lieve gr van diana

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Nee het zijn er vier Rambo Lucy Luna En de kleine Brutus van bijna 18

honden page profiel dianadiana

Zoooooooooooo 18?!!!! Wat een leeftyd! Niet te geloven lachen zeg 4 honden ik wil er ook meer dan 1 in de toekomst je raakt er aan verslaafd zo gezellig!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Hey Diana je bent lid geworden van het forum welkom ;-).Als je iets wil vertellen mag je me ook altijd een pb sturen hoor ik heb een luisterend oor ;-)

honden page profiel dianadiana

Dank je wel ingrid! Dat is lief van je !!!!! 

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Welkom op het forum Diana

honden page profiel dianadiana

Hoi diana hier! Zaterdag gaan we appie ophalen! Hy is heel pluizig en heeft lekkere punt tandjes verheug me alles staat klaar voor hem nieuwe speeltjes water en voerbakjes riem enz.  Weer leven in huis want wat is het hier stil sinds ons meisje er niet meer is!!! Zelfs die hele harde irritante stem mis ik want wat kon zij blaffen zeg pffffffff! En dan straks weer opvoeden geblazen ik moet opvoeden af en toe zeggen dat iets niet mag , moeilijk vind ik dat ! Ik laat jullie weten als hy er is lieve gr van diana

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Diana ik ben blij dat je zaterdag Appie gaat halen,terug leven in huis hou ons zeker op de hoogte en misschien fotootjes van Appie :-D

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Jimmy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^