Welke brokken? UPDATE: KVV TOPDOG GEWORDEN

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Hallo iedereen,
 
ik ging vandaag naar de winkel want Lewis z'n brokken waren op maar de winkel was gesloten, dus we reden naar de zoomart voor nog een zakje Hill's.
Nu kwamen wij daar toe en zagen dat ze ook KVV verkochten, genaamd Duck.
Nu weet ik dat er topics zijn die dateren van enkele jaren geleden dat Duck duur is en geen schitterende kwaliteit. Maar ik heb alles gecheckt en volgens mij is hun voeding verbeterd.
Het is vers vlees, weliswaar verwerkt in de fabriek, zonder toevoegingen, zonder bietenpulp, etc. Het is heel gemakkelijk verpakt en gemakkelijk te verkrijgen en dat gaf wel de doorslag.
We willen onze oudere hond er ook graag opzetten maar we hebben voor de zekerheid ook een zakje Real Nature meegedaan, 70% vlees en vis, zodat zijn maag zich geleidelijk aan kan aanpassen.
We hebben 4 soorten mee, pens, rund, kip en de laatste ben ik vergeten, nergens granen in, wel een klein beetje groentjes zoals wortels en spinazie en ook rijst.µ
De verkoopster had zelf een border collie en deze hond deed het super hier op, zo goed als geen ontlasting (heel weinig dus), prachtige vacht, geurt veel minder etc.
Ik las veel commentaren van mensen die echt tevreden waren over deze KVV en anderen die zeiden dat het beter was dan brokken maar dat er betere KVV's zijn.
Nu zie ik niet echt in wat er verkeerd is aan Duck.
We hebben dus 4 kg vlees voor 2 honden, zien hoe ze het erop doen en anders weet ik zeker dat ik als brok Real Nature zal gebruiken, super betaalbaar, GEEN graan, niet verhit en geperst :-D "

 Hier ook Duck gehad, bevalt heel goed hoor. Ozzie is er dol op!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: versvoer mengen met brokken?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^