Rayosk is thuis! Hereniging broertjes pg5

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Zoals afgesproken hebben we vandaag de gebroeders Spanje weer herenigd. Papa kwam me ophalen vanochtend en verraste me, want Shiva ging ook mee! Ik blij, want ik zie Shiva namelijk niet zo veel.  Van te voren even een rondje gelopen met onze eigen 3 honden, want Rayosk was best onder de indruk van de grote beer die hij ook pas voor het eerst zag.  Dat ging allemaal probleemloos dus hup, de auto ingeladen met Shiva in de kofferbak, Saar en Rayosk bij mij op de achterbank en op naar het afgesproken losloopgebied.

 

Toen we daar aankwamen stonden ze al op ons te wachten met Luca, Rayosks broer, en nog een golden retriever.  Snel de honden uitladen, Saar los uiteraard, die ging eerst een kijkje nemen en vond het allemaal wel leuk. Shiva interesseerde het niet zo veel en Rayosk snapte er weinig van. Ze herkende elkaar niet echt en waren ook een beetje angstig.  Zodoende zijn we maar begonnen met wandelen en hebben we Luca en Rayosk los gelaten (Rayosk loopt al 2 weken keurig netjes los). Even aan elkaar snuffelen… en ja hoor, toen ging het dak eraf!  Springen, spelen, piepen van blijdschap, het was duidelijk dat ze elkaar weer herkende. Op de foto’s is het niet zo goed te zien dat het ook daadwerkelijk broers zijn, maar ze hebben dezelfde ogen, bewegen hetzelfde en ze poepen en plassen ook hetzelfde, tegelijkertijd!  We hebben flink gelachen om alle verhalen van elkaar en uiteindelijk hebben we ons 1,5 uur vermaakt.

 

We kregen ook veel aanspraak van mensen die erbij kwamen staan. “Zijn dat broers? Je maakt een grapje… oh nee nu zie ik het!”   Ze liepen weer achter elkaar aan net als in Spanje, 3 musketiers zonder nummer 3, want die kon helaas niet meer komen.

We hebben afgesproken om vaker te gaan wandelen want we wonen toch niet zo heel erg ver uit elkaar. Volgende keer met nummer 3 er bij!

 

Kortom; ik heb heel erg genoten vandaag, en de hondjes ook 

 

Luca 

 

Wiieeehoeeee 

 

 

Zullen we deze tak maar meenemen? 

 

 

 

Shiva hield het voor gezien met die druktemakers, lekker liggen in het koele zand is ook fijn :) 

 

En laatste deze actiefoto, wat een plezier hadden ze 

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Wat gaaf! Gaat het verder goed met Luca? Ziet er ook goed uit. Wat super bijzonder dit! 

 

Hoe gaat trouwens verder met eten met Ray?

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Leuk zeg!

honden page profiel --

honden foto van -

" Wat gaaf! Gaat het verder goed met Luca? Ziet er ook goed uit. Wat super bijzonder dit! 
 
Hoe gaat trouwens verder met eten met Ray? "

 

het gaat heel erg goed met Luca! Ze doen een cursus met hem, hij is nog wel wat angstig voor nieuwe dingen maar luistert verder prima. Af en toe nog wel een beetje puberen maar dat mag, daar zijn het pubers voor haha.

 

Er zit wel vooruitgang in met het eten, ik zet nu een ander bakje op zijn kop erin en de brokjes doe ik in het gleufje wat je overhoudt (dat bakje kan niet schuiven). Nu moet hij wat meer moeite doen om het eruit te krijgen en neemt hij niet meer van die grote happen. Buik is nog wel steeds ingetrokken maar hij kucht minder. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"  
het gaat heel erg goed met Luca! Ze doen een cursus met hem, hij is nog wel wat angstig voor nieuwe dingen maar luistert verder prima. Af en toe nog wel een beetje puberen maar dat mag, daar zijn het pubers voor haha.
 
Er zit wel vooruitgang in met het eten, ik zet nu een ander bakje op zijn kop erin en de brokjes doe ik in het gleufje wat je overhoudt (dat bakje kan niet schuiven). Nu moet hij wat meer moeite doen om het eruit te krijgen en neemt hij niet meer van die grote happen. Buik is nog wel steeds ingetrokken maar hij kucht minder.  "

 Ik heb zelf zoekkleedjes gemaakt. Zo kunnen ze ook niet snel eten en is nog leuk om te maken ook! Ik voer vlees, maar doe hier tussendoor brokjes in. Zo leuk! 

 

Wel fijn dat Ray en Luca zo super terecht zijn gekomen, super fijn!

honden page profiel --

honden foto van -

Ik moet even mijn vreugde met jullie delen Ondertussen heb ik broertje 4 en 5 ook gevonden.  Nummer 4 woont ook niet zo heel erg ver van ons vandaan ( deze heb ik nooit gekend ) en we hebben afgesproken van de zomer maar eens langs te komen. Het baasje heeft al wel wat foto's doorgestuurd.

Dus hier zijn ze, alle 4 bij elkaar!  Zo verschillend maar toch hebben ze ook zo veel weg van elkaar.

 

Broertje nummer 5 woont in Oostenrijk, en daarvan kon ik geen email adres verkrijgen omdat deze niet bekend was helaas. Van hem weet ik alleen dat hij dezelfde kleur heeft als rechtsboven, en dezelfde vacht als links onderin.  Nog zo'n leuk mengelmoesje :) 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Allemaal verschillend zeg !  Ace zend zijn zonen uit ..... Naar alle windstreken . 

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Je ziet wel dat het broers zijn hoor! :-) Leuk dat je ook contact hebt met de baasjes van de broers van Rayosk :-D!!

Gezellig af en toe samen wandelen :-).. wel heel toevallig dat er een paar zo dicht bij jullie wonen! En dat terwijl ze allemaal uit Spanje komen!

Ik vind ze alle vier even knap ;-) ..

Ik weet niet eens waar Lukie zijn broertjes zitten O-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Wat leuk dit, wat bijzonder en wat een toeval! Vind alleen de lichte hond niet heel,erg lijken, maar de andere 3 hebben dezelfde snoetjes Super leuk! 

honden page profiel --

honden foto van -

" Wat leuk dit, wat bijzonder en wat een toeval! Vind alleen de lichte hond niet heel,erg lijken, maar de andere 3 hebben dezelfde snoetjes Super leuk!  "

 

Klopt, gek he! Als pup had hij nog flapoortjes, toen had hij heel veel weg van de zwarte, Luca  Ik was zó verbaasd toen ik ineens puntoortjes in mijn mailbox zag verschijnen haha

 

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Het zijn alle vier erg leuke en mooie honden !!! En heb genoten van jouw fotootjes, ze hebben zich duidelijk erg geamuseerd !

 

Wel heel erg leuk dat je de broertjes hebt kunnen vinden !! Dat vind ik altijd zo spijtig, weet helemaal niet waar Tibo vandaan komt.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Off topic : MR ....waar Tibo vandaan komt ? Tibo heeft het reuze bij jou, dát telt.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

echt heel leuk Bodine dat je Ryosk zijn broertjes hebt kunnen vinden  en met sommige zelfs al contact gehad hebt, stuk voor stuk prachtige honden. Misschien kan de oostenrijkse hond toch ook nog eens achterhaald worden op de een of andere manier.

honden page profiel --

honden foto van -

" echt heel leuk Bodine dat je Ryosk zijn broertjes hebt kunnen vinden  en met sommige zelfs al contact gehad hebt, stuk voor stuk prachtige honden. Misschien kan de oostenrijkse hond toch ook nog eens achterhaald worden op de een of andere manier. "

 

Ik heb wel het adres gekregen van de mensen uit Oostenrijk. Mijn moeder spreekt goed Duits dus we zaten er inderdaad over na te denken ooit een keer een brief te sturen. Niet geschoten is altijd mis, toch?

honden page profiel SammySammy 3 doggies

honden foto van Sammy

Dat is leuk zeg! Al die herenigingen!
Ik zou ook graag willen weten waar de broertjes en zusjes van Kyro zitten.
1 broertje was geadopteerd in Spanje. Maar er zouden er 3 in Nl moeten zitten en de mama trouwens ook :-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

"  
Ik heb wel het adres gekregen van de mensen uit Oostenrijk. Mijn moeder spreekt goed Duits dus we zaten er inderdaad over na te denken ooit een keer een brief te sturen. Niet geschoten is altijd mis, toch? "

 

Ja precies, en die mensen vinden het vast heel leuk, tenminste ik zou het heel leuk vinden.

honden page profiel --

honden foto van -

" Dat is leuk zeg! Al die herenigingen!
Ik zou ook graag willen weten waar de broertjes en zusjes van Kyro zitten.
1 broertje was geadopteerd in Spanje. Maar er zouden er 3 in Nl moeten zitten en de mama trouwens ook :-) "

 

Misschien eens de organisatie mailen?  Die willen vast helpen.  Dan kun je misschien vragen om een emailadres, telefoonnummer of chipnummer. Via de chip heb ik er 2 gevonden (www.chipnummer.nl)  voor de andere 2 had ik gemaild 

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

 met een traantje van ontroering.

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: veel verandert
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^