lodgering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het vet percentage van lotgering is veel en veel minder dan vroeger, de lam soorten die zijn al van nature vet, dus als je lamsrundkip neemt heb je een hogere vetgehalte wat heel normaal is dan bijvoorbeeld alleen eend.

ik heb een rol van Naturis, in de vriezer, alleen eend en dat is 5 % vet, weinig, maar zou ik van naturis de lam nemen dan is die vier x vetter, vandaar het ligt er ook aan wat neem je van lotgering.

neem je alleen de paard bijvoorbeeld die is al veel minder vet dan de lam, niet alles over een kam scheren, lotgering is echt geen vetpot meer. :-D

honden page profiel GingerGinger

honden foto van Ginger

" Heb nog nooit wakker gelegen wat een ander van me vind dus nu ook niet
ik zeg gewoon ongezouten mijn menig zit hier niet om virtuele forum vriendjes te maken  en zoveel mogelijk super antwoorden te krijgen.
Een merk blijven de grond in boren ook al geeft men het zelf niet meer...
ze zijn verbeterd ja ook hun begin was niet makkelijk en ze hebben zeker fouten gemaakt maar zijn ze daarom nu nog slecht?ik denk het niet maar blijven daar op door rammen is gewoonweg zielig,moest mijn bedrijf eens zijn dan zou ze nog wel eens iets zien met haar laster.
Maja dat moeten we maar de normaalste zaak van de wereld vinden en owee als er iemand iets van zegt... "

 

het is een regel hier op het forum normaal met elkaar om te gaan ;) lijkt me dan ook heel normaal.

 

Mij hoor je niet dat lotgering slecht is, vind het een prima merk als afwisseling.  Maar ik zelf zou niet niet alleen maar voeren. Wat een ander doet is eigen keus toch.

 

er zullen ook mensen zijn met een slechte ervaring, mogen die hun mening niet geven?

honden page profiel LukaLuka


 
er zullen ook mensen zijn met een slechte ervaring, mogen die hun mening niet geven? "

 U mening geven of blijven en maar blijven door rammen is wel een verschil

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"  U mening geven of blijven en maar blijven door rammen is wel een verschil "

 

Volgens mij ben jij evenzeer aan het doordrammen. Plus de "tone of voice" zou ook iets beter kunnen hoor.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Dit is het laatste wat ik aan deze off topic discussie nog toe wil voegen:

 

Ik loop zeker al een tijd mee in het wereldje van KVV en analyses. Ervaring laat mij zien dat er veel gerommeld word met analyses en analyses dus niet per definitie waarheid hoeven te zijn. Ook zijn de regels er omheen zo danig dat als er een analyse op de verpakking zit, deze af mag wijken. Logisch ook, want het blijft een natuur product, maar helaas is dit dus ook een punt waarop men je bewust of onbewust kan besodemieteren.

Dit gezegd hebbende, zie ik dan ook nog steeds geen bewijs dat Lotgering niet vet zou zijn. Het bewijs dat ik gezien heb dat Lotgering wel vet zou zijn, is al meerdere malen gegeven: minder van Lotgering voeren dan van een ander merk omdat de hond anders te dik word en dit in situaties die vergelijkbaar zijn (dus niet van kvv naar barf met lotgering bijv).

 

Verder moet een ieder zelf weten wat hij voert. Ik dram nooit iets door en zeg nooit en te nimmer wat iemand MOET doen. Ik adviseer alleen en geef hierin mijn mening en mijn ervaring waar men dat wil. Ook probeer ik foutieve info te bestrijden.

Wat mensen daarvan onthouden of niet, is aan hun. Wat men daarmee doet of niet, is ook aan hun. Al voert men een Aldi brok, ze moeten het helemaal zelf weten. Hun portemonnee en hun huisdier.

 

Verder heb ik net zo veel status en net zo veel recht als ieder ander hier op het forum. Ik mag dus in elk topic reageren en ik mag binnen de regels van Hp zeggen wat ik wil en dus mijn kennis/ervaring delen.

Dat ik meer van voeding weet, zou je je voordeel mee moeten doen ipv proberen om mij de grond in te trappen. Ik ben van respectvol reageren naar elkaar en help mens en dier graag, maar wanneer men respectloos tegen mij gaat reageren, neem ik die persoon niet meer serieus en is wat mij betreft die discussie beëindigt.

Nog zoiets: wanneer ik mensen bij naam ga herkennen, is dat een teken dat er veel negatieviteit rond die naam heerst..

 

Verder is het hier vooral geschreven tekst, vandaar dat ik sommige dingen (bijvoorbeeld in deze reactie) extra verduidelijk.

 

Mijn voornaamste rede dat ik actief ben mbt mens en dier, is dat ik graag mens en dier help en dat wat 'ongeïnteresseerden' of mss zelfs wel 'jaloerse mensen', maar in ieder geval 'respectloze mensen' dáár van vinden, heb ik geen boodschap aan.

 

Bij deze wil ik het laten voor wat het is. Mijn punt is (hopelijk) duidelijk. Zo niet, dan zie ik graag pb's tegenmoet.

honden page profiel LukaLuka

Je punt is jou punt is verder mijn zaak niet maar ik denk dat de meeste hier onderhand je bijdehand gedoe over wat nu wel de goede kvv/brok en de ohh zo slechte zijn meer dan beu zijn heeft verder ook nis meer met degelijk advies te maken.

Er zijn er genoeg die er tevreden van zijn moet jij dan telkens perse daar gaan tegen in gaan getuigd ook van weinig respect dunkt me...miss eens wat minder hautain doen.

En verder zou ik als ik jou was maar zwijgen over vet % want je raad zelf één van de meest vette kvv merken aan aan menig mensen hier:Carnivoer oh ma wacht die zal zeker van biefstuk gemaakt zijn....niet dus

Trouwens die analyze van lotgering die zal toen wel geklopt hebben want hun eerste kvv reeks waar die op gebaseerd was was nu niet echt denderend ondertussen hebben ze niet stil gezeten en zijn er toch een aantal punten verbeterd,nu als je het zelf al niet meer voert wat kan je daar dan over zeggen niks toch maja blijf maar lekker met je laster en smaad tov hun doordoen.

 

Vind wel grappig een broodfokker mag je hier niet met naam benoemen en zeggen dat hij een slechte fokker is een bedrijf systematisch blijven zwart maken dat kan dan weer wel...

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ga even reageren puur op de vraag van de TS.

 

Ik geef 1 hond Lotgering en de ander krijgt Kivo en beide krijgen ze Smuldier Pens compleet.

 

Mijn collie kreeg altijd LG tot dat hij een vreselijke stink vacht kreeg van alles gedacht en uitgezocht maar bleek toch echt aan het voer te liggen hij krijgt nu Kivo en was na een maand of 3 geheel van zijn vieze vacht geur af.

 

Door alle negatieve verhalen ben ik enorm gaan twijfelen en mede doordat ik vorig jaar een bedorven partij had dus besloot ik ook mijn aussie op Kivo te zetten maar wat bleek die ging helemaal niet lekker op dat vlees binnen de kortste keren doffe vacht en jeukklachten dus voor hem toch weer LG gehaald en hij glimt weer als een zonnetje en de jeuk is weg.

 

Je moet dus altijd op zoek naar het voer waar jou hond het goed op doet en voor de ene hond is dat merk A en voor de andere merk B.

 

Ook andere merken geven problemen ken honden die carnibest krijgen en overgewicht hebben en al zo weinig krijgen dat je bijna gaat twijfelen of ze wel genoeg voedingstoffen binnen krijgen.

 

Aansluitend we kunnen analyseren wat we willen en papier zou het "slecht" zijn voor de hond maar praktijk en papier zijn 2 verschillende dingen en zelf een slechte ervaring hebben wil nog niet zeggen dat een ander ook die ervaring zal hebben.

 

Dus TS probeer het een paar weken uit en trek je eigen conclusie.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Goh en weer een topic vervuild met discussies die ver van het onderwerp af gaan. Doe dit per pb aub! Topicstarter heeft hier niks aan!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

iedere hond reageerd anders, de een doet het er goed op de ander niet, kijk toch eens naar de buitenkant , mooie vacht, goede ontlasting, lekker actief ? dan kan het gerust dat je lotgering voert, geen goeie vacht ? geen activiteit zoals het behoort te zijn, neem dan wat anders.




honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb nog nooit bedorven vlees van Lotgering gehad en als dat zo was geweest, had ik contact opgenomen met de firma en hen dit medegedeeld. In het verleden zijn er wel een aantal incidenten geweest, maar ze hebben er hard aan gewerkt dit in de toekomst te voorkomen. En dat kan ik alleen maar waarderen. Ze staan overal open voor. Al die negatieve publiciteit kan dus wel maken, dat een firma failliet gaat, want ook al doen ze het nu prima, deze berichten blijven steeds terugkomen. Ik kan me voorstellen dat iemand die Lotgering wil gaan geven en deze verhalen leest, schrikt en overstapt op een andere leverancier. Ik ben heel tevreden over Lotgering, vind ze heel behulpzaam en staan overal open voor. Iedereen krijgt een tweede kans, zelfs grote criminelen, waarom zou Lotgering geen tweede kans mogen krijgen ? Ik zou meteen aan de bel hangen, als iets niet goed zou zijn. Gelukkig heb ik een prima verkooppunt in de buurt. Ik wissel Lotgering met Shaweca af en af en toe Tinlo.Romeo is prachtig gebouwd,heeft een mooie,volle vacht,goede ontlasting en een prima conditie. En vindt Lotgering heerlijk ! 

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Wil even reageren omdat ook ik uithaal naar lotgering en dit niet omdat ik er één hond mee heb gevoerd maar meer dan 7.Bij mijn eigen hond bleek al heel snel dat het te vet was en hij daar verkeerd op reageerde.Voor mij was duidelijk dat ik dat niet meer ging voeren.Maar een vriend was nog steeds reuze te spreken over lotgering ,tot hij ineens constateerde dat de honden een matte vacht kregen,en dikker werden.Over gestapt op Naturis en binnen enkele weken zaten de honden weer in een glanzende vacht,en verdwenen de overtollige pondjes.Ik denk dat je best lotgering kan voeren maar meer als een variatie dag dan volledig.Er zijn zoveel merken en het lijkt mij beter als je hond er tegen kan om verschillende merken te voeren.
Wil nog even reageren op Carnivoer,dat is vlees van één soort dier,dus zal de ene soort iets vetter zijn dan de ander.maar is beslist niet vetter dan andere soorten.En ik weet ook niet waar Luka dat vandaan haalt want er staan geen percentages op de verpakkingen.

honden page profiel LukaLuka

En ik weet ook niet waar Luka dat vandaan haalt want er staan geen percentages op de verpakkingen. "
 

Van voerwijzer zou me straf lijken dat die info verkeerd is en 1 diersoort zegt niks want ze kunnen ook van 1 diersoort enkel het afval erin doen maja denken dat je steak voert doet ook al wonderen bij vele.

Nu voor een deel van de mensen zal lotgering niet goed zijn maar dit gelt wel voor alle merken is het daarom een slecht merk en zijn de andere daarom beter?en toch opvallend dat die andere duurdere gelijkwaardige vet % hebben en enkel lotgering de stempel TE VET mee krijgt.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

luka ik weet hoe het zit met Carnivoer daar heb ik geen voerwijzer voor nodig.Dat jij daar anders over denkt moet jij zelf weten ,en daarbij heb ik eigen ondervindingen met lotgering en daaruit bleek dat mijn hond daar niet goed op reageerde door het hoge vetpercentage plus nog 6 andere honden ,wel een beetje veel vind je niet!Wat een ander voert en/of daar tevreden over is laat ik ook in het midden en laat ik aan ieder voor zich over.Maar net als Roosje door kan blijven gaan over voeding zo dram jij nu door over het voeren van lotgering.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Voerwijzer is afhankelijk van de info die de merken zelf geven. Tuurlijk houden "ze" hun ogen open, maar dan nog kunnen "ze" niet altijd weten wanneer iets 100% juist is.

Anoniem (Gast)

ik probeer het gewoon en kijk hoe het bevalt en hoe kelly het er op doet bevalt het niet kan ik altijd nog naar wat anders kijken zit ook te denken helemaal volledig op kvv over te gaan

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Anonieme gast, je kan het altijd proberen en ga gewoon verschillende merken uit proberen. Je ziet vanzelf waar jou hond het goed op doet.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Waar de ene hond goed op reageert, kan een andere hond slecht op reageren... Dat betekent niet per definitie dat het merk slecht is...

 

Zelf geef ik mijn honden ook Lotgering, tot volle tevredenheid... Wel bestel ik altijd de combi-kratten zodat ze voldoende afwisseling krijgen... Alleen totaalvoer zou ik zelf niet doen ... In de combi-kratten zit ook lam, paard, vis, pens etc...

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

K denk dat er altijd wel goede en slechte ervaringen zijn met alles maar om daar nou een heel punt van te maken. Ik vind roosje eigenlijk wel handig (om het zo maar even te zeggen) ben door haar dingen uit gaan proberen wat echt super werkt voor Evie. Dus bij deze bedankt Roosje :D 

 

en Luka hoe je reageert is vrijwel onnodig kom op ik neem aan dat je volwassen bent gedraag je dan niet als een kleuter Of als mijn puberende hondje die dramt ook zo ;)

 

verder ts kijk hoe jouw hond er op doet want ja geen 1 hond is het zelfde (:

honden page profiel LukaLuka

" K denk dat er altijd wel goede en slechte ervaringen zijn met alles maar om daar nou een heel punt van te maken. Ik vind roosje eigenlijk wel handig (om het zo maar even te zeggen) ben door haar dingen uit gaan proberen wat echt super werkt voor Evie. Dus bij deze bedankt Roosje :-D 
 
en Luka hoe je reageert is vrijwel onnodig kom op ik neem aan dat je volwassen bent gedraag je dan niet als een kleuter Of als mijn puberende hondje die dramt ook zo ;-)
 
verder ts kijk hoe jouw hond er op doet want ja geen 1 hond is het zelfde (: "

Dus eigenlijk wil je gewoon roosje hier komen verdedigen ook al ramt ze constant door in elk topic waar lotgering hun naam valt hoe slecht lotgering wel is en dat mensen het niet moeten geven (snap je zo een impact voor een bedrijf wel als iemand dit blijft verkondigen?)

Iemand die dan die laster en smaad beu is die vind je eerder onbeschoft

Tja hoe je vriendenkring maar in stand ik wil daar in ieder gevel niet bijhoren

In ieder geval duidelijk waar jou kleppel hangt,bij degene die een bedrijf schade berokkend dus,dikke duim voor jou is.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Luka, je komt me echt de keel uit. Elk topic probeer je om te zetten in een treiter topic, maar ondanks mijn verzoek om het per pb af te handelen, ben je te laf om dat te doen. En eerlijk gezegd.. nu heb ik daar ook helemaal geen behoefte meer aan. Wie dramt er nou door ? Wie doet er nou aan smaad en laster?

 

Smaad en laster is strafbaar. Je mening, ervaring en kennis delen niet. Ik doe dan ook niet aan smaad en laster aangezien ik nog nooit de wet overtreden heb en dat ook nooit zal doen. Dat is immers nergens voor nodig.

 

Dat een bedrijf stuk zou gaan door het jaren lang leveren van oa  bedorven zenen en kippenvel, dat is hun probleem en kan ik echt niet mee zitten.

 

Overigens weet jij wel veel van het bedrijf als je hun winst zegt te weten en je trekt het je allemaal zeer persoonlijk aan. Wie weet ben jij zelf wel Lotgering. Lotgering zou zelf ook honden fokken. Het zou me niets verbazen.

 

Hoe dan ook. Stop met je rare gedoe en ga gewoon normaal doen. Dank je.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Dus eigenlijk wil je gewoon roosje hier komen verdedigen ook al ramt ze constant door in elk topic waar lotgering hun naam valt hoe slecht lotgering wel is en dat mensen het niet moeten geven (snap je zo een impact voor een bedrijf wel als iemand dit blijft verkondigen?)

Iemand die dan die laster en smaad beu is die vind je eerder onbeschoft

Tja hoe je vriendenkring maar in stand ik wil daar in ieder gevel niet bijhoren

In ieder geval duidelijk waar jou kleppel hangt,bij degene die een bedrijf schade berokkend dus,dikke duim voor jou is. "

 



Grow up ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heidie..... neem de combi , daar zit alles compleet in, vele diersoorten, kijk even wat je kwijt kunt in de vriezer, ik denk dat je naar het afhaalpunt kan gaan en daar wat om het uit te probreren af kan halen.

neem niet te veel mee, voor hooguit drie weken, langer niet, en blijf wel wat je nu geeft ook voeren. en probeer dan als je toch over wilt gaan op geheel vers de brokken te vervangen door vlees.

heb je wat over van groenten van jullie zelf, geef Kelly gerust er wat bij, een advies, niet aanmaken de groenten, als je kookt haal er dan wat uit, en geef Kelly dat bij de kvv. een rauw eitje blijven geven. en misschien lekker een eendennekje of kippendrumstick voor traktatie...... laat maar weten hoe Kelly het erop doet.

honden page profiel LukaLuka


 
Dat een bedrijf stuk zou gaan door het jaren lang leveren van oa  bedorven zenen en kippenvel, dat is hun probleem en kan ik echt niet mee zitten.
  "

 Je blijft je bezig houden met je smaad ,buiten zenen gebruiken ze net als al die andere kvv's ook spiervlees maar geloof jij maar wat je wil dat die andere duurdere kvv's geen zenen en slachtafval gebruiken wel dus.

maar zoals gezegd doe maar door met je smaad want dat ze jaren lang constant  bedorven vlees hebben geleverd is gewoonweg een grove leugen.

echt het is gewoon weg triest hoe jij handelt op dit forum erge is dan nog dat je een hoop aanghangels hebt die leuk met jou leugens meezeulen maja die kunnen ook niet voor zichzelf denken.

Verder wel grappig dat je afkomt dat ik je in elk topic trieter terwijl jij degene bent die in elk topic lotgering zwart maakt en ik kan ook van jou zeggen dat je iemand anders bent want het is wel raar een goed kvv mag niet vet zijn en geen hoog % bot hebben Tinlo heeft beide en die raad je iedereen aan ben jij miss Tinlo???

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

erge is dan nog dat je een hoop aanghangels hebt die leuk met jou leugens meezeulen maja die kunnen ook niet voor zichzelf denken.Luka

 

Ook weer zo mooi geformuleerd Luka!

 

honden page profiel Elvira van LoonElvira van Loon

honden foto van Elvira van Loon

Hmm beetje jammer dat je zo lelijk doet Luca,

 

alle meningen zijn volgens mij welkom als er iemand advies wil hebben over voeding.

Ik gebruik zelf LG maar ik sta altijd open voor advies omdat ik ook niet alles weet...Ik probeer oprecht te doen wat goed is voor mijn hondjes....en jij ook...dat geloof ik zeker!

Maar de ene hond is de andere niet....ze reageren allemaal anders op hun voer.

Mijn Laida heeft regelmatig wat last van obstipatie en mijn Gino juist weer van plakpoep en winderigheid. Naast hun LG krijgen ze groenten en allemaal natuurlijke vleessnacks zonder toegevoegde zooi.

Ze eten hetzelfde voer......

Ze zijn allebei verder goed gezond maar toch zag ik graag hun ontlasting anders....

Wie heeft voor mij een goed alternatief voor LG....moet wel een beetje te betalen zijn want ik zit helaas zonder werk door ziekte...

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat goedkopere kvv ? smuldiervlees compleet ? is rund met een premix, als je dan de kip er ook bij geeft, dagje pens van smuldier ? is niet duur .

de rund kost 60 ct. en de pens nog iets goedkoper. en de kip ook zo iets, alle 400 gram.

geef je wat botten, zoals kippenpootjes naturel natuurlijk, en drumsticks die kan je ook in de aanbieding kopen of bij de kippenpoelier, een eitje, scharreleitjes op de markt, vaak tien voor 1.20 euro.

zo ben je wat goedkoper uit. en toch goed. de rund is compleet door de premix, de oranje verpakking is dat, de rest is niet compleet maar kan je wel als afwisseling geven door de weeks.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"  Je blijft je bezig houden met je smaad ,buiten zenen gebruiken ze net als al die andere kvv's ook spiervlees maar geloof jij maar wat je wil dat die andere duurdere kvv's geen zenen en slachtafval gebruiken wel dus.

maar zoals gezegd doe maar door met je smaad want dat ze jaren lang constant  bedorven vlees hebben geleverd is gewoonweg een grove leugen.

echt het is gewoon weg triest hoe jij handelt op dit forum erge is dan nog dat je een hoop aanghangels hebt die leuk met jou leugens meezeulen maja die kunnen ook niet voor zichzelf denken.

Verder wel grappig dat je afkomt dat ik je in elk topic trieter terwijl jij degene bent die in elk topic lotgering zwart maakt en ik kan ook van jou zeggen dat je iemand anders bent want het is wel raar een goed kvv mag niet vet zijn en geen hoog % bot hebben Tinlo heeft beide en die raad je iedereen aan ben jij miss Tinlo??? "

 



Ik ben de discussie voor de zoveelste keer beu. De een die hier liegt ben jij.

Inclusief je bedreiging in mijn pb box!!! Het eerste bericht dat ik ooit van je ontvangen heb en dat nadat ik je in dit topic kenbaar heb gemaakt dat ik geen pb contact meer met je zou willen hebben omdat je zo raar doet. En die eerste pb van jou is een agressieve bedreiging.

Ik reageer er niet meer op. Het is klaar.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik en mijn aanhangsels hebben ook geen beste ervaringen met dit merk.....zolang die negatieve ervaringen de boventoon voeren in het herstel van zieke honden zal ik dit merk niet aanraden. Maar gut, dat is dan ook net de reden dat ik mijn honden bij voorkeur NRF geef en juist daarover graag adviseer.

honden page profiel Elvira van LoonElvira van Loon

honden foto van Elvira van Loon

Hoe staat Degomeat, Kiezebrink of Kivo bekend? 

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: kvv vraagje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^