vers vlees

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CelineCeline

" Ik vind Darf het makkelijkst, omdat het compleet is. Hoef niet te denken of ze alles binnen krijgt. Variatie genoeg. En hond van 30 kilo zou 300 gram genoeg zijn. De porties zijn ook 300 gram diepvries verpakt. Kijk verder goed naar je hond. Wordt hij mager dan geef je meer. De prijs valt in verhouding mee. 10 kg voor rond de €40. "

 300 gram voor een hond van 30 kilo?Dat vind ik erg weinig hoor.Mijn golden weegt 27 kilo en eet 500 gram Carnibest.Dan zij zou dus met 270 gram af kunnen,nou ik denk dat ze dat niet genoeg gaat vinden,haha.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" hallo allemaal


ik voer zelf mijn honden,altijd kivo vlees,en dit tot mijn aller tevreden heid,ik doe dit al jaren,kivo zit redelijk dicht bij mij in de buurt,dat is voor mij een voordeel,ik zelf voer mijn honden,ALASKAN-HOUNDS

ten alle tijden vlees met daar door heen gehakte walnoten mijn honden doen het daar super op en eten dat graag, uiter aard moet de schil er eerst afgehaald

worden voor dat je de honden de walnoten geeft,de olie

die de walnoot bevat word graag gegeten door mijn honden,en ook door mij zelf,ik zie nu self dat mijn honden nu harder lopen als voorheen,en dat moet als ik mijn niet vergis toch komen van de walnoten,ook de ondlasting van de honden ziet er goed uit uiteraard is dat ook belangrijk,ik denk dat ik na een paar dagen

meer weet,als dat ik nu weet in ieder geval, "

 



ik loop ook harder door walnoten te eten. O-)

Josien (Gast)

Ik bedoel 300 gr per maaltijd dus 600 per dag. 

Ik neem aan dat je niet 500 gr per keer geeft? 

Ligt ook aan de beweging die ze krijgt natuurlijk. :) 

honden page profiel CelineCeline

" Ik bedoel 300 gr per maaltijd dus 600 per dag. 
Ik neem aan dat je niet 500 gr per keer geeft? 
Ligt ook aan de beweging die ze krijgt natuurlijk. :-)  "

 Je schreef;"Een hond van 30 kilo zou 300 gram genoeg zijn."Dus nam ik aan dat je 300 gram per dag bedoelde.En ik verdeel idd de 500 gram over 2 maaltijden.En mijn Golden is wat ouder en niet heel erg gezond dus zij beweegt niet zo heel veel,toch is ze niet te dik.

Asha (Gast)

Sinds een klein jaar voer ik kvv van Lotgering en Prooidier. Gemiddelde prijs Lotgering inclusief bezorgen €1,83/kg. Mijn honden (1x Engelse cocker en 1x Amerikaanse cocker) doen het hier prima op, kan het iedereen aanbevelen.

honden page profiel BoBo

honden foto van Bo

We geven onze Entlebucher Bo nou zo'n 4 maanden kvv en op 't ogenblik ook met droogvoer brokken van FarmFood. Toen we er mee begonnen gaven we haar vlees van Tinlo en Carnibest maar zijn sinds twee weken overgestapt naar vers voer en droogvoer van FarmFood omdat mede hondenvrienden van ons erg goede resultaten mee ondervinden wat betreft het  welzijn betreft van hun honden en die van onze Bo. Resulterend goede ontlasting, winderigheid, vachtgesteldheid en een zekere voldaan gevoel na het eten.

 

Wat de kosten betreft is het wel wat duurder dan de meeste reguliere voeren die verkrijgbaar is maar je neemt voor je eigen levensmiddelen ook niet altijd uit de onderste schappen...Toch? Al met al zijn we blij dat we deze stap hebben genomen en gevonden voor ons huisgenoot.

 

Theo  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een ieder kijkt wel zeker toch naar de inkomsten van wat maandelijks binnen komt, er zijn dure kvv,s en goedkopere, goedkoop wil niet zeggen dat het slecht is.

een wat duurdere kvv, kan je wisselen met een wat minder duurder kvv. zodat je hond van beiden krijgt, de eigenaar van een mindere portemonne zal zelf ook moeten eten en eet ook dan een balletje gehakt, is niets mis mee , lust ik heel graag, en beefstuk hoef de hond natuurlijk niet te eten.

het scheelt of je wat kleinere honden hebt of grote honden, dan ben je al duurder uit, ieder kijkt een beetje naar zijn eigen portemonne wat voeren betreft.

honden page profiel CelineCeline

Helemaal mee eens!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: KVV menu voor onze Malamute pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^