Kennel belasting

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Patricia & de Musketiers

Ik hoop dat die goed staat, Ik ben bezig met echt helemaal te gaan samen wonen met m'n vriend. En nu hier in t dorp is er honden belasting. Nu is dit met 6 honden niet te betalen, en wil ik kennel belasting aanvragen. Maar nu zit ik met vraagjes: Kan ik zonder geregistreerd te staan bij een rasvereniging etc toch kennel belasting aanvragen? Zo nee, hoe en waar kan ik een kennel aanvraag doen? En wat moet ik er dan allemaal voor doen? Ik fok niet, en van de 6 is er maar 1 met stamboom.

honden page profiel SajesySajesy

honden foto van Sajesy

In sommige gemeentes is het naar mijn weten normaal dat als je meer dan 4 of 5 honden hebt je kennelbelasting mag betalen. Dit is geloof ik 4 keer minder dan het bedrag dat je voor je 1e hond zou betalen aan honden belasting.

Wel hangt het van de gemeente af of ze het doen, dus zou je dit even moeten navragen.

 

Sommige gemeentes willen namelijk dat je kenneldiploma's hebt, fokplannen of dat al je honden dezelfde achternamen hebben, dit is bij jou al niet het geval omdat je maar één hond met stamboom hebt. Je zult het dus even moeten bespreken met de gemeente!

Volgende forumvraag: steppen met de hondjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^