auto

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Liza, (Chiva) Lexi & Elza Liza, (Chiva) Lexi & Elza

honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza

Lexi zit altijd achterstevoren in de auto kijkend door de achterruit, doen jullie honden dat ook ?

honden page profiel kk

honden foto van k

Nee Ondanks dat mijn hond zelfs graag in (wildvreemde!) auto's springt, want auto's = leuk uitje, steekt hij het liefst zijn neus door de tralies en in mijn nek/ rugleuning. Hij valt wel onder de categorie "ramen-likker".

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Ja zeker :) pepper doet dat ook , maar hij daait soms wel om en dan legt hij zn kop op de achterbank en kijkt ie naar ons ;) en hij kan het niet laten om zn poten er ook op te doen ( maar dat mag niet haha )

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

" Nee Ondanks dat mijn hond zelfs graag in (wildvreemde!) auto's springt, want auto's = leuk uitje, steekt hij het liefst zijn neus door de tralies en in mijn nek/ rugleuning. Hij valt wel onder de categorie "ramen-likker". "

 

Swift hoort dus duidelijk thuis achter de ramen. O:)

 

Evy kijkt altijd uit het zijraam en anders ligt ze te slapen. Je vergeet vaak dat ze in de auto is. Ze is echt heel rustig.

honden page profiel kk

honden foto van k

"
" Nee Ondanks dat mijn hond zelfs graag in (wildvreemde!) auto's springt, want auto's = leuk uitje, steekt hij het liefst zijn neus door de tralies en in mijn nek/ rugleuning. Hij valt wel onder de categorie "ramen-likker". "
Kevin & Swift

 
Swift hoort dus duidelijk thuis achter de ramen. O:-)
 
Evy kijkt altijd uit het zijraam en anders ligt ze te slapen. Je vergeet vaak dat ze in de auto is. Ze is echt heel rustig. "

 

Swift hoort dus mimimimimimimi ramen. O

 

Evy kijkt altijd dom uit haar ogen en anders ligt ze te slapen. Ik vergeet vaak dat ik een hond heb. Ze is echt heel lastig.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Nee, Mellow gaat altijd zitten en vrij snel liggen.

 

Als ze denkt dat we er bijna zijn (omdat ik stop) staat ze wel op en steekt haar kop tussen de voorstoelen door ("zijn we er al?").

Als blijkt dat we er nog niet zijn gaat ze weer liggen, om bij de eerstvolgende keer stoppen weer op te staan ("nee, nog niet lieverd, bijna")

 

Als we weer naar huis gaan staat ze op zodra ik de wijk in rijd, ze herkent de bochten blijkbaar.

 

Ik heb geen achterportieren, dus ze moet altijd via de voorkant in en uit de auto. Zodra ze op de bijrijdersstoel staat, schudt ze zich eens lekker uit. Mijn dashboard is voorzien van spetters...

De achterraampjes hebben wat veegjes nose-art, net als het raam van het bijrijdersportier.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^