Loslopen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau

honden foto van Sophie & Beau

" Ik vind het zo jammer dat ik haar niet als kleine puppy losliet. Maar..het is nu ook te laat 
Ik zal zeker mijn best doen met de velee tips  "

Kop op, het is helemaal niet te laat :D Gewoon even trainen en dat komt wel goed, de meeste borders hebben geen probleem met loslopen.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Daar moest je eigenlijk al vanaf het begin mee moeten beginnen. ik zou haar aan een longeerlijn of iets dergelijks laten lopen en elke keer dat ie terug komt belonen. Als hij kan volgen dan kun je achter uitlopend hem achter je aan laten lopen met alle aandacht op jou en hier of kom zo leren (: Succes

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Eerder was zowel voor jou als de hond fijner geweest maar het is zeker nog wel aan te leren horen, en lukt je dat niet alleen zou je kunnen overwegen toch eens naar een hondenschool te gaan. Ik wist al best veel maar sta ten alle tijden open om verder te leren er blijft zoveel veranderen en een ander kijkt net even anders ziet soms iets wat je over het hoofd hebt gezien of weet aanvullende methodes op de methodes die je al wist en/of hoorde. 

 

Ik hoop dat je hier blijft schrijven over de progressie die jullie boeken en wat zul je uiteindelijk genieten als je hond lekker vrij los kan rennen haar energie kwijt kan. Het zal misschien niet gaan in het tempo dat je wil maar de aanhouder wint geloof in jezelf en je hond.  

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: trekken aan de fiets
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^