Waarom een Teef?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

" Hier toch gewoon een reu...
Vind dat rijden op allemaal best wel mee vallen.
Zowel een teef als een reu hebben voor en nadelen.
Is toch veel belangrijker dat je een maatje hebt, een leuke, mooie hond. Of dat nu een teef of een reu is! "


.Inderdaad! helemaal mee eens, maar dat was mn vraag niet ;-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Hier 2 teefjes waarvan 1 geholpen en 1 niet.
Sowieso steriliseer ik niet als daar geen rede voor is. en loopsheid vind ik geen rede om te steriliseren omdat dat normaal is.
Masha is wel gesteriliseerd omdat zij flinke gedragsverandering tijdens de loopsheid had. Dit was gewoon niet meer te handhaven.

Jayla is dus nog een "volle" teef. De reden waarom ik teefjes heb is omdat ik het macho-gedrag van reuen niet fijn vind.

De 3 weken loopsheid per half jaar vind ik totaal niet vervelend. Even niet naar een losloopgebied kunnen is natuurlijk wel jammer, maar dan lopen we gewoon een paar weken door de wijk.

honden page profiel Fema & FingoFema & Fingo 3 doggies

honden foto van Fema & Fingo

"

.Inderdaad! helemaal mee eens, maar dat was mn vraag niet ;-) "


Haha ja sorry kan je vraag eigenlijk niet goed beantwoorden.
Laat ik het zo zeggen; wij vinden een Basenji reu veel mooier dan een teef. Dat was voor ons de doorslag om voor een reu te gaan. Wie weet bij andere rassen was t wel een teefje geworden..

honden page profiel TomTom 3 doggies

honden foto van Tom

Het merendeel van mijn honden waren reuen. Ik heb nooit last gehad van rijgedrag, machogedrag, voorhuidsonstekingen en al hetgeen hier word opgenoemd als zijnde typisch voor reuen. Een deftige opvoeding doet al veel hoor. 
Nu een teefje hier. Gewoon omdat er maar 1 reu in het nest zat en die al gereserveerd was. Heb dan eigenlijk ook geen voorkeur.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

" Ik heb bewust weer voor een teefje gekozen.
Een teefje is minder gericht op steeds bezig zijn met plekjes om te kunnen plassen.
Omdat een teefje in het geval van de Berner in de regel wat minder zwaar word dus een tikkeltje minder gewicht in de strijd kan gooien als ze ergens heen wil. ZO groot en sterk ben ik niet :P )

Het rij gedrag dat bij veel reutjes voor komt staat me tegen.
En iets waar een reutje niks aan kan doen maar vind het niet prettig als ze hun geslachtsdeel laten zien. (waarom ik daar problemen mee heb, ga ik niet uitleggen).

Edit: Sadi wordt overigens wel drie maanden na haar eerste loopsheid geholpen kans op melktumoren verkleinen, maar vooral ook omdat ik geen pups wil, niet alleen in verband met het ontbreken van voldoende kennis en de Berner Sennen al genoeg is verknalt en omdat 1 hond simpelweg genoeg is. "


hahah dat plekjes zoeken om te plassen 100x in een wandeling dan ken je lola nog niet.. het liefste on de 3 meter gaat mevrouw plassen

honden page profiel NikaNika 3 doggies

honden foto van Nika

Ik heb een reu en een teef. Ook al zou ik maar 1 hond hebben, ik zou echt geen voorkeur hebben. Het karakter gaat voor.

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Ik heb voor een teef gekozen omdat ik dat gewend ben van huis uit! Ze luisteren vaak iets beter en zijn iets rustiger!
Ik had als tweede hond eigenlijk een reutje gewild maar toen ik Pip zag was ik verkocht en nu hebben we twee teefjes!

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

Wat leuk! Allemaal verschillende antwoorden!

Maar toch pas 3 misschien vergeet ik er 1 of 2  mensen die echt BEWUST voor een teef gekozen hebben ondanks de loopsheid.

Bij de rest kwam de teef op het pad, of al geholpen, of geen reu in het nest, of de fokker kiest en dan ja dan word je verliefd en hou je van je hond. Maar ben wel benieuwd wie er echt ZELF gekozen heeft voor een teef :-) en waarom

wijziging : pas =pad

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

"

.Dan heeft je vriend duidelijk pech ;-)

even een wijziging........
Hoeveel honden zijn er in Nederland?
Hoeveel teefjes zijn er? Die zijn niet allemaal tegelijk loops.
Dus mijn reu zou altijd vast moeten zitten?
Of loopse teven mogen niet meer naar buiten?
 hahaha Dubbel verhaal zo
Maar ja een reu rent en een loopse teef zit aan de riem
Maar al zou ik daar rekening mee moeten houden kan Terry niet meer los.
Dus krijgt mijn hitsige reu opvoeding en tot nu toe, blijft hij gewoon op een meter afstand bij mij ;-) "


Ik loop met een loopse teef in een gebied waar aanlijnplicht geld, dus ik vind dat ik mag verwachten van mensen dat hun hun hond aan de lijn houden daar. ;-) Ik blijf met mijn loopse teef uit losloopgebieden, want daar mag de hond los, niet in een gebied waar aanlijnplicht geld. Ik houd rekening door niet in een losloopgebied te lopen, dan kunnen mensen zich toch gewoon aan de regels houden? Ik kan mij goed voorstellen dat je er als reu eigenaar van baalt wanneer er een loopse teef in een losloopgebied loopt, maar ik baal er van als er een hitsige reu los loopt in een gebied met aanlijnplicht.

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna 3 doggies

honden foto van Suzanne & Senna

"

Sorry. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat teven ook onhandelbaar zijn! Daarvoor maakt het geslacht niet uit. Het ligt aan de opvoeding en aan de ''drive'' van de hond en dat heeft niks met geslacht te maken, maar met karakter. Daarom kruist men felle sport teven met een makke reu om zo de pups in balans te krijgen. ( mijn man trainde en fokte honden voor de politie , wij hadden 3 teven met pit zeg maar, knpv ;-) en 1 golden met de prikpil :-) die was van mij "


Oke, toch merk ik veel verschil in de uitlaatservice en op de hondenschool waar ik werk. Tuurlijk heeft het met opvoeding te maken, zeker weten. En karakter en helemaal het ras ook. En bedoel met handelbaar meer dat je die wat makkelijk mee zou nemen dan zeg maar dan een reu die rijd. Maar ik schaf net zo snel een reu aan hoor :-D

Gaaf trouwens trainen van politie honden ;-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Als sadi straks loops is vind ik het ook niet meer dan normaal om uit losloop gebied weg te blijven, maar zal me ook absoluut flink irriteren als mensen hun reu buiten losloop gebied dan los laten lopen. Zeker omdat ik al zo op tijden zal lopen dat ik we minder honden tegen komen maar voorkomen dat je honden tegen komt is geen doen. Maar ja als je zelf wel je verantwoordelijkheid neemt is het soms moeilijk te verkroppen als een ander dat niet doet.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Een teefje zou ik nemen in de hoop dat mijn hond dan minder wordt aangevallen.O-)
Dat is waar ik tegenaan loop met mijn reu en ook met de vorige reu. Verder vind ik dat al die zogenaamde nadelen best meevallen ':-)
Ja markeren en snuffelen en het noorden kwijt als er loopse teven zijn tja, dat vind ik nie zo erg blijbkaar.;-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

" Wat leuk! Allemaal verschillende antwoorden!

Maar toch pas 3 misschien vergeet ik er 1 of 2  mensen die echt BEWUST voor een teef gekozen hebben ondanks de loopsheid.

Bij de rest kwam de teef op het pad, of al geholpen, of geen reu in het nest, of de fokker kiest en dan ja dan word je verliefd en hou je van je hond. Maar ben wel benieuwd wie er echt ZELF gekozen heeft voor een teef :-) en waarom

wijziging : pas =pad "


Mijn eerst teef Bo heb ik bewust gekozen omdat ik dacht dat teven makkelijker zijn om mee te beginnen! Ik heb toen ik thuis woonde een teef gehad maar Bo is mijn eerste echte hond en ik was op zoek naar een hond die goed luistert en niet te dominant of te druk is! Nou is dat bij ieder ras verschillend natuurlijk maar aangezien ik een vuilnisbakje wou was de karakter een groot vraagteken. 
Ik hoopte door voor een teef te kiezen eeen makkelijkere hond te hebben om mee te beginnen. Dat was zeker een bewuste keuze. 
Ik had als tweede hond heel graag een reutje erbij willen hebben omdat je dan van allebij iets hebt. Maar ik ben op dit moment heel gelukkig met mijn twee teven. 
Als er een derde hond erbij neem word het bewust een reutje, maar daar krijg ik helaas geen groen licht voor. Wij zijn voorlopig klaar, (^^)

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

"

Oke, toch merk ik veel verschil in de uitlaatservice en op de hondenschool waar ik werk. Tuurlijk heeft het met opvoeding te maken, zeker weten. En karakter en helemaal het ras ook. En bedoel met handelbaar meer dat je die wat makkelijk mee zou nemen dan zeg maar dan een reu die rijd. Maar ik schaf net zo snel een reu aan hoor :-D

Gaaf trouwens trainen van politie honden ;-) "


Mijn man is nu 11 jaar dood ;-) En ik ben erg blij dat dat is afgelopen dat trainen van politiehonden. Die training gaat in tegen de regels van HP en helemaal 11 jaar geleden en daarvoor. Het was mijn man zijn ding en zelf wilde ik er niks mee te maken hebben en nu nog niet. Dis dat hartje kan je weglaten . Niet stom tegen jou bedoeld, maar KNPV is een harde wereld en niet voor iedereen weggelegd. En helemaal niet  voor mij. Het ging mij om het voorbeeld over teven dat wij er 4 hadden , 3 mechel sporthond en 1 goldenteef met prikpil en die was van mij. En die sporthonden waren toen ( 11jaar geleden) voor de fok van politiehonden en dan niet het woord politiehond, maar politiehond in functie. Wij hadden 3 FELLE teven en werd een lulletje met goede resultaten pgezet, zo kreeg je weer een goede hond.

Daarmee wilde ik alleen zeggen dat teven ook fel zijn

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Vroeger thuis hadden wij een Dalmatiër, een reu. Toen ik al samenwoonde ging Terry hemelen en kwam Max, weer een Dalmatiër reu.
Ik was dus reuen gewend. Wilde zelf ook een reu, een witte.
En tja, het werd een teef. Een bruine ;-)

Terry was geen vechter en Max was helemaal de goedheid zelve. Over het algemeen vind ik teefjes wat pinniger (in de hondenwereld, maar ook in de mensenwereld ;-) <- en vat dit alsjeblieft niet ál te serieus op!)

Ik weet ook niet wat ik een volgende keer zou willen, reu of teef. Nu neig ik toch naar een teefje, weet niet zo goed waarom eigenlijk.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

Uit esthetische overwegingen ;-)


Dit is haar pappa (get my drift?)

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna 3 doggies

honden foto van Suzanne & Senna

"

Mijn man is nu 11 jaar dood ;-) En ik ben erg blij dat dat is afgelopen dat trainen van politiehonden. Die training gaat in tegen de regels van HP en helemaal 11 jaar geleden en daarvoor. Het was mijn man zijn ding en zelf wilde ik er niks mee te maken hebben en nu nog niet. Dis dat hartje kan je weglaten . Niet stom tegen jou bedoeld, maar KNPV is een harde wereld en niet voor iedereen weggelegd. En helemaal niet  voor mij. Het ging mij om het voorbeeld over teven dat wij er 4 hadden , 3 mechel sporthond en 1 goldenteef met prikpil en die was van mij. En die sporthonden waren toen ( 11jaar geleden) voor de fok van politiehonden en dan niet het woord politiehond, maar politiehond in functie. Wij hadden 3 FELLE teven en werd een lulletje met goede resultaten pgezet, zo kreeg je weer een goede hond.

Daarmee wilde ik alleen zeggen dat teven ook fel zijn "


Oh dat is jammer. :( ja ik weet dat het toen helemaal harde wereld is en tegen de regels van HP is en tegen me eigen regels hoor haha. Ben zelf vel tegen harde opvoeding enz en een heel er voor de positieve.

Ik snap verder je punt hoor! ;-)

honden page profiel Liza, (Chiva) Lexi & Elza Liza, (Chiva) Lexi & Elza 3 doggies

honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza

ik heb bewust voor een teef gekozen. omdat we al een dominante reu hadden leek me niet handig om daar nog een reu bij te zetten..dus eigenlijk om problemen te voorkomen wou ik perse een teef..

honden page profiel PP 3 doggies

" Maar al had je nou 4 geholpen reuen in huis gehad...... Had je ook niks in je hand bij het buikje aaien ( of hand , als je aait kom je er niet eens bij hahaha, Terry zijn dingetje is niet zo groot ) Sommige intacte reuen zien een gecastreerde reu als teef aan... dus denk dat jij afvalt voor de teef competitie hahaha jij hebt nu de je weet wel hond :-) Niet stom bedoeld, maar t is nooit jou keus geweest om je hond te laten helpen en een geholpen teef en intacte reu ja das een verschil, maar een geholpen teef en een geholpen reu is eigenlijk t zelfde. Of je moet echt een pittige tante if heer heben
. "


Het was niet mijn keus om ze te laten helpen, dat waren ze allemaal al toen ze hier kwamen :-) (ik heb enkel herplaatsers gehad). De reu van mijn ouders is gecastreerd, maar toch reageren intacte reuen véél heftiger op hem dan op mijn teef.

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

" ik heb bewust voor een teef gekozen. omdat we al een dominante reu hadden leek me niet handig om daar nog een reu bij te zetten..dus eigenlijk om problemen te voorkomen wou ik perse een teef.. "


.dominantie.. weer een ander verhaal

Maar wat als je tegenover een ''dominante'' reu een '''dominante'' teef zet.. heb je ook geen huisje boompje beestje ;-) 
ik vind dat ook maar fabeltjes dat reuen niet goed bijelkaar kunnen of teven niet goed bijelkaar. Een karakter kan botsen een geslacht niet.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Onze eerste hond wilde ik persé een teef..., juist omdat ik geen 'om de twee meter stoppen om te markeren' hond wilde (plus nog wat andere voorkeuren qua hond)

Nu, na een paar jaar weet ik dat dat dus de volgende keer absoluut geen reden meer is voor mij om voor een teef te gaan..., ik heb er nu twee die 'om de twee meter stoppen omdat er wat te snuffelen valt' ;-)

Wij hebben regelmatig een oppas reu (intact) in huis en laatst een tijdelijke opvang reu voor een aantal weken en dat is me wat markeren 100% meegevallen..., eerste keer plassen mag.., tweede, vlak daarna zal ook nog wel nodig zijn..., bij de derde ging ik al vragen om door te lopen..., en de rest van de wandeling was het gewoon een kwestie van doorlopen, tenzij ik vrij gaf.., dan mogen ze zoveel plassen als ze willen.

Ook van vervelend rijgedrag nooit last gehad en al helemaal geen haantjes gedrag.
Ik vind reuen in praktijk iets meegaander en minder eigenwijs..., maar dat kan ook zijn omdat onze twee teven rare portretten zijn :-D

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

"

Het was niet mijn keus om ze te laten helpen, dat waren ze allemaal al toen ze hier kwamen :-) (ik heb enkel herplaatsers gehad). De reu van mijn ouders is gecastreerd, maar toch reageren intacte reuen véél heftiger op hem dan op mijn teef. "


.Dat komt dan weer omdat reuen een gecastreerde reu (denk 70 procent) lekkerder vinden ruiken dan een teef die NIET loops is haha

honden page profiel Liza, (Chiva) Lexi & Elza Liza, (Chiva) Lexi & Elza 3 doggies

honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza

"

.dominantie.. weer een ander verhaal

Maar wat als je tegenover een ''dominante'' reu een '''dominante'' teef zet.. heb je ook geen huisje boompje beestje ;-) 
ik vind dat ook maar fabeltjes dat reuen niet goed bijelkaar kunnen of teven niet goed bijelkaar. Een karakter kan botsen een geslacht niet. "


 ik praat toch niet in het algemeen of wel dan!! ik praat over mijn reu en wie kent hem nou beter jij of ik .!

honden page profiel PP 3 doggies

" .Dat komt dan weer omdat reuen een gecastreerde reu (denk 70 procent) lekkerder vinden ruiken dan een teef die NIET loops is haha "


Dat kan, haha, maar da's voor mij één van de redenen om voor een teef te gaan! ;-) Ik vind het wel een fijn idee dat Cosmic bijna alles kan maken bij andere honden, haha.

Overigens heb ik hier ook altijd "mannelijke" teven gehad. Allemaal plasten ze met de poot omhoog, Cosmic vaak zelfs in een handstand ;-) en dan het liefst ook nog om de 2 meter.

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

" Onze eerste hond wilde ik persé een teef..., juist omdat ik geen 'om de twee meter stoppen om te markeren' hond wilde (plus nog wat andere voorkeuren qua hond)

Nu, na een paar jaar weet ik dat dat dus de volgende keer absoluut geen reden meer is voor mij om voor een teef te gaan..., ik heb er nu twee die 'om de twee meter stoppen omdat er wat te snuffelen valt' ;-)

Wij hebben regelmatig een oppas reu (intact) in huis en laatst een tijdelijke opvang reu voor een aantal weken en dat is me wat markeren 100% meegevallen..., eerste keer plassen mag.., tweede, vlak daarna zal ook nog wel nodig zijn..., bij de derde ging ik al vragen om door te lopen..., en de rest van de wandeling was het gewoon een kwestie van doorlopen, tenzij ik vrij gaf.., dan mogen ze zoveel plassen als ze willen.

Ook van vervelend rijgedrag nooit last gehad en al helemaal geen haantjes gedrag.
Ik vind reuen in praktijk iets meegaander en minder eigenwijs..., maar dat kan ook zijn omdat onze twee teven rare portretten zijn :-D "


.Ja vrouwen he ;-)
Wij waren hier niet beter gewend en een reu bij 3 fokteven van een ander ras......geen optie.

Dus MIJN Goldenteef kreeg de prikpil, ben ik mee gestopt toen mijn man overleed. Hij had het altijd over je mag niet in een gezonde hond snijden en er lopen hier wel dekreuen rond bij loopsheid van de herders dus dan de prikpil.
Lucky was 3 toen mijn overleed en toen geen prikpil meer maar sterilisatie, want ze had al 2x kanker gehad aan melkklieren , dus toen gewoon alles weg. Ze is wel 11 geworden :-) Mijn meisje! 

Maar nu eindelijk! Mijn Jack Russel REU en markeren..ja als ik er tijd voor heb. Voor plassen heb ik altijd tijd. Alleen dat rijden van Terry ( maar daarvoor verwijs ik je naar mijn andere toppic , heeft hier niks mee te maken)

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Hier hebben we heel bewust voor een teefje gekozen.
Ik ben een echt 'teefjes-mens' om het zo maar even te zeggen :-D Niet alleen vind ik de bouw van teefjes vaak mooier (wat ranker en slanker), maar ook de verhalen van reuen met voorhuidontsteking, groene spetters op de muur, markeergedrag en hoe er gereageerd wordt op loopse teefjes: nee hoor, voor mij een teef. Ik denk niet dat er hier ooit een reu in huis zal komen.
Het 'gedoe' van een loopsheid valt reuze mee vind ik zelf. Zo'n 2x per jaar wat bloedverlies wat even een weekje/twee weken wat extra dweilen is en wij halen de vloerkleden dan even weg. Hier is absoluut geen sprake van schijnzwangerschap, piepen, janken, extra aanhankelijk, bitcherig gedrag. Nesteldrang en onzekerheid? Uhhmm nee; ze is gewoon zoals ze altijd is en onzekerheid komt al helemaal niet in haar woordenboek voor.

Trouwens, ook wanneer wij aan het wandelen zijn krijg ik echt ontzettend vaak van een afstandje toegeroepen: 'Is het een reu?'  'Nee, het is een teefje'   ' Oh ok, dan gaat het wel goed. Hij kan namelijk niet met andere reuen' Of dit nou toeval is of niet, maar het komt écht heel vaak voor bij ons (verschillende rassen, verschillende groottes), terwijl onze teef toch echt met alles en iedereen leuk om kan gaan. 

Tel daardus bij op: de puspiemels, BPH (benigne prostaat hypertrofie) dat bij 50% van de ongecastreerde reuen voorkomt op latere leeftijd (vanaf een jaar of 5), de kans op niet ingedaalde teelballen, het eventuele markeren en de eventuele gedragsveranderingen wanneer er loopse teefjes in de buurt zijn.... nee, geef mij maar een teef dan, haha.
Ik denk dat zowel een teef als een reu z'n voor- en nadelen heeft, en een ieder daardoor zo z'n persoonlijke voorkeur heeft.

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

" Hier hebben we heel bewust voor een teefje gekozen.
Ik ben een echt 'teefjes-mens' om het zo maar even te zeggen :-DNiet alleen vind ik de bouw van teefjes vaak mooier (wat ranker en slanker), maar ook de verhalen van reuen met voorhuidontsteking, groene spetters op de muur, markeergedrag en hoe er gereageerd wordt op loopse teefjes: nee hoor, voor mij een teef. Ik denk niet dat er hier ooit een reu in huis zal komen.
Het 'gedoe' van een loopsheid valt reuze mee vind ik zelf. Zo'n 2x per jaar wat bloedverlies wat even een weekje/twee weken wat extra dweilen is en wij halen de vloerkleden dan even weg. Hier is absoluut geen sprake van schijnzwangerschap, piepen, janken, extra aanhankelijk, bitcherig gedrag. Nesteldrang en onzekerheid? Uhhmm nee; ze is gewoon zoals ze altijd is en onzekerheid komt al helemaal niet in haar woordenboek voor.

Trouwens, ook wanneer wij aan het wandelen zijn krijg ik echt ontzettend vaak van een afstandje toegeroepen: 'Is het een reu?'  'Nee, het is een teefje'   ' Oh ok, dan gaat het wel goed. Hij kan namelijk niet met andere reuen' Of dit nou toeval is of niet, maar het komt écht heel vaak voor bij ons (verschillende rassen, verschillende groottes), terwijl onze teef toch echt met alles en iedereen leuk om kan gaan. 

Tel daardus bij op: de puspiemels, BPH (benigne prostaat hypertrofie) dat bij 50% van de ongecastreerde reuen voorkomt op latere leeftijd (vanaf een jaar of 5), de kans op niet ingedaalde teelballen, het eventuele markeren en de eventuele gedragsveranderingen wanneer er loopse teefjes in de buurt zijn.... nee, geef mij maar een teef dan, haha.
Ik denk dat zowel een teef als een reu z'n voor- en nadelen heeft, en een ieder daardoor zo z'n persoonlijke voorkeur heeft. "


sorry 3 doggies.......verkeerd geklikt.

En je hebt helemaal gelijk hoor :-) reu of teef alles heeft zn voordeel en zn nadeel :-)

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

"

 ik praat toch niet in het algemeen of wel dan!! ik praat over mijn reu en wie kent hem nou beter jij of ik .! "


.ik ook......... het was een vraag als wat als?
sorry hoor

sorry verkeerd begrepen...... ik stelde een vraag in het algemeen.... en antwoorde in het algemeen

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow is ook een ontzettende snuffelhond. Die dop gaat ALTIJD over de grond, door het gras, langs een takje, door een polletje.
En is haar neus eens niet omlaag, dan is ie omhoog, want ook net boven neushoogte ruikt ze soms een spoor.

Ze plast hier, plast daar. Als we anderhalf uur lopen, gaat ze na 5 kwartier rustig nog een keer zitten. Soms komt er nog een druppel, vaak is ze gewoon leeg, maar ze moet en zal nog een 'plasje' doen...
Geen idee hoeveel plasjes ze doet, maar het zijn er best veel volgens mij (mijn uitlaathondje is een reu en die doet maar 2 plasjes, soms zelfs maar 1).

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

" Mellow is ook een ontzettende snuffelhond. Die dop gaat ALTIJD over de grond, door het gras, langs een takje, door een polletje.
En is haar neus eens niet omlaag, dan is ie omhoog, want ook net boven neushoogte ruikt ze soms een spoor.

Ze plast hier, plast daar. Als we anderhalf uur lopen, gaat ze na 5 kwartier rustig nog een keer zitten. Soms komt er nog een druppel, vaak is ze gewoon leeg, maar ze moet en zal nog een 'plasje' doen...
Geen idee hoeveel plasjes ze doet, maar het zijn er best veel volgens mij (mijn uitlaathondje is een reu en die doet maar 2 plasjes, soms zelfs maar 1). "


.hahaha nou ik neem een teef want die markeert niet is nu ook de wereld uitgeholpen ;-)

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Dancing merengue dog
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^