reu

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

Je bedoeld denk gecastreerde reuen die lekker ruiken haha

honden page profiel Liza, (Chiva) Lexi & Elza Liza, (Chiva) Lexi & Elza 3 doggies

honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza

" Je bedoeld denk gecastreerde reuen die lekker ruiken haha
"


.natuurlijk ;-) succes verder

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

Vandaag een update.

Ik ben met Terry naar de dierenarts gegaan.
In de wachtkamer probeerde hij op iedere hond te rijden en we moesten 30 minuten wachten
Van de Da assistente kregen we een aparte ruimte.

Volgens de DA is Terry zijn testosteron zo erg aanwezig, dat het door castratie alleen maar beter kan gaan. Voor Terry zelf. Hier word hij ook ongelukkig van.

Morgen heb ik een afspraak bij een andere dierenarts, want ik wil geen dingen overhaast beslissen.

honden page profiel LinseyLinsey 3 doggies

honden foto van Linsey

Dino had net hetzelfde, maar bij elke teef en gecastreerde reuen. Implantaat en opgelost. Implantaat maakt alles de eerste weken wel erger en eens implantaat is uitgewerkt is alles terug zoals voordien, maakt niet uit wat er getraind is. Is echt puur hormonaal gedrag, er gaat knopje om.

honden page profiel LinseyLinsey 3 doggies

honden foto van Linsey

" Let je er wel op dat die chip en injecties heel ongezond zijn en dat je hond daar allerlei nare ziektes van kan krijgen? Dus om een keer te proberen zou je het wel kunnen doen, maar ik zou het zeker niet herhalen. "


Ben heel benieuwd waar je deze info haalt over de chip/implantaat, is net op de markt gekomen omdat injectie zoveel bijwerkingen heeft.

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

"

Ben heel benieuwd waar je deze info haalt over de chip/implantaat, is net op de markt gekomen omdat injectie zoveel bijwerkingen heeft. "

Mijn Dierenarts zegt ook dat je het 1 of 2 keer kan laten doen, maar daarna echt de balletjes er af omdat het slecht zou zijn voor de hond. Maar echt verdere info heb ik er niet over.

Daarom morgen naar nog een DA
.

honden page profiel TerryTerry

honden foto van Terry

Hallo

Vanmorgen bij de andere DA geweest en die rade eerst de chip aan om uit te proberen hoe het zou gaan. Maar wij liepen de behandelkamer uit en Terry springt naar een andere hond en begint gelijk te rijden. Weer terug gefloten door de DA en ik moet nu een week noteren hoe zijn zijn gedrag is en dan weer terug. Deze dierenarts begrijpt van mij dat ik niet zomaar laat snijden in een gezonde hond, maar denkt ook aan mijn portemonnee:-)

Volgende week donderdag heeft hij dan eigenlijk een afspraak voor castratie, maar door dat dagboekje bij te houden kunnen we er samen naar kijken of het echt nodig is of niet. Als het niet nodig is krijgt hij een chip en kijken we het aan. Maar hij was best geschokt van Terry zijn driften ( :-) ) Dat die afspraak zoiezo staat , want dit is niet goed voor Terry.

Volgende week horen jullie het

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond alleen met kinderen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^