Buddy is dan eindelijk naar de trimmer geweest!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

Na een lange zoektocht naar een trimmer waar ik vertrouwen in had, is Buddy vandaag dan eindelijk naar de trimmer geweest!

Buddy is nogal een stresskipje, onzeker en houdt niet van vreemden. Dat maakte het voor mij lastig om hem naar een trimmer te brengen. In eerste instantie wilde ik erbij blijven (dit kon in principe ook), maar uiteindelijk er toch voor gekozen om dit toch niet te doen. De trimster ging goed om met zijn onzekerheid en gaf hem de ruimte om alles eens goed te bekijken. Na afgesproken te hebben wat ik graag wilde met zijn vacht en dat ze mij maar moest bellen als het echt niets zou worden ben ik weggegaan.
Nou dat is toch wel wat. Je hond bij een vreemde achterlaten terwijl ik dat eigenlijk nog nooit in zijn 11 jarige bestaan heb gedaan. Maar ik had wel vertrouwen in de trimster.
Uiteindelijk werd ik weer opgebeld dat ze klaar was met hem en dat ik hem kon komen ophalen. Hij had zich goed gedragen en het muilkorfje, dat ik uit voorzorg had meegegeven, was niet eens nodig geweest. Ze heeft hem gewoon rustig de tijd voor alles gegeven. Ik ben zo blij dat hij zich goed heeft gedragen. En het resultaat van de trimbeurt mag er ook wezen! Ze heeft hem heel netjes getrimd. De losse vacht verwijderd en er is niet meer met de effileerschaar weggehaald dan nodig.
Voor zowel Buddy als het baasje een grote stap :-D
Ik ben Astrid van trimsalon Labas dan ook erg dankbaar voor haar werkwijze en het resultaat.

Vooraf de trimbeurt. De half natte vacht zorgt voor een extra warrig effect O-) (Jeetje wat was het erg zeg)


En na:


Ook thuis nog even een paar foto's gemaakt

honden page profiel BerthyBerthy

honden foto van Berthy

Wat een knappe vent! En wat een goede trimsalon! Complimenten!
Ik ga aanstaande dinsdag een kennismaking doen bij een trimsalon hier in de buurt. Ze gaan dan nog niets doen maar Coco mag dan kennismaken met alle attributen die nodig zijn om haar in de toekomst een mooie meid te maken. Als ik thuis alleen maar een kam of borstel te voorschijn haal dan rent ze als een kip zonder kop weg!

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Fijn dat je een goede trimsalon gevonden hebt!

Een duidelijk verschil. Mooi getrimd, niet overdreven aan geknipt inderdaad. ;-)

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

Top! :-D

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko

honden foto van Marissa & Zuko

Dat hebben ze goed gedaan! En die laatste foto. Wat een heerlijke blik.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

knappe kerel ;-)
fijn dat je goede salon hebt gevonden

honden page profiel PumbaPumba

honden foto van Pumba

Mooi gedaan ;-)

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

" Wat een knappe vent! En wat een goede trimsalon! Complimenten!
Ik ga aanstaande dinsdag een kennismaking doen bij een trimsalon hier in de buurt. Ze gaan dan nog niets doen maar Coco mag dan kennismaken met alle attributen die nodig zijn om haar in de toekomst een mooie meid te maken. Als ik thuis alleen maar een kam of borstel te voorschijn haal dan rent ze als een kip zonder kop weg! "


Buddy is ook niet weg van borstelen, laat het wel toe, maar leuk is anders. Zijn staart laat hij niet toe. Dan gaat hij de hele tijd verzitten. Ben blij dat die nu ook goed ontdaan is van losse haren.

Volgende forumvraag: Even van me afschrijven..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^