Tommy (kat) meets Joey (hond)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Ik ben op het moment druk bezig met verhuizen van mijn moeder naar mijn vader. Ik neem Joey mee dus mijn moeder wilde graag weer een kat gaan halen om haar gezelschap te houden. Omdat ze in de toekomst veel alleen thuis zal zijn, en zonder huisdieren is alleen ook maar alleen. Via facebook kwam ze een hele leuk kat tegen en die heeft ze zondag opgehaald bij kennissen. Hij moest weg omdat de bejaarde kat die er al was hem niet tolereerde (inmiddels is Tommy 8 maanden)

Tommy is mega lief, heeel erg speels, laat alles toe en zijn beste vriendje was de hond in huis. Hij zoekt heel veel contact met mensen en is echt oprecht heel gezellig. Hij gaat graag op onderzoek komt graag bij je liggen, had een tennisbal onder een kast vandaan gehaald om mee te spelen, heeft de hondenpuzzel binnen een minuut door enz.

Gisteren kwam ik met Joey weer thuis bij mijn moeder. De eerste ontmoeting ging niet heeeel vloeiendâ?¦ Joey kwam de kamer binnen en Tommy schoot alle kanten in, om uiteindelijk in een soort van shock achter de koelkast te kruipen. Ik heb Joey op de gang gezet, kat op de bank gezet, en Joey weer binnen gelaten. Joey is heel erg rustig met katten en leest hun lichaamstaal behoorlijk goed, diep respect heeft hij voor ze. Ik heb hem op zijn kussen gestuurd en Tommy bij mij op de bank gelaten.



Dit proces (zie foto) heeft zich gisteren en vandaag heel vaak herhaald. Als er iemand bij is zitten ze samen in de kamer, en anders gaat Joey in de gang op zijn kussen. En inmiddels is Tommy zo ver dat hij weer met zijn speeltjes speelt en door de kamer durft te lopen. Hij heeft stiekem al bij Joey gesnuffeld toen die lag te slapen na het wandelen. Joey mag alleen nog niet bewegen, want dat resulteert in een brommende Tommy en een Joey die van de kat vandaan loopt en maar weer gaat liggen. 

Maar als ik zie hoe hard we vooruit gaan (dag twee en Tommy loopt alweer rond) dan denk ik dat we dit ook wel gaan bereiken uiteindelijk:

(Joey met Bubbles de kat van mijn vader :-) lijkt toevallig erg op Tommy trouwens)

Maar niet alleen voor Tommy is het wennen hoor, bij Joey zorgt het ook voor verwarring:

"mijn kussen is gekrompen!?"

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Arme Joey en arme Tommy. .even wennen voor beide denk ik ;-) Tommy gaat vast snel genoeg door hebben dat Joey hem echt niet gaat opeten

honden page profiel Carola, Paco & ChloéCarola, Paco & Chloé 3 doggies

honden foto van Carola, Paco & Chloé

Hopen dat dat snel gebeurd :-D
En wat grappige foto van joey in de mand.

Wij hebben hetzelfde bij ons wij hopen dat mijn 2 honden snel is bij elkaar liggen ze mogen elkaar wel maar bij elkaar in de buurt liggen nog niet.

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna 3 doggies

honden foto van Suzanne & Senna

Wat leuk om te lezen en te zien :-D Komt vast goed tussen kat en hond!
Ben wel benieuwd hoe het bij Tommy en Joey later gaat :-D


Bij mijn katten straks een pupje erbij, zoo spannend hoe onze katten hierop gaan reageren.

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Oh inmiddels is Joey het even zat:


Hij eiste even zijn deel van de aandacht bij mijn moeder op ;-) En groot gelijk heeft ie :-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^