ben ik nou gek ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Ehm.. zo baasje zo hond? Beide lomp en onbeschoft ;-)

Natuurlijk mag jij voor je hond opkomen!! Of je hond nou groot of klein is, een andere hond mag wel op een respectvolle manier met jouw hond omgaan. En zodra jij het gevoel hebt dat dit niet gebeurt of dat jouw hond het niet aan kan, gewoon ingrijpen. 
Ik snap ook niet waarom sommige baasjes daar zo moeilijk over doen. Dat baasje moet blij zijn dat jij er wat zei, blijkbaar was hij er niet op het moment dat het nodig was. Hij moet z'n hond opvoeden! En naar mijn mening had hij z'n excuses moeten maken. Finch wilt ook nog wel eens lomp doen, daar zeg ik gelijk wat van. Tegen Finch uiteraard haha. Hij moet zich gewoon gedragen, zeker bij kleine hondjes. Finch is namelijk dol op chihuahua's. Maar gelukkig doet hij heel zachtjes; gaat gelijk liggen en maakt zich zo klein mogelijk. Hij is ook de enige grote hond in de buurt waar alle chihuahua's dol op zijn O-) Finch noemen we ook wel eens 'grote chihuahua' hihi. 


Maar je bent dus absoluut niet gek ;-)

honden page profiel Kat&CoKat&Co

honden foto van Kat&Co

Ik zou ook zeker niet optillen. 
Ik merk wel dat de mensen die zo schreeuwend reageren vaak hun hond niet onder controle hebben. Lijkt wel overcompensatie; als ik hard schreeuw en scheld hoef ik geen verantwoordelijkheid te nemen voor de situatie die MIJN hond veroorzaakt. 
Eens was ik in het bos lopend naar de uitgang, daar is ook de ingang. Komt er een vrouw door het hek met twee borders. Ik had mijn hond al aangelijnd om door het hek eruit te kunnen. Stormen die honden met z'n twee op me af, duiken op en over mijn hond die een stuk verder rolde. Ik viel op mn knieën en liet gelukkig de riem los…(anders had ik mijn eigen hondje opgehangen aan haar eigen riem!!)
Ik een schreeuw naar die honden; en nu opsodemieteren! 
De vrouw had ALLES gezien. Was boos op mij en zei dat de honden net het bos inkwamen en 'gewoon' even uitgelaten zijn, enthousiast. En wat mijn probleem precies was. Nou, jij. Ik was toen zo kwaad!!! Ik had bijna mijn hond opgehangen.
Er zijn echt heel wat aso baasjes. Baasjes die contact hebben met hun hond en controle, die nemen de verantwoordelijkheid en worden niet meteen zo boos. Althans, dat is wat ik opmerk.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^