Uitgaan: stappen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PP 3 doggies

Ik geloof dat de laatste keer dat ik uitging ik ongeveer 16 jaar oud was O-) Toen had ik Punk nog niet eens, hihi. Toen ik nog bij mijn moeder woonde liet zij (of haar vriend) Punk 's morgens uit. Ik was nogal van 't uitslapen.

Inmiddels niet meer. Ik heb weinig om handen en mijn leven draait eigenlijk min of meer om mijn hond. Ik zorg dus dat ik er op tijd in lig en 's morgens vroeg weer lekker op pad ga met haar. 

Vanwege mijn medicatie is het ook belangrijk dat ik een fatsoenlijk dag/nacht ritme aan hou en geen alcohol drink. Vooral dat eerste vind ik erg lastig, want het liefst slaap ik van 3 tot 10.. ;-)

honden page profiel GerardGerard 3 doggies

honden foto van Gerard

Hoort dit topic wel thuis bij 'Verzorging'? Hoe dan ook... Wat zal ik zeggen. Ik heb de jaren van dansen tot 5 uur allang achter me gelaten. Het wil nog wel eens gebeuren dat ik pas na 0:00 uur naar vrienden ga om films te kijken enzo. Tja, dan blijf ik wel eens op de bank slapen. Kom ik om 7 uur thuis pak ik direct de fiets en neem ik de honden mee. Kom ik rond 4 uur thuis dan ga ik eerst slapen en de honden maken me wakker om 8 uur. Dan laat ik ze uit en probeer wakker te blijven. Meestal val ik in de middag in slaap op de bank tot ik een snuit in mijn gezicht gedrukt krijg ofzo.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

" Lol, ik zie het al voor me.. Mijn bouvier die in een kattenbak probeerd te kruipen om te plassen/poepen :p "

Haha ja, dan mag je wel zo'n blauwe plastic schelp vullen met kattengrind!! :-D

honden page profiel delubodelubo 3 doggies

honden foto van delubo

Die keer dat we uitgaan, net als met oud en nieuw dan gaan we er ook goes voor! We gaan dan pas om half 1 naar de kroeg, dus is voor hun hetzelfde als dan we naar bed gaan dus is niks geks. Afgelopen oud en nieuw waren we om half 6 thuis. Dronken...dus nee ik kon niet eens meer op mijn benen staan dus we zijn meteen naar bed gegaan. Paar uurtjes later om 9 uur kon het wel weer, ff rondje gelopen en weer gauw naar bed;-) vinden de honden best hoor een dagje uitbrakken! We verhuizen tegen de tijd dat we honger hebben wel naar de bank en dan komen ze mee chillen haha;-)

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ik ga dus zelden uit,ben altijd vroeg op Lodewijk slaapt door in de bench,en Lobke ligt bij mij op bed,die gaat met mij mee als ik opsta dan laat ik haar plassen en dan duikt ze op de bank.om verder te slapen,lodewijk slaapt ook uit tot 9uur soms later dan doe ik de bench open en laat hem buiten ,daarna kruipt hij bij Lobke op de bank tot ze eten krijgen. soms als ik slecht heb geslapen duik ik om 9uur mijn bed weer in gevolgd door twee hondjes voor een uurtje. Hein.

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Echt fuiven doen we niet, weggaan wel,alleen als wifi overdag al genoeg gezelschap heeft gehad. We laten haar dan s nachts nog eens uit. Langer als 10u30 slaap ik trouwens niet. Wifi is dan wel al wakker, maar ze maakt er geen probleem van. We hebben sowieso geen regelmaat qua opstaan uren.

honden page profiel SharaShara 3 doggies

als ik uitga laat ik de hond altijd uit voor ik wegga, en ik geef hem wat lekkers. eigenlijk heel gek want doordeweeks slaap ik rond 12 uur, nu ga ik een keer om 11 uur weg, dat ene uurtje maakt voor hem ook niet uit.

als ik thuis kom, meestal tegen 5 uur, ga ik ook nog even een rondje, en geef ik hem vast zijn eten.

als ik dan om 12 uur een keer uitgeslapen beneden kom kijkt hij me aan met een blik van : baasje ga eens slapen, ik ben moe !

maar dan hijs ik hem wel overeind om samen lekker even uit te waaien :}

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Nee, die fase zijn we nu wel voorbij O-)

Maar sowieso wordt er in het weekend wel wat uitgeslapen. maar dan wel die nacht er nog laat uit.
Daar houden we echt rekening mee.

honden page profiel Carola, Paco & ChloéCarola, Paco & Chloé 3 doggies

honden foto van Carola, Paco & Chloé

Ik ga wel is uit maar ik woon nog bij mn ouders die laten ze dan uit en chloe is een heerlijke uitslaper

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3 3 doggies

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

Ik woon nog bij mijn ouders, dus meestal als ik uitslaap laat mijn zuse haar uit.
Al komt dit niet vaak voor, aangezien ik altijd vroeger wakker ben dan haar en ik haar dus in het weekend 's ochtends uitlaat.

Maar als voorbeeld, mijn zusje is vanaf zondag ziek. Ik had zaterdag een feestje hier thuis, half 6 heb ik de jongens de deur uitgetrapt ;-)
De 2 meiden bleven hier slapen, heb tot 8 uur wakker gelegen, maar mijn wekker staat dan (ongeacht of mijn zusje ziek was geweest) 11 uur, nou ging ik er dan 10 uur uit, want kon toch niet slapen en heb toen Jara eerst laten plassen met mijn katerkop..
En heb toen mijn kamer gedaan en samen met 1 vriendin een lekker lang stuk gaan lopen, doet mij altijd goed als ik een kater heb, haha.

Heel simpel dus, ongeacht hoe laat ik naar bed ga, 11 uur gaat mijn wekker, anders heb ik niets aan mijn dag. En Jara wordt in het weekend het late rondje later uitgelaten en dus ook 's morgens wat later.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Wij gaan heel af en toe eens naar een festival ofzo.
Echt stappen op een zaterdagavond doen we niet.

Als we langer wegblijven dan 4 a 5 uur dan gaat Djago naar mijn ouders.

Als we ergens 's nachts een keer thuis komen dan gaat Djago gewoon nog buiten voor een plasrondje en dan slaapt hij gewoon lekker mee uit tot een uur of 11 :-)

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Diesel maakt het niets uit als we willen uitslapen.

Als we s'nachts om 3 of 4 uur thuiskomen laten we hem nog even plassen, al hoeft dat niet voor hem.
En al staan we pas om 12 uur weer op, maakt hem niets uit, hij slaapt gewoon zelf ook uit dan.

honden page profiel Hond in de potHond in de pot

honden foto van Hond in de pot

Leuk al jullie antwoorden! En wel bijzonder dat er zoveel uitslaap honden zijn! Hoop echt dat mijn toekomstige hondje dat ook een beetje kan aangezien ik ook wel van een feestje hou haha.

En wat schattig de slapen de bullen!

Gerard, ik heb dit onder verzorging geplaatst omdat ik het daar het meest bij vond passen: de verzorging van je hond, het uitlaten na het stappen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Wie kan mij helpen???????
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^