Mephisto's Mochi (Update p. 6)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Hier bij deze toch nog twee schattige foto's van het kleine schaap~ De oortjes hangen nog steeds slapjes zoals je kan zien.honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Haha, ik zie je al staan in de regen en een pup die eigenlijk rechtdoor wil.Stoppen is goed maar kijkt hij ook al naar je omhoog van ,he vrouwtje gaan we niet verder?Als hij dat wel doet mag je gewoon weer vooruit.Het is wel een poolhond/ sledehond ,ze willen altijd vooruit.Wil je omdraaien en dan maar terug ,zeker niet aan zijn nek trekken want die is net zo gevoelig als die van ons ,al zeggen mensen vaak dat hij bij de hond vele malen sterker is,niet waar en zeker niet als ze nog pup zijn.Dus hoe kom je dan thuis, door een speeltje bij je te steken die alleen jij gebruikt maar waar je wel zijn aandacht mee krijgt,je zal zien dat dat veel interessanter is dan de andere kant opgaan.

Borstelen en leren dat hij op zijn zij of rug gaat kost tijd,veel tijd.Dus gewoon geduld hebben.mijn hond vind het nog steeds geen feest maar weet dat het moet gebeuren maar moppert en grommelt nog steeds.

Voor der rest gaat het beregoed toch, bijten hoort er bij ,al moet je hem duidelijk maken dat het pijn doet,die tandjes zijn echt vlijmscherp,maar goed die zijn met een paar maandjes vervangen door stevige ,mooie witte tanden.En grappig dan bijt hij niet meer,of het moet in iets lekkers zijn.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Hier bij deze toch nog twee schattige foto's van het kleine schaap~ De oortjes hangen nog steeds slapjes zoals je kan zien.

/foto/foto/355067.jpg

/foto/foto/355065.jpg "

Wat een geweldige foto's van je kleine schaapje.

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

" Haha, ik zie je al staan in de regen en een pup die eigenlijk rechtdoor wil.Stoppen is goed maar kijkt hij ook al naar je omhoog van ,he vrouwtje gaan we niet verder?Als hij dat wel doet mag je gewoon weer vooruit.Het is wel een poolhond/ sledehond ,ze willen altijd vooruit.Wil je omdraaien en dan maar terug ,zeker niet aan zijn nek trekken want die is net zo gevoelig als die van ons ,al zeggen mensen vaak dat hij bij de hond vele malen sterker is,niet waar en zeker niet als ze nog pup zijn.Dus hoe kom je dan thuis, door een speeltje bij je te steken die alleen jij gebruikt maar waar je wel zijn aandacht mee krijgt,je zal zien dat dat veel interessanter is dan de andere kant opgaan.

Borstelen en leren dat hij op zijn zij of rug gaat kost tijd,veel tijd.Dus gewoon geduld hebben.mijn hond vind het nog steeds geen feest maar weet dat het moet gebeuren maar moppert en grommelt nog steeds.

Voor der rest gaat het beregoed toch, bijten hoort er bij ,al moet je hem duidelijk maken dat het pijn doet,die tandjes zijn echt vlijmscherp,maar goed die zijn met een paar maandjes vervangen door stevige ,mooie witte tanden.En grappig dan bijt hij niet meer,of het moet in iets lekkers zijn. "


Nou, die regen hoort er inderdaad bij. Ik ben echt verkleumd. De kleine man heeft vanochtend heel flink gelopen tot het moment dat ie doorheeft dat we naar huis aan het gaan zijn. Hij weigert te kijken en zelfs maar de lijn losser te laten hangen dan. Hij vliegt in een rotvaart vooruit, snokt mijn arm er bijna af en blijft dan al trekkend en dansend vooruit willen. Interesse voor het baasje: nihil. Moet ik hem naar mij lokken met het speeltje en dan weer verderlopen of hoe gaat dat juist in zijn werk? Ik probeer het met veel plezier uit.

@Antje: Dank je wel hoor! Simba en Nala zijn ook lekker fotogeniek als ik de foto's bekijk~! ^__^ Wat een schatjes.


Ik ben vanochtend opgestaan om 07u00 heb hem dan meteen even in de tuin gelaten voor zijn behoefte. Dat heeft ie flink gedaan. Dan meteen even aan het leibandje gehangen en een korte wandeling gemaakt. Lang in duur maar kort in afstand zoals dat gaat met trekkende pupjes~ ^__~ Dan naar huis om op te warmen en even te rusten. Meneer heeft dan zijn brokjes gekregen maar ook dit is steeds een uitdaging. Hij draait helemaal door als ie doorheeft dat hij zijn eten krijgt. Blaffen, springen, janken, op de bak willen vliegen en natuurlijk laat ik dit niet toe. Het duurt meestal een kwartier voor hij eindelijk acceptabel rustig genoeg is om hem te laten eten. En dan schrokt hij nog alles binnen ook alsof hij al weken niets gegeten heeft... *zucht* Hoe leer je een kleine pup eigenlijk om geduld op te brengen qua voeding? Het commando 'laten liggen' is nog niet aangewezen toch?

Alvast bedankt voor jullie tips en tricks en een lief likje van Mochi!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" @Antje: Dank je wel hoor! Simba en Nala zijn ook lekker fotogeniek als ik de foto's bekijk~! ^__^ Wat een schatjes. "

Dank je wel, het zijn ook enorme lieverds in een klein lichaam.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Mbt het eten geven zou ik net zo lang rechtop met de bak in mijn handen blijven staan totdat hij rustig is en het dan pas geven, dan heeft gauw genoeg door dat als hij dan maar rustig blijft zitten, dat hij dan het eten krijgt! :-)

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

Niet zo ongeduldig hoor! Je hebt hem nog maar pas.

Dat trekken is gewoon vol blijven houden met stilstaan. Niks zielig. ;-) Hij doet het zichzelf aan. Net als bij t eten. Als je het al gaat geven voor hij rustig is, wordt dat helemaal drama later.

Krijgt hij genoeg rust?

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Bedankt voor de tips :-) dat met de etensbak doe ik nu ook. Hij zou eigenlijk ook moeten wachten als de etensbak er staat. Hij krijgt dan een 'vrij' commando als hij mag eten net zoals we dit gebruiken bij het doorgaan van deuren. Beetje ouderwets misschien maar heel erg handig om te zorgen dat ie de jonge kinderen hier niet ondersteboven rent.

Vandaag had hij precies door dat trekken hem nergens naartoe brengt. Toch nog groot drama met janken en blaffen maar hij doet maar. Ik ben inderdaad koppig genoeg om te blijven wachten tot hij de lijn weer losser laat staan en naar me kijkt. Het is een hele slimme kerel dus dat zal ie vast snel genoeg snappen.

Ben absoluut niet ongeduldig hoor, ik ben van 6 uur 's ochtends tot 11 uur s'avonds met hem bezig met een minimum aan slaap voor mezelf dus niet slecht denk ik dan, haha~ Mochi zelf neemt geregeld rust en kan ook genieten van gewoon tegen de zetel te hangen als ik even uitblaas dus daar zit het wel goed hoor. De kleine man weet alles prima zelf te doseren dus ben ik wel trots. Hij is ook ontzettend leuk om naar te kijken tijdens zijn dutjes.

Wisselen jullie honden ook zo vaak van slaaphouding? Ik vind het echt super om te zien, haha~ Gekste poses eerst denkt ie vast.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Hoe lang ga je wandelen sandy?En als Mochi gaat trekken ,stoppen ,laat maar springen en dol doen ,eens geeft hij het op.Met het speeltje kan je hem naar je toe lokken,naast je krijgen zodat je de wandeling verder kunt vervolgen.maar geduld je hebt hem pas een weekje in huis ,dit duurt echt wel even hoor.

Even over het eten ,dat hij zo doordraait zou er op kunnen wijzen dat hij echt honger heeft,dus dat hij te kort komt.Niet jou te verwijten maar de ene pup is de andere niet.Wil je me vertellen wat hij te eten krijgt. maar dan nog moet hij rustig worden voor hij zijn bakje eten krijgt.Ik heb mijn hond vrij jong geleerd te gaan zitten,makkelijk te leren door een snoepje of brokje dicht met jou hand naar zijn neus aan te bieden dan moet hij nl gaan zitten.van daaruit komt er nog meer maar dit is het eerste wat je hem moet leren.

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Hey Helene,

Nogmaals bedankt voor je wijze raad :-) momenteel gaan we zo'n twee keer per dag wandelen en telkens zo'n 10 minuutjes. Hij doet het al erg flink hoor! Hij loopt niet exact naast me maar dat verwacht ik ook nog niet van hem, dat leert ie later wel op de hondenschool. Hij trekt ook absoluut niet op de wandeling, enkel als hij ziet dat we naar huis aan het lopen zijn dan kan ie niet snel genoeg thuis zijn dus daar werken we aan, haha~ Hij heeft het vandaag best flink gedaan, ben erg trots op hem. Misschien moet ik de wandelingen wat inkorten maar vaker per dag gaan.

Ik heb nu zijn dosis verhoogd qua voedsel en dat valt precies goed mee. Hij krijg eerst op aanraden van de fokker 3 x 50 gram dus 150 gram in totaal. En nu krijgt ie van mij 3 x per dag eten voor een totaal van 200 gram. Ik houd zijn gewicht goed in de smiezen maar hij lijkt me nu al veel minder te zeuren voor voedsel tussenin. Zaterdag ga ik hem nog eens wegen bij iemand die hier een nuttige weegschaal voor heeft en dan bekijk ik even op de tabellen of ie genoeg of te veel zou krijgen. Natuurlijk zijn die tabellen maar een richtlijn dus probeer ik nu te voeren op zicht en dergelijke. Hij is in ieder geval niet te dik, voel goed de ribben. Qua zien van de ribben is me dit wel vrij moeilijk bij een Sammetje, haha~

Momenteel oefenen we nog niet veel op zit daar de hondenschool had gezegd dat we hem best tot 12 weken gewoon moeten laten wennen. Ik vind dit een beetje onzin maar ja, ze zullen daar graag met een schone lei beginnen zeker? Hij kan echter al prima zitten hoor als we een snoepje aanbieden want hij leert supersnel. Een stuk of vijf keer voordoen en meneer had het al door.

Tussen mijn vragen om hulp en dergelijke wil ik toch nog even vermelden dat ik gek ben op mijn kleine kerel. Alhoewel het nu nog een beetje zoeken is en best wel vermoeiend zou ik het zo opnieuw doen. Ik ben echt dolgelukkig met hem en ik hoop hij ook met ons.

Ik had ook nog twee kleine vraagjes:

1) Mag een hond als 4-uurtje een soeplepel Griekse yoghurt of is dit niet goed voor hen?
2) Mochi knaagt vaak ergens, bijvoorbeeld zijn voorpootjes. Wat betekent dit eigenlijk? Is hij zichzelf aan het schoon maken zoals een kat of heeft ie jeuk of ... ?

Ik probeer vandaag nog enkele foto's te maken. Had gisteren ook met de spiegelreflex wat foto's gemaakt maar mijn vriend was vergeten de geheugenkaart te verwisselen en die was vol blijkbaar...*zucht*

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Nou gewoon lekker oefenen met zit enzo hoor als je dat leuk vind.
Gewoon een paar minuten per keer en maak er een leuk spelletje van :-)
Super knap toch dat ie al kan zitten!

Ja hoor een hond mag best een lepeltje yoghurt om 16.00 ;-)
Bedenk wel dat hij daar de eerste dagen wat dunnere ontlasting van kan krijgen omdat hij nog moet wennen.
Maar dat gaat gewoon over.
Je kan het eventueel een beetje verdunnen met water.

Als hij echt knaagt op zijn poten dan heeft ie jeuk.
Houdt dat even goed in de gaten!
Als je het ziet dan moet je hem gewoon afleiden :-)

Super leuke foto's!

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Wat een prachtige pup is het toch!!  Nog meer foto's? ;-) En wat een puppystreken! Ik vind dat je het super oplost.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

sandy ik heb het idee dat je brokjes geeft,om hem dan yoghurt te gaan geven kan inderdaad diarree veroorzaken.En wat Bianca al zegt ,bijten op zijn pootjes kan jeuk zijn,kijk even of zijn pootjes ook rood verkleuren,dan zit er waarschijnlijk iets in zijn brokjes of snoepjes waar hij jeuk van krijgt,bijv. kip of rund.

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

Kom je zondag naar de hondenschool? :-D Ik geef les in de welpenklas :-D

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

@Shauni: Echt? Wat leuk! Dan probeer ik er zeker te geraken, ik check straks eventjes bij de partner als hij thuiskomt of hij me kan brengen. Mochi zal het alvast wel zien zitten denk ik, haha~

Bedankt iedereen voor de tips. Ik heb even de pootjes gecheckt en er is geen roodheid of irritatie te bekennen maar voor de zekerheid houd ik het zeker in de gaten. Hij heeft gisteren 1 lepeltje yoghurt gehad maar zijn stoelgang was nog best in orde. Meer zou ik liever toch niet geven, ben geen voorstander van zuivel maar zijn supplementjes zijn makkelijk toe te dienen zo.

Nog iets vreemd dat ik gemerkt heb, hij heeft hier verscheidene speeltjes waar ie graag mee speelt maar er is een speeltje waar ie toch gek mee doet. Het is een pluche voetballetje dat perfect in zijn muil past en zacht is. Hij holt er graag achter en brengt het ook terug maar terwijl hij dit doet blaft en gromt hij enorm. Ook krijgen we het speeltje niet terug maar houden we het beiden vast tot hij het lost uit zichzelf. (een beetje het los commando oefenen dus) Ik vind het toch maar ongewenst gedrag al dat blaffen en grommen en dergelijke dus vroeg ik me af of ik dit speeltje in de toekomst beter achterwege laat of juist niet om het gedrag onder controle te krijgen.

Verder krijgen jullie hier nog wat knappe foto's van kleine Mochi die ik vandaag hier binnen getrokken heb. Hij houdt niet zo van de camera maar het is nog best gelukt, haha~
De grotere versies vinden jullie terug in mijn fotoalbum. Ik hoop dat jullie ze een beetje mooi vinden. Mochi liet ook even weten dat ie vanavond zijn eerste beetje KVV heeft gegeten en er erg van genoten heeft.

Pootje van Mochi~

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White

honden foto van Team Black & White

wat een knappe kerel zeg ! ;-);-)
over dat speeltje, mikai heeft hier ook zo'n speeltje waar hij dol op is :-D hij komt ons dan vaak daarmee uitdagen (naar ons lopen en dan terug weg... O-)) als je dan meedoet (achter hem loopt en dan terug weg gaan...) en hij komt teruggelopen komt hij ook "grommend" af :-D maar speels/uitdagend bedoeld, gromt Mochi ook eerder speels ?
en om het speeltje terug te krijgen kan je altijd ruilen met een snoepje en dan iedere keer als hij het dan los laat "los" zeggen, zo hebben wij het Mikai het hier ook geleerd :-D

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Wat een knapperd is Mochi,mooie foto's.
En natuurlijk vindt hij KVV lekker,is toch ook veel lekkerder dan zo,n droge brok.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Oh wat een schattig pupje ;-);-) pas maar op ik neem hem zo mee ;-);-) haha en wat goed dat hij zo geniet van zn kvv !:-D

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

@Lisa: Ik denk dat het vooral speels bedoelt is hoor maar ik vond het wel grappig dat ie het alleen bij dat speeltje deed. Kleine gekkerd toch. Erg goede tip voor het leren los laten! Ruilen is inderdaad veel leuker voor hem, haha~
 
Dank je voor de complimentjes. Ik ben ook gek op hem, hij is zo ontzettend lief. (Al maakt ie me soms gek, haha~) Hij is gisteren 9 weken oud geworden en als cadeautje zijn we carnibest gaan kopen en wat gezonde snackjes en heeft ie een mooie military tag gekregen met zijn naam en telefoonnummer op voor aan de halsband.
 
Vanochtend heeft ie voor de eerste maal Carnibest gekregen. Dat zag er al iets beter uit van structuur dan Duck alhoewel hij ook Duck met plezier verorberde. Ook is ie vandaag weer naar de welpenklas geweest en heeft ie voor de eerste keer los gelopen onder leiding van Sky, de prachtige border van Shauni. Ook kleine pup Emma heeft meegespeeld. Ik vond het geweldig om te zien hoeveel plezier ze hadden zo zonder lijn die hen tegen hield dus ik hoop snel eens te kunnen oefenen op een losloopveldje in de buurt. Hij speelt ook erg graag met andere honden wat super is voor zijn socialisatie en het leren van de hondentaal.
 
De kleine man ligt nu uitgeteld naast me te slapen en daar geniet ik ook wel stiekem van, hij kan zo leuk snurken als hij echt op is. Hier alvast enkele foto's zodat jullie kunnen meegenieten.
 
Mochi's nieuwe penning

 
Spelen met Sky en Emma
 

 
Nog meer zotte kuren
 

 
Lekker loslopen tot grote schrik van het baasje
 

 
En nog eens even schattig wezen...
 

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

ik vind hem echt geweldig!! :-D En zo hevig! gaat een goede werker worden :-D Sky heeft weer een vriendje bij! :-D

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Geweldige foto,s weer.lekker manneke.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Wat een heerlijk beertje om te zien! ;-)

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Het is inderdaad een heel hevig geval. Hij heeft in elk geval zijn stem gevonden en blaft (keft) nu te pas en te onpas. Hoe kunnen we hem leren dat dit gedrag niet gewenst is? Alle tips zijn meer dan welkom want mijn Dafalgan Forte is hier bijna op, haha~

Verder doet ie het goed, alleen die wandelingen zijn nog moeilijk. Hij begint wel te snappen dat we niet verdergaan tot hij even bij me komt checken maar als hij het dan goed doet en ik zet de wandeling verder in dan sprint hij toch weer als een bezetene vooruit waardoor ik dus weer moet stilstaan en het hele spelletje weer vanaf het begin af aan begint. De buren beginnen me al vreemd te bekijken omdat ik dit 'een pupje' aandoe.

Of het een harde werker is weet ik nog niet maar het is in elk geval een hard karakter en een harde trekker, haha~ Ben wel trots op de kleine man. Gisteren is ie met ons naar De Averegten geweest voor een wandeling en hopelijk wat oefening op de losloopweide maar die was in zo'n slechte staat dat ie niet los kon en ook helemaal zwart zag tot aan de knieën. Best wel schattig zo'n half wit/half zwarte Sam~

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Oei een lekker dwars pupje dus af en toe! Keffen en niet rustig wandelen. Zal het geen overprikkeling zijn? Hij ziet er zo lief uit maar voor dat engeltje komt dus af en toe B.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Sandy ,ja een sam laat zich graag horen. Wat je kan doen is leren blaffen met het commando luidje, wat inhoud dat je zijn aandacht vraagt met zijn naam en je wijsvinger in een krulletje omhoog doet en luid zegt.daar begrijpt hij natuurlijk nog niets van maar je kan het voordoen,niet nu me uitlachen hoor. kent hij het commando luid ,dan doe je hetzelfde met stil alleen maak je met je hand een platte beweging van links naar rechts en zegt stil.

wees ajb geduldig over dat wandelen ,dat gaat echt niet van vandaag op morgen daar gaan wel enige maanden overheen. :'(

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

@Marissa: Overprikkeling is het niet echt daar de kleine man genoeg rust krijgt om het spel en de wandelingen te compenseren. Ook gaat ie gezellig zelf ergens liggen om een dutje te doen dus volgens mij zit dat wel in orde. Mochi blaft vooral om aandacht te krijgen, te protesteren of je te roepen. Voor sommige dingen mag ie gerust blaffen maar me in de ochtend wakker willen maken met een concert in de keuken als ik met zijn eten bezig ben is iets minder gewenst, haha~ We werken er in ieder geval lekker aan.

@Helene: Waar wou ik toch zijn zonder jou ^__^ bedankt voor al de Sammetjes tips tot dusver! Ja, ik had wel een vocaal geval verwacht maar hij zal het toch iets moeten minderen, haha~ Dat lukt vast wel met de trucjes die je me gaf. Ik zal het al even proberen en kijken of hij er iets van opsteekt. Wees gerust hoor, ik besef dat er enkele maanden zullen moeten overgaan maar ik krijg soms toch graag even bevestiging dat ik het goed aan het doen ben. Hij doet het niet slecht voor een pupje van 9 weken hoor maar het is mijn eerste 'kindje' dus ik vrees dat die overbezorgdheid erbij hoort...

Ik doe mijn best om nog enkele foto's te nemen deze week~

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Sandy soms word je daar gek van ,mee in de auto blaffen ,staat er iemand voor de deur blaffen .Heeft ons ook heel wat moeite gekost daar wat minder van te krijgen.Onze laatste show heeft hij de godsganse dag in zijn bench geblaft .Als meneer het niet naar zijn zin heeft laat hij dat nog steeds merken,dus denk vooral niet dat ik alles weet.Of ik weet het wel maar lukt het mij zelf niet,haha!Maar als ik het zo lees gaat het hardstikke goed en ben je op de goede weg.maar kijk uit dat je niet het te goed wil doen want dat werkt ook niet.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Ja in de ochtend een mooi concert is nou niet echt het gene waar je op zit te wachten... Je hebt je handen er vol aan.

honden page profiel Stephan , Kyra  en Maya en LunaStephan , Kyra en Maya en Luna 3 doggies

honden foto van Stephan , Kyra  en Maya en Luna

Hoi sandy,

ik zie dat je een aparte topic hebt geopend, niet eens zo,n slecht idee:-)

Mochi ziet er lief uit, en hopelijk is hij al een beetje gewend:-)

Wijzelf moeten nog 4 nachtjes wachten en dan komen bij ons ook de pups:-)

Zal je hier ook blijven volgen, eens zien wat de toekomst brengt.

Veel succes met de kleine:-)

MvG Stephan.

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

@Helene: Eigenlijk blaft ie alleen als ie aandacht wilt, als er eten te zien is of als er iets hem niet aanstaat. In zowel de bench als de reisbench (auto) is het een absoluut engeltje. Daar blaft ie niet meer in, soms nog een klein protestgeluidje (soort van grommetje) of een jankje zodat we medelijden zouden hebben. Voor de rest doet ie het dus super. Ik hou wel van zijn geluidjes, ik begin ze nu echt al wel wat te herkennen alhoewel ik nog niet echt weet waarvoor elk geluidje staat maar dat komt nog wel als we elkaar beter leren kennen.

@Marissa: Nou ja, je handen vol hebt je wel met elke pup, haha~ Daar zijn het kleine baby'tjes voor. Hoe is het trouwens met kleine Zuko?

@Stephan: Wat leuk hoor! Ik wens je alle succes toe, het wordt vast heerlijk met die kleine schatjes. Ik ben erg benieuwd! Ik volg je belevenissen ook zeker en vast.

Mochi ligt nu lekker op een kluifje te bijten, het is eigenlijk een soort groene staaf met groefjes uit een natuurvoedingswinkel voor honden. Het is een plakboel met zijn lange vacht maar hij doet er lekker lang mee (dagen) en hij lust het precies wel graag. Ik vind deze precies toch iets fijner als die beige staafjes uit de standaard dierenwinkels. Als ik nog eens langs de winkel ga vraag ik meteen even wat er juist allemaal in zit want ik ben nu echt wel nieuwsgierig, haha~ Dit staafje was eigenlijk een cadeautje bij het aankopen van zijn vleesje dus wel super. We zijn vandaag al een keertje gaan wandelen en dat was zeker niet slecht. Ik blijf oefenen met de kleine man en dan komen we er samen wel. Het is echt zo'n lieverd, ik ga hem enorm missen dit weekend. Ik moet de volle 24 uur werken dus moet mijn partner op hem passen. Best een enge gedachte om hem achter te laten...

pagina 3 van 6 12 34 5 6
Volgende forumvraag: Voorstellen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^